- 9 Ekim 2020
- 5.735
- 7.675
- 148
E nabızda sağlık ocağının tahlil sonuçları çıkmıyor ınt ten sağlık ocağı tahlil sonucları die yaz ordan göreceksin ama sağlık ocagı bir şifre veriyor onunla bakılıyorE nabiz dan bakıyorum çıkmıyor nasıl yaptın tahlilerim giriyorum sağlık ocaginin tahlileri düşmüyor
12 günümdeyim 2tane donmus transfer oldu
Yaa ne güzel güzel ahberlerinizi alırız inşallah12 günümdeyim 2tane donmus transfer oldu pazar günü kanda ogrenecez
Bende bugun estrofeme folik asite bide coraspine basladım on gun sonrada transfer gununu belirmlemek için cagırdı sizde nasıl olmuştu transfer gununu kaç gun sonraya vermişti kontrolde12 günümdeyim 2tane donmus transfer oldu pazar günü kanda ogrenecez
Ona ben dikkat ettim ya ben hep yüzüstü yatıyordum yan yattım zaten embriyolar için en iyi yatış pozisyonu yan yatışmış ama çok zorlandımKizlar size birse sorucam. Allahaskina transfer sonrasi yatarken gunduz olsun gece olsun sadece sirt ustu mu yatmaliyiz? Ben yuzustu yatmazsam hic uyuyamamKarnimin ustune yatarsam da embriyolar zarar mi gorur please help
Bence de düşmez çünkü görünmüyor geç düşüyor yada sisteme yarın sabaha kaldı benim işE nabiz dan bakıyorum çıkmıyor nasıl yaptın tahlilerim giriyorum sağlık ocaginin tahlileri düşmüyor
Yaa bana şifre vermediler amaE nabızda sağlık ocağının tahlil sonuçları çıkmıyor ınt ten sağlık ocağı tahlil sonucları die yaz ordan göreceksin ama sağlık ocagı bir şifre veriyor onunla bakılıyor
normalde vermeleri lazım.başka türlü bakamassınki netten cnm ;(Yaa bana şifre vermediler ama
Ben istedim verdiler ama giremedim uinenormalde vermeleri lazım.başka türlü bakamassınki netten cnm ;(
Teşekkür ederim inşallah toparlanmaya çalışıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin benim olmadı simdilik inşallah sizlerin olurBir dahaki tedavinize daha güçlü başlayın lütfen tabiki üzüleceksiniz ama yılmak yok tüp bebeğin zorlu bir süreç olduğunu hepimiz biliyoruz karşılığını alacaksınız
Allah razı olsun cnm çok sağol valla mesajlarınız ne iyi geliyo Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahCanim senin haberini geçen gün okuyup yorum da yazmıştım ilk değerinde çok da sevinmiştim...
Gerçekten nasip inşallah bir sonraki denemende yüzün güler canim hatta inşallah denemeye gerek kalmadan normal yoldan rabbim nasip eder. Umdugumuzda mahrum etmez bizi inşallah.. allahim sabrını artırsın.
En yakın zamanda inşallah yüzünüzü güldürsün
Hidrosalpinksi sen de görürsün zaten filmde besbelli o.yoksa o zaman bişey yoktur .Sperm degerlernde de bişey yoksa 3 gunden sonra kaç kalırsa o kadar devam eder hakkında hayırlısı olsun bizde yumurtada sıkıntı diye düşünüyoduk benm amh degerm az oldugu icin ama 3 gun süper geldi yumurtalar 3 embriyo 3. gunden sonra spermin kalitesizz oldugunu ögrendk 5.gune 1 tane embriyo kaldı elimizde
Yarın öğrencez bakalım kaç tane kaldığını inşallah sonuç güzel olur benim yaşımda 37 bakalım hala yumurtalarımda iş varmı amh yaşıma göre yüksekmiş sende üzülme sağlıklı olsun o da senin meleğin olsun inşallah senin transferin ne zaman olcak benim dondurulcakmış embriyolarım doktor taze yapcaktı fazla yumurtan var seni riske atamam o yüzden dondurcam dedi 2. reglimde kontrole gidicem bakalım ne zaman yapcak transferiHidrosalpinksi sen de görürsün zaten filmde besbelli o.yoksa o zaman bişey yoktur .Sperm degerlernde de bişey yoksa 3 gunden sonra kaç kalırsa o kadar devam eder hakkında hayırlısı olsun bizde yumurtada sıkıntı diye düşünüyoduk benm amh degerm az oldugu icin ama 3 gun süper geldi yumurtalar 3 embriyo 3. gunden sonra spermin kalitesizz oldugunu ögrendk 5.gune 1 tane embriyo kaldı elimizde
Çok güzel bi sonuç tebrik edrim rabbim sağlık sıhhat versin inşallahKızlar merhaba uzun zamandır giriş yapmıyorum. Size şimdiye kadar ki durumumu ve kullandığım ilaçları anlatayım
Kızlar ağstos 10 transfer oldum.Proğestan fitil, coraspin ve estrofem kullanmaya başladım.dr'um 10 gün sonra beta HCG istedi.Bu arada bende evde test yapmıştım 8. Gün silik çizgi çıkmıştıEn yakın sağlık ocağında verdim ancak çıkmadı cuma günüydü. Bende pazartesi yani 13. Gün test verdim. Sonuç 260 çıktı bugünde ikinci test verdim 715 çıktı. Sizce nasıl?
Hayırlı olsun ilaç ne alıyorsunuzYaa hayırlı olsun saglıkla kucagınıza nasip almayı etsin rabbim bende transfer hazırlıklarına başladım on gun ilaç kullanıcam sonra kontrolde transfer gunum belli olacak doktoe bana da çidt embriyo koyacakimşallah ikiside tutunur Sizin ilk tedaviniz mi bide taze transfer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?