Sonuç çıktı mi meraktan olecemAy canım benim ins senin ki yükselir benim ki de pozitif cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç çıktı mi meraktan olecemAy canım benim ins senin ki yükselir benim ki de pozitif cikar
Biz de çatlayacağız meraktan bi erken gebelık testimi alıp yapsan?Çıkmadı cihazda sorun varmış yarın sabaha kaldı kalpten gidecektim yaa vallahi doktor diyor sen beni de strese koydun
Ayy beklemek baya zor heralde Erken gebelik testi yapsaniz cikmaz mi kiÇıkmadı cihazda sorun varmış yarın sabaha kaldı kalpten gidecektim yaa vallahi doktor diyor sen beni de strese koydun
Ya hiç sormayın inan ki bayılıyordumAyy beklemek baya zor heralde Erken gebelik testi yapsaniz cikmaz mi ki
Erken gebelik testinde de çıkmaz diye korkuyorum diğer ikisinde bu kadar kotu değildim yaa,Biz de çatlayacağız meraktan bi erken gebelık testimi alıp yapsan?
Canım sen ne kadar sürede toparlamistin benimde 27 tane toplandı nefes aldıkça bile aciyorMerhaba kızlar dün yumurta toplama işlemim oldu toplam 24 tane yumurtam varmış bugün de karnım da ve kasıklarımda ağrılar ve şişkinliğim var bir kaç güne geçermiş benim gibi olan var mı acaba sizin nasıl geçti yumurta toplamanız bu arada transferim Eylül ayına kaldı çok da iyi oldu aldığım ilaçları vücuttan atmam lazım
Lâkin den öğrene bilirsinÇıkmadı cihazda sorun varmış yarın sabaha kaldı kalpten gidecektim yaa vallahi doktor diyor sen beni de strese koydun
Anlamadım canım nerdenLâkin den öğrene bilirsin
Anlamadım canım nerden
E nabizdan bakıyorum ama geç düşer oraya da sanirimLâkin den öğrene bilirsin
Evet donduruldu henüz transfer olmadım ama bugun hazırlıklara başladıkDonmus tranfer mi oldunuz
Peki ya siz?Donmus tranfer mi oldunuz
E nabiz dan bakıyorum çıkmıyor nasıl yaptın tahlilerim giriyorum sağlık ocaginin tahlileri düşmüyorE nabizdan bakıyorum ama geç düşer oraya da sanirim
Yaa hayırlı olsun saglıkla kucagınıza nasip almayı etsin rabbim bende transfer hazırlıklarına başladım on gun ilaç kullanıcam sonra kontrolde transfer gunum belli olacak doktoe bana da çidt embriyo koyacak imşallah ikiside tutunur Sizin ilk tedaviniz mi bide taze transfer miİkiz bebişlerim olacak
12 günümdeyim 2tane donmus transfer oldu pazar günü kanda ogrenecezPeki ya siz?
Korkma cnm ben ilk transferde ertesi gün kalktım hamur bile açtımhiç oturmadım yüz üstüde hep yattım tutmuştu.istediğin gibi yatKizlar size birse sorucam. Allahaskina transfer sonrasi yatarken gunduz olsun gece olsun sadece sirt ustu mu yatmaliyiz? Ben yuzustu yatmazsam hic uyuyamam Karnimin ustune yatarsam da embriyolar zarar mi gorur please help
İkinci tedavim ama ilk kez transfer oldum. İlkinde döllenme olmamıştı. İnşallah sizin de bebişleriniz sımsıkı tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınızYaa hayırlı olsun saglıkla kucagınıza nasip almayı etsin rabbim bende transfer hazırlıklarına başladım on gun ilaç kullanıcam sonra kontrolde transfer gunum belli olacak doktoe bana da çidt embriyo koyacak imşallah ikiside tutunur Sizin ilk tedaviniz mi bide taze transfer mi
Yan dönerek yat kirlenti boşluğuna koy ben öğle yatiyorumKizlar size birse sorucam. Allahaskina transfer sonrasi yatarken gunduz olsun gece olsun sadece sirt ustu mu yatmaliyiz? Ben yuzustu yatmazsam hic uyuyamam Karnimin ustune yatarsam da embriyolar zarar mi gorur please help