- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar onu yaArkadaşlar transferden sonraki 17. Gün kaçıncı hafta olur çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar onu yaArkadaşlar transferden sonraki 17. Gün kaçıncı hafta olur çok merak ediyorum
Onu bilmiyorum ki ben hiç 3 ay lucrin kullanmıştım en son mayısta adet oldumSon adet tarihine göre hesaplıyorlar onu ya
İdrar testini kaçıncı gün yaptınız acaba negatif çıktı sonra kanda pozitif gördünüzİnşallah pozitifi görürsünüz benim de sıfır belirtiydi, idrar testi negatif çıkmıştı ama oldu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma. Çok güzel haberİkiz bebişlerim olacak
Benim 6 toplandı 1 tane iyi kaldı o da 4. Güne o transfer edildi bende çok umutsuzdum tuttuKızlar az önce haber geldi yıkıldım dün toplanan 5 yumurtadan sadece ikisi döllenmiş. Neden neden neden? 5 zaten çok azdı, 2 sinin döllenmesi merkezin mi başarısızlığı? Doğru dürüst bilgi alamıyorum çok canım sıkkın. Eğer ikisi de transfere kadar sağlıklı kalırsa ikisi de yerleştirilecek
Nolur dua edin. 2 embriyosu oluşup sağlıkla tutunan var mı?
8. Günde idrar testi negatif çıktıİdrar testini kaçıncı gün yaptınız acaba negatif çıktı sonra kanda pozitif gördünüz
Benim 2 toplandı şu an ikizlere hamileyimKızlar az önce haber geldi yıkıldım dün toplanan 5 yumurtadan sadece ikisi döllenmiş. Neden neden neden? 5 zaten çok azdı, 2 sinin döllenmesi merkezin mi başarısızlığı? Doğru dürüst bilgi alamıyorum çok canım sıkkın. Eğer ikisi de transfere kadar sağlıklı kalırsa ikisi de yerleştirilecek
Bende 7. Gunde yaptım negatif çok üzülmüştüm8. Günde idrar testi negatif çıktı
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma. Çok güzel haber
Gününüzü beklemeniz öneririm benim sonraki günler çok stresli geçmiştiBende 7. Gunde yaptım negatif çok üzülmüştüm
Stres yapmadım çok ama o an ağladım yani ikinci denemem sonra biraz daha sakin oldum . İlaçlarımı falan aldım kendimi salmadim. Merak ettiğim normal gebelik testleri 20 ml kadar değeri algılar diye biliyorum ama sonrasında kan tahlili yaptıranların bu değer çok çok fazla çıkıyor o zaman neden idrar da çıkmıyorGününüzü beklemeniz öneririm benim sonraki günler çok stresli geçmişti
Peki toplanan 6 taneden kaçı döllenmişti?Benim 6 toplandı 1 tane iyi kaldı o da 4. Güne o transfer edildi bende çok umutsuzdum tuttu
5 tanesi döllenmiştiPeki toplanan 6 taneden kaçı döllenmişti?
Ama diğer tedavimde 14 toplandı 2 tane ancak 3. Güne gelmiştiPeki toplanan 6 taneden kaçı döllenmişti?
Bende sadece ikisi döllenmiş inşallah tutunanilirler5 tanesi döllenmişti
Bende sizin gibi üzülmüştüm inşallah tutunurlarBende sadece ikisi döllenmiş inşallah tutunanilirler
Benim de 2 embriyo az once transfer oldu, hastane odasinda yatiyorum suan :) 3.gun embriyolariydi tutunup tutunmayacaklarini gorecegiz bakalim. Korkmayin 1 tane bilr yeterKızlar az önce haber geldi yıkıldım dün toplanan 5 yumurtadan sadece ikisi döllenmiş. Neden neden neden? 5 zaten çok azdı, 2 sinin döllenmesi merkezin mi başarısızlığı? Doğru dürüst bilgi alamıyorum çok canım sıkkın. Eğer ikisi de transfere kadar sağlıklı kalırsa ikisi de yerleştirilecek
Ayy cok tebrik ederim ne harika bir haber Allah tamamina erdirsin. Transferinizden sonra nelere dikkat ettiniz acaba? Kac gun evdeydiniz ne kadar istirahat ettiniz? Ben yarim saat kadar oncr transfer oldum hala hastane odasindayim ne tavsiye edersinizBenim 2 toplandı şu an ikizlere hamileyim
Teşekkür ederim Allah size de nasip etsin inşallah. Transferden 1 saat sonra kalktım hastaneden çıkış yaptım. Transfer gününü yatarak geçirdim ama 2. günden itibaren çok yatmadım, kan dolaşımı sıkıntısı olur dedi doktor. Normal hayatıma döndüm hatta ertesi gün evi süpürüp misafir bile ağırladım. Onun dışında her gün süt, ayran, yumurta vs tüketmeye özen gösterdim. Onun dışında ekstra bir şey yapmadım açıkçasıAyy cok tebrik ederim ne harika bir haber Allah tamamina erdirsin. Transferinizden sonra nelere dikkat ettiniz acaba? Kac gun evdeydiniz ne kadar istirahat ettiniz? Ben yarim saat kadar oncr transfer oldum hala hastane odasindayim ne tavsiye edersiniz