• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Teşekkür ederim Allah size de nasip etsin inşallah. Transferden 1 saat sonra kalktım hastaneden çıkış yaptım. Transfer gününü yatarak geçirdim ama 2. günden itibaren çok yatmadım, kan dolaşımı sıkıntısı olur dedi doktor. Normal hayatıma döndüm hatta ertesi gün evi süpürüp misafir bile ağırladım. Onun dışında her gün süt, ayran, yumurta vs tüketmeye özen gösterdim. Onun dışında ekstra bir şey yapmadım açıkçası
Cok sagolun tavsiyelerinizi uygulucam ben de 😊 Sizin kacinci denemenizdi

İnşallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hayata 🥰 kaç döllenmiş yumurta vardı, hepsi 3. Güne gelebildi mi
Cok sagolun amin🙏 Sadece 2 yumurtam vardi cok uzulmustum ama 2si de dollendi, 3. gune ulasti ve transfer edilebildi sukurler olsun. Simdi geriye beklemek kaldi 🥰 Siz hangi asamadasiniz?

Hayırlı olsun tranferi canım rahat ol stres yapma bol meyve sebze ağırlıklı beslen sürekli yatma işte yapma evin içinde yürü inşallah tutunrlar
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun 🙏 hepimize saglikla en hayirli zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah

Cok sagolun amin🙏 Sadece 2 yumurtam vardi cok uzulmustum ama 2si de dollendi, 3. gune ulasti ve transfer edilebildi sukurler olsun. Simdi geriye beklemek kaldi 🥰 Siz hangi asamadasiniz?
5 yumurtadan sadece ikisi döllendi ve ben de sizin gibi yıkıldım sadece 2yi duyunca.
Yumurta toplama dün yapıldı. Bugün haber geldi şimdi 2. Ve 3. Gün sonucu bekliyorum inşallah benimkiler de sizin ikili gibi sağlıkla 3. Günü görürler ve sağlıkla tutunurlar

5 yumurtadan sadece ikisi döllendi ve ben de sizin gibi yıkıldım sadece 2yi duyunca.
Yumurta toplama dün yapıldı. Bugün haber geldi şimdi 2. Ve 3. Gün sonucu bekliyorum inşallah benimkiler de sizin ikili gibi sağlıkla 3. Günü görürler ve sağlıkla tutunurlar
İnsallaaahh 🤲

İzmir de irenbede sperm de hiç sorun yoktu2 defa test yapıldı biri devlet hastanesinde biri irenbede oldu inşallah sorunsuz devam ederler bende pcos var bide doğuştan sol tüpüm ve rahmimin sol tarafı oluşmamış başka sorun görünmedi eski doktorum hidroselpinks var demişti aşılama yaptı olmadı ama şimdiki doktorum öyle bi görüntü yok dedi hsg sonucunda bende bilmiyorum hangi doktor haklı ALLAH sonumu hayır etsin inşallah 🤲
Hidrosalpinksi sen de görürsün zaten filmde besbelli o.yoksa o zaman bişey yoktur .Sperm degerlernde de bişey yoksa 3 gunden sonra kaç kalırsa o kadar devam eder hakkında hayırlısı olsun bizde yumurtada sıkıntı diye düşünüyoduk benm amh degerm az oldugu icin ama 3 gun süper geldi yumurtalar 3 embriyo 3. gunden sonra spermin kalitesizz oldugunu ögrendk 5.gune 1 tane embriyo kaldı elimizde

Back