Hayırlı olsun insAllah tutunacaklar annelerine kendinizi mutlu huzurlu hissedin :))Benim de 2 embriyo az once transfer oldu, hastane odasinda yatiyorum suan :) 3.gun embriyolariydi tutunup tutunmayacaklarini gorecegiz bakalim. Korkmayin 1 tane bilr yeter
Cok sagolun tavsiyelerinizi uygulucam ben deTeşekkür ederim Allah size de nasip etsin inşallah. Transferden 1 saat sonra kalktım hastaneden çıkış yaptım. Transfer gününü yatarak geçirdim ama 2. günden itibaren çok yatmadım, kan dolaşımı sıkıntısı olur dedi doktor. Normal hayatıma döndüm hatta ertesi gün evi süpürüp misafir bile ağırladım. Onun dışında her gün süt, ayran, yumurta vs tüketmeye özen gösterdim. Onun dışında ekstra bir şey yapmadım açıkçası
İkinci denemem ama ilk kez transfer oldum. İlkinde döllenme olmamıştıCok sagolun tavsiyelerinizi uygulucam ben deSizin kacinci denemenizdi
Hayırlı olsun insAllah tutunacaklar annelerine kendinizi mutlu huzurlu hissedin :))
Cok tesekkur ederim Allah size de pozitif sonuc gormeyi nasil etsin insallahHayırlı olsun insAllah tutunacaklar annelerine kendinizi mutlu huzurlu hissedin :))
İnşallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hayataBenim de 2 embriyo az once transfer oldu, hastane odasinda yatiyorum suan :) 3.gun embriyolariydi tutunup tutunmayacaklarini gorecegiz bakalim. Korkmayin 1 tane bilr yeter
Hayırlı olsun tranferi canım rahat ol stres yapma bol meyve sebze ağırlıklı beslen sürekli yatma işte yapma evin içinde yürü inşallah tutunrlarCok sagolun tavsiyelerinizi uygulucam ben deSizin kacinci denemenizdi
Cok sagolun aminİnşallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hayatakaç döllenmiş yumurta vardı, hepsi 3. Güne gelebildi mi
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunHayırlı olsun tranferi canım rahat ol stres yapma bol meyve sebze ağırlıklı beslen sürekli yatma işte yapma evin içinde yürü inşallah tutunrlar
İnsAllah hepimize insAllah canım benimCok tesekkur ederim Allah size de pozitif sonuc gormeyi nasil etsin insallah
5 yumurtadan sadece ikisi döllendi ve ben de sizin gibi yıkıldım sadece 2yi duyunca.Cok sagolun aminSadece 2 yumurtam vardi cok uzulmustum ama 2si de dollendi, 3. gune ulasti ve transfer edilebildi sukurler olsun. Simdi geriye beklemek kaldi Siz hangi asamadasiniz?
İnsallaaahh5 yumurtadan sadece ikisi döllendi ve ben de sizin gibi yıkıldım sadece 2yi duyunca.
Yumurta toplama dün yapıldı. Bugün haber geldi şimdi 2. Ve 3. Gün sonucu bekliyorum inşallah benimkiler de sizin ikili gibi sağlıkla 3. Günü görürler ve sağlıkla tutunurlar
Hidrosalpinksi sen de görürsün zaten filmde besbelli o.yoksa o zaman bişey yoktur .Sperm degerlernde de bişey yoksa 3 gunden sonra kaç kalırsa o kadar devam eder hakkında hayırlısı olsun bizde yumurtada sıkıntı diye düşünüyoduk benm amh degerm az oldugu icin ama 3 gun süper geldi yumurtalar 3 embriyo 3. gunden sonra spermin kalitesizz oldugunu ögrendk 5.gune 1 tane embriyo kaldı elimizdeİzmir de irenbede sperm de hiç sorun yoktu2 defa test yapıldı biri devlet hastanesinde biri irenbede oldu inşallah sorunsuz devam ederler bende pcos var bide doğuştan sol tüpüm ve rahmimin sol tarafı oluşmamış başka sorun görünmedi eski doktorum hidroselpinks var demişti aşılama yaptı olmadı ama şimdiki doktorum öyle bi görüntü yok dedi hsg sonucunda bende bilmiyorum hangi doktor haklı ALLAH sonumu hayır etsin inşallah
Benim değerim düşük çıktı kimsayal olabilirmiş sizinki yüksek çıkar inşallahKızlar sonucumu bekliyorum vallahi kalpten ölecem nerdeyse mideme vurdu resmen bayılacam yaa :)
Kızlar sonucumu bekliyorum vallahi kalpten ölecem nerdeyse mideme vurdu resmen bayılacam yaa :)
Ay canım benim ins senin ki yükselir benim ki de pozitif cikarBenim değerim düşük çıktı kimsayal olabilirmiş sizinki yüksek çıkar inşallah
İnşallah inşallah bu kez emeklerimizin karşılığını alırızAy canım benim ins senin ki yükselir benim ki de pozitif cikar
Amin canimCok tesekkur ederim Allah razi olsunhepimize saglikla en hayirli zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah
Sakin olKızlar sonucumu bekliyorum vallahi kalpten ölecem nerdeyse mideme vurdu resmen bayılacam yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?