- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Hayırlısı olsun bakalım. Belki uğurlu olur hiç belli olmazYok bu benim 3.deneme ama sanki ilk gibiyim hiç anlamadım ilk ikisini özel de yapmıştım bu defa dedim devlette deneyeyim uğur getirsin de olmadi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun bakalım. Belki uğurlu olur hiç belli olmazYok bu benim 3.deneme ama sanki ilk gibiyim hiç anlamadım ilk ikisini özel de yapmıştım bu defa dedim devlette deneyeyim uğur getirsin de olmadi:))
Geçen sefer de test yaptım düşmedi. Sordum düşmüyor dedi . Bende öyle bekleyip durdum . Bizim burda yarın kapalıymış sağlık ocağıEvet düşmüyor malesef iki dk da bir bakıyorum canim
Aynen bence çok saçma sağlık ocağına tekrar gitmeden öğrenemiyosun. Öyle de bu sorun varAslında e nabiza düşmesi lazım devlet sonuçta
Banada merkez 6 eylülde gidin dedi bekliyorum evime geldim yaşadığım ilçe küçük bi yer devlet hastanesi var sadece oraya mı gitsem acaba yoksa yarım saatlik uzaklıkta başka ilçe var oraya özele iyi bi yere mi gitsem farkeder mi acaba ?Henüz muayeneye gitmedim. Memlekette izindeyiz. Dönüşte gidicem nasipse kese görmek için
Yok bu benim 3.deneme ama sanki ilk gibiyim hiç anlamadım ilk ikisini özel de yapmıştım bu defa dedim devlette deneyeyim uğur getirsin de olmadi:))
Eşine falan da bilgi veremiyorlar. Kendin gitmen lazimAynen bence çok saçma sağlık ocağına tekrar gitmeden öğrenemiyosun. Öyle de bu sorun var
Yok burda öyle değil Allah'tan bugün eşim gitti ona verdiler sonucu. Dr a göre de değişiyor sanırım.Eşine falan da bilgi veremiyorlar. Kendin gitmen lazim
Ben yaptırdım. Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim hemen verdi testi doktorAcilden gebelik testi yapıyorlar mı ben bir kez gittim . Yapmadılar ne diyorsunuz yaptırırken
Ben beta hcg yi devlette yaptım canım yoksa tupt bebeği 3 defa da özel de yaptım malesefDevlette çok zaman beklediniz mi . İlk deneme de ben devlete gittim ama ilk aşılama yapılması gerekiyormuş 3 kez . İlk aşı tarihi bile 3 4 ay sonraya verdiler dedim. Tüp bebek ancak 2 yılı bulur.
Keşke bende gideydim öyle diyeydim :)Ben yaptırdım. Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim hemen verdi testi doktor
İnsAllah herşey de vardır bir hayır dimi :)Hayırlısı olsun bakalım. Belki uğurlu olur hiç belli olmaz
Ben tüp bebek sandımBen beta hcg yi devlette yaptım canım yoksa tupt bebeği 3 defa da özel de yaptım malesef
Ben acilde sıra alırken sordum . Yaptırmaz dedilerBen yaptırdım. Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim hemen verdi testi doktor
Teşekkür ederimŞimdilik coraspin estrofem ve folik asit kullanıyorumHayırlı olsun ilaç ne alıyorsunuz
Yok canım ben özel sektör de çalışıyorum kolejde öğretmenim zaten bir ay tatilim var ancak o zaman yapabiliyorum o yüzden devlette uğraşmayi beklemeyi hiç göze alamadım :)Ben tüp bebek sandım
Ben çalışıyordum özel de çok uzun geldi gerçi ikinci denemem devlete gidenlerin ilkinde bile tutuyor kısmet isteYok canım ben özel sektör de çalışıyorum kolejde öğretmenim zaten bir ay tatilim var ancak o zaman yapabiliyorum o yüzden devlette uğraşmayi beklemeyi hiç göze alamadım :)
Kizlar su resme bi bakın bisey anlamadim böyle tahlil mi olurBen çalışıyordum özel de çok uzun geldi gerçi ikinci denemem devlete gidenlerin ilkinde bile tutuyor kısmet iste
Bu mudur sonuç kafayı yiyecem bi sayfa açılmadı böyle ciktiKizlar su resme bi bakın bisey anlamadim böyle tahlil mi olurEki Görüntüle 2906931
Hiç birsey görünmüyorKizlar su resme bi bakın bisey anlamadim böyle tahlil mi olurEki Görüntüle 2906931
Yukarıda rakamlar var ne bu amlaanlamadim madimHiç birsey görünmüyor