• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

😢Kızlar az önce haber geldi yıkıldım dün toplanan 5 yumurtadan sadece ikisi döllenmiş. Neden neden neden? 5 zaten çok azdı, 2 sinin döllenmesi merkezin mi başarısızlığı? Doğru dürüst bilgi alamıyorum çok canım sıkkın. Eğer ikisi de transfere kadar sağlıklı kalırsa ikisi de yerleştirilecek
Nolur dua edin. 2 embriyosu oluşup sağlıkla tutunan var mı?

😢Kızlar az önce haber geldi yıkıldım dün toplanan 5 yumurtadan sadece ikisi döllenmiş. Neden neden neden? 5 zaten çok azdı, 2 sinin döllenmesi merkezin mi başarısızlığı? Doğru dürüst bilgi alamıyorum çok canım sıkkın. Eğer ikisi de transfere kadar sağlıklı kalırsa ikisi de yerleştirilecek
Benim 6 toplandı 1 tane iyi kaldı o da 4. Güne o transfer edildi bende çok umutsuzdum tuttu

Benim 2 toplandı şu an ikizlere hamileyim

Gününüzü beklemeniz öneririm benim sonraki günler çok stresli geçmişti
Stres yapmadım çok ama o an ağladım yani ikinci denemem sonra biraz daha sakin oldum . İlaçlarımı falan aldım kendimi salmadim. Merak ettiğim normal gebelik testleri 20 ml kadar değeri algılar diye biliyorum ama sonrasında kan tahlili yaptıranların bu değer çok çok fazla çıkıyor o zaman neden idrar da çıkmıyor

Benim de 2 embriyo az once transfer oldu, hastane odasinda yatiyorum suan :) 3.gun embriyolariydi tutunup tutunmayacaklarini gorecegiz bakalim. Korkmayin 1 tane bilr yeter 🙏

Benim 2 toplandı şu an ikizlere hamileyim
Ayy cok tebrik ederim ne harika bir haber 😍 Allah tamamina erdirsin. Transferinizden sonra nelere dikkat ettiniz acaba? Kac gun evdeydiniz ne kadar istirahat ettiniz? Ben yarim saat kadar oncr transfer oldum hala hastane odasindayim ne tavsiye edersiniz 😊

Ayy cok tebrik ederim ne harika bir haber 😍 Allah tamamina erdirsin. Transferinizden sonra nelere dikkat ettiniz acaba? Kac gun evdeydiniz ne kadar istirahat ettiniz? Ben yarim saat kadar oncr transfer oldum hala hastane odasindayim ne tavsiye edersiniz 😊
Teşekkür ederim Allah size de nasip etsin inşallah. Transferden 1 saat sonra kalktım hastaneden çıkış yaptım. Transfer gününü yatarak geçirdim ama 2. günden itibaren çok yatmadım, kan dolaşımı sıkıntısı olur dedi doktor. Normal hayatıma döndüm hatta ertesi gün evi süpürüp misafir bile ağırladım. Onun dışında her gün süt, ayran, yumurta vs tüketmeye özen gösterdim. Onun dışında ekstra bir şey yapmadım açıkçası

Back