• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Coraspirin transferden sonra verirler belki canım transfere iki gün kala bana vermislerdi
Belki de ama eğer üçüncü gün transferim olacaksa zaten bugün 2 gün kaldı 😌 bütün merkez ve doktorlar böyle mi bilmiyorum ben sağlıklı bilgi almada bazen sıkıntı yaşıyorum sürekli hemşirelerle iletişimdeyiz

Belki de ama eğer üçüncü gün transferim olacaksa zaten bugün 2 gün kaldı 😌 bütün merkez ve doktorlar böyle mi bilmiyorum ben sağlıklı bilgi almada bazen sıkıntı yaşıyorum sürekli hemşirelerle iletişimdeyiz
Transfer den sonra da verebilirler belki kan sulandırıcı başka bişi vermişlerdir iğne filan

Kan sulandırıcı hiçbir şey yok sadece progestron ve folik asit 😔 sizin olumlu haberinizi bekliyoruz inşallah 🙏🏻
Olsun transferden sonra verilir hiç sıkma canıni sen düşünme onu :) sabaha ins hayırlı haberleri veririz bu ay bereketliydi bir çok arkadaş pozitif di gözlemlerime göre :)

Calisan arkadaslar, transferden kac gun sonra işe döndünüz acaba? Bir de kacinci gun banyo yapiliyo bana bi yol gosterin 🤓

Calisan arkadaslar, transferden kac gun sonra işe döndünüz acaba? Bir de kacinci gun banyo yapiliyo bana bi yol gosterin 🤓
Günaydın canım doktor ertesi gün ise donebilirsin dedi ama benim içim rahat etmediği için bı dört gün gitmedim.Banyo konusunda da ayakta ılık duş alabilirsin ama onun için de 2-3 gün bekle bence.

Back