- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Çok teşekkür ederim. Cümlemizinkine inşallahÇok güzel bi sonuç tebrik edrim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Cümlemizinkine inşallahÇok güzel bi sonuç tebrik edrim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Yaa bende sonucumu alamadım sağlık ocağında cihaz bozulmus yarına kaldı e nabiza da düşmüyor bende yarının olmasını bekliyorum başka yerde mi versem yarinÇok teşekkür ederim. Cümlemizinkine inşallah
Sağlık ocağı yerine acikden kan vermenizi tavsiye ederim bir buçuk saatte çıkıyorYaa bende sonucumu alamadım sağlık ocağında cihaz bozulmus yarına kaldı e nabiza da düşmüyor bende yarının olmasını bekliyorum başka yerde mi versem yarin
Başka yerde verinYaa bende sonucumu alamadım sağlık ocağında cihaz bozulmus yarına kaldı e nabiza da düşmüyor bende yarının olmasını bekliyorum başka yerde mi versem yarin
Çok çok tebrik ederimmm ins en sonuna kadar böyle sağlıklı ve güzel şekilde ilerlerÇok teşekkür ederim. Cümlemizinkine inşallah
Bende sağlık ocağında verdim yarın 1.30 dan sonra dediler saat 5 te ancak çıktı. Çok saçma yaYaa bende sonucumu alamadım sağlık ocağında cihaz bozulmus yarına kaldı e nabiza da düşmüyor bende yarının olmasını bekliyorum başka yerde mi versem yarin
Sizinde ilk deneme mi?Bakalım yarın sabah ben sağlık ocağına gideyim ne diyorsa sonra başka yere gideyim o kadar paniktim di doktor da heyecandan şaşırdı
Acilden gebelik testi yapıyorlar mı ben bir kez gittim . Yapmadılar ne diyorsunuz yaptırırkenSağlık ocağı yerine acikden kan vermenizi tavsiye ederim bir buçuk saatte çıkıyor
Amin inşallah hepimizin ki güzel sağlıklı sonuçlanırÇok çok tebrik ederimmm ins en sonuna kadar böyle sağlıklı ve güzel şekilde ilerler
İlk testi verdiğimde saat 6 da çıktı doktor nöbetçiymiş öyle alabildim. Bugün erken çıktı 3 gibi aldım. AnlamadımBende sağlık ocağında verdim yarın 1.30 dan sonra dediler saat 5 te ancak çıktı. Çok saçma ya
Evet ben bekledim çıkmadı daa bütün günüm gitti psikolojik men çöktümBende sağlık ocağında verdim yarın 1.30 dan sonra dediler saat 5 te ancak çıktı. Çok saçma ya
Henüz muayeneye gitmedim. Memlekette izindeyiz. Dönüşte gidicem nasipse kese görmek içinPozitif görenler neler yapıyosunuz ? muayeneye giden var mı ?
Evet heyecanla gidiyorsunuz ama çıkmadı yaniEvet ben bekledim çıkmadı daa bütün günüm gitti psikolojik men çöktüm
Yok bu benim 3.deneme ama sanki ilk gibiyim hiç anlamadım ilk ikisini özel de yapmıştım bu defa dedim devlette deneyeyim uğur getirsin de olmadi:))Sizinde ilk deneme mi?
Aslında e nabiza düşmesi lazım devlet sonuçtaİlk testi verdiğimde saat 6 da çıktı doktor nöbetçiymiş öyle alabildim. Bugün erken çıktı 3 gibi aldım. Anlamadım
Evet bu de gün içinde çok gittim cihaz bozuk galiba dedi doktor r nabiza da.dusmuyir bekle bekle deli oldum :)Evet heyecanla gidiyorsunuz ama çıkmadı yani
Evet düşmüyor malesef iki dk da bir bakıyorum canimAslında e nabiza düşmesi lazım devlet sonuçta