• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

E nabiz dan bakıyorum çıkmıyor nasıl yaptın tahlilerim giriyorum sağlık ocaginin tahlileri düşmüyor
E nabızda sağlık ocağının tahlil sonuçları çıkmıyor ınt ten sağlık ocağı tahlil sonucları die yaz ordan göreceksin ama sağlık ocagı bir şifre veriyor onunla bakılıyor

Kizlarcim bu tuo bebek surecinde youtube'ta Channon Rose Vlog sayfasina abone oldum videolarda kadin tup bebek surecini en bastan baslayip 9 ay boyunca dogumuna kadar yasadiklarini cekmis cok guzel umut dolu bana asiri moral oldu ve de bilgi aldim size de tavsiye ederim Transfer videosunda transfer anini bile videoya cekip koymus kesin izleyin 💕

Kizlar size birse sorucam. Allahaskina transfer sonrasi yatarken gunduz olsun gece olsun sadece sirt ustu mu yatmaliyiz? Ben yuzustu yatmazsam hic uyuyamam 😞 Karnimin ustune yatarsam da embriyolar zarar mi gorur please help 😭
Ona ben dikkat ettim ya ben hep yüzüstü yatıyordum yan yattım zaten embriyolar için en iyi yatış pozisyonu yan yatışmış ama çok zorlandım

Merhabalar opudan çıktım, 10 yumurta toplanmış.
yumurtalar ngs ye yollanacak. İnşallah hayırlı sonuçlar olur da bir sonraki ay transfer olurum. Opu sonrası ciddi gaz sancısı çekiyorum. Vallahi çok zorladı hayırlısı…

Ya bende e nabizdan bakıyorum surekli ama seneye ancak düşer sisteme😂 benim herşeyim böyle sıkıntılı ya 😂😂

Bir dahaki tedavinize daha güçlü başlayın lütfen tabiki üzüleceksiniz ama yılmak yok tüp bebeğin zorlu bir süreç olduğunu hepimiz biliyoruz karşılığını alacaksınız🙏
Teşekkür ederim inşallah toparlanmaya çalışıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin benim olmadı simdilik inşallah sizlerin olur 🙏

Canim senin haberini geçen gün okuyup yorum da yazmıştım ilk değerinde çok da sevinmiştim...
Gerçekten nasip inşallah bir sonraki denemende yüzün güler canim hatta inşallah denemeye gerek kalmadan normal yoldan rabbim nasip eder. Umdugumuzda mahrum etmez bizi inşallah.. allahim sabrını artırsın.
En yakın zamanda inşallah yüzünüzü güldürsün 🙏🙏🙏
Allah razı olsun cnm çok sağol valla mesajlarınız ne iyi geliyo Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏

Hidrosalpinksi sen de görürsün zaten filmde besbelli o.yoksa o zaman bişey yoktur .Sperm degerlernde de bişey yoksa 3 gunden sonra kaç kalırsa o kadar devam eder hakkında hayırlısı olsun bizde yumurtada sıkıntı diye düşünüyoduk benm amh degerm az oldugu icin ama 3 gun süper geldi yumurtalar 3 embriyo 3. gunden sonra spermin kalitesizz oldugunu ögrendk 5.gune 1 tane embriyo kaldı elimizde

Hidrosalpinksi sen de görürsün zaten filmde besbelli o.yoksa o zaman bişey yoktur .Sperm degerlernde de bişey yoksa 3 gunden sonra kaç kalırsa o kadar devam eder hakkında hayırlısı olsun bizde yumurtada sıkıntı diye düşünüyoduk benm amh degerm az oldugu icin ama 3 gun süper geldi yumurtalar 3 embriyo 3. gunden sonra spermin kalitesizz oldugunu ögrendk 5.gune 1 tane embriyo kaldı elimizde
Yarın öğrencez bakalım kaç tane kaldığını inşallah sonuç güzel olur benim yaşımda 37 bakalım hala yumurtalarımda iş varmı amh yaşıma göre yüksekmiş sende üzülme sağlıklı olsun o da senin meleğin olsun inşallah senin transferin ne zaman olcak benim dondurulcakmış embriyolarım doktor taze yapcaktı fazla yumurtan var seni riske atamam o yüzden dondurcam dedi 2. reglimde kontrole gidicem bakalım ne zaman yapcak transferi

Merhaba arkadaşlar. Bugün ablamın transferinin 6. günü . Taze transfer oldu. Ağustos 13. Çatlatma iğnesi yani HCG iğnesi kullanmış oluyor. Bugün idrarda silik çizgi çıktı. Szice bu ilacın etkisi mıdır?

Kızlar merhaba uzun zamandır giriş yapmıyorum. Size şimdiye kadar ki durumumu ve kullandığım ilaçları anlatayım ☺️🤗
Kızlar ağstos 10 transfer oldum.Proğestan fitil, coraspin ve estrofem kullanmaya başladım.dr'um 10 gün sonra beta HCG istedi.Bu arada bende evde test yapmıştım 8. Gün silik çizgi çıkmıştı ☺️ En yakın sağlık ocağında verdim ancak çıkmadı cuma günüydü. Bende pazartesi yani 13. Gün test verdim. Sonuç 260 çıktı 🤗 bugünde ikinci test verdim 715 çıktı. Sizce nasıl?

Kızlar sağlık ocağında ilk verdiğim test e-nabız da 0 gösteriyordu. Çok moralimiz bozulmuştu.labimkod'la sonuca ulaşamadım hâlâ da ulaşamıyorum 🤷 Ancak ikinci verdiğim 260 çıktı ( bu testi başka sağlık ocağında verdim)

Kızlar merhaba uzun zamandır giriş yapmıyorum. Size şimdiye kadar ki durumumu ve kullandığım ilaçları anlatayım ☺️🤗
Kızlar ağstos 10 transfer oldum.Proğestan fitil, coraspin ve estrofem kullanmaya başladım.dr'um 10 gün sonra beta HCG istedi.Bu arada bende evde test yapmıştım 8. Gün silik çizgi çıkmıştı ☺️ En yakın sağlık ocağında verdim ancak çıkmadı cuma günüydü. Bende pazartesi yani 13. Gün test verdim. Sonuç 260 çıktı 🤗 bugünde ikinci test verdim 715 çıktı. Sizce nasıl?
Çok güzel bi sonuç tebrik edrim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Yaa hayırlı olsun saglıkla kucagınıza nasip almayı etsin rabbim bende transfer hazırlıklarına başladım on gun ilaç kullanıcam sonra kontrolde transfer gunum belli olacak doktoe bana da çidt embriyo koyacak 🙏🙏 imşallah ikiside tutunur❤️ Sizin ilk tedaviniz mi bide taze transfer mi
Hayırlı olsun ilaç ne alıyorsunuz

Back