• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Çıkmadı cihazda sorun varmış yarın sabaha kaldı 😔😔kalpten gidecektim yaa vallahi doktor diyor sen beni de strese koydun 😂

Merhaba kızlar dün yumurta toplama işlemim oldu toplam 24 tane yumurtam varmış bugün de karnım da ve kasıklarımda ağrılar ve şişkinliğim var bir kaç güne geçermiş benim gibi olan var mı acaba sizin nasıl geçti yumurta toplamanız bu arada transferim Eylül ayına kaldı çok da iyi oldu aldığım ilaçları vücuttan atmam lazım
Canım sen ne kadar sürede toparlamistin benimde 27 tane toplandı nefes aldıkça bile aciyor

Selam herkese, çatlatma iğnesi vurulalı 12 gün oldu, sonra opu vee şimdi transferimin 5. günü. Yani pek bir şey hissetmiyorum arada minik kramplar oluyor o kadar. Gebelik testi yapmam diyordum fakaat zaman yaklaştıkça insan duramıyor 😁 Negatif görmekten korkuyorum ama öyle olursa kendimi de yavaştan alıştırırım gibi geliyor. çok karışık... siz neler yapıyorsunuz?

İkiz bebişlerim olacak 💃💃💃💃
Yaa hayırlı olsun saglıkla kucagınıza nasip almayı etsin rabbim bende transfer hazırlıklarına başladım on gun ilaç kullanıcam sonra kontrolde transfer gunum belli olacak doktoe bana da çidt embriyo koyacak 🙏🙏 imşallah ikiside tutunur❤️ Sizin ilk tedaviniz mi bide taze transfer mi

Kizlar size birse sorucam. Allahaskina transfer sonrasi yatarken gunduz olsun gece olsun sadece sirt ustu mu yatmaliyiz? Ben yuzustu yatmazsam hic uyuyamam 😞 Karnimin ustune yatarsam da embriyolar zarar mi gorur please help 😭

Kizlar size birse sorucam. Allahaskina transfer sonrasi yatarken gunduz olsun gece olsun sadece sirt ustu mu yatmaliyiz? Ben yuzustu yatmazsam hic uyuyamam 😞 Karnimin ustune yatarsam da embriyolar zarar mi gorur please help 😭
Korkma cnm ben ilk transferde ertesi gün kalktım hamur bile açtım😂hiç oturmadım yüz üstüde hep yattım tutmuştu.istediğin gibi yat

Yaa hayırlı olsun saglıkla kucagınıza nasip almayı etsin rabbim bende transfer hazırlıklarına başladım on gun ilaç kullanıcam sonra kontrolde transfer gunum belli olacak doktoe bana da çidt embriyo koyacak 🙏🙏 imşallah ikiside tutunur❤️ Sizin ilk tedaviniz mi bide taze transfer mi
İkinci tedavim ama ilk kez transfer oldum. İlkinde döllenme olmamıştı. İnşallah sizin de bebişleriniz sımsıkı tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız

Yan dönerek yat kirlenti boşluğuna koy ben öğle yatiyorum

Back