2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Cok sagolun tavsiyelerinizi uygulucam ben de Sizin kacinci denemenizdi

Benim de 2 embriyo az once transfer oldu, hastane odasinda yatiyorum suan :) 3.gun embriyolariydi tutunup tutunmayacaklarini gorecegiz bakalim. Korkmayin 1 tane bilr yeter
İnşallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hayata kaç döllenmiş yumurta vardı, hepsi 3. Güne gelebildi mi

İnşallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hayata kaç döllenmiş yumurta vardı, hepsi 3. Güne gelebildi mi
Cok sagolun amin Sadece 2 yumurtam vardi cok uzulmustum ama 2si de dollendi, 3. gune ulasti ve transfer edilebildi sukurler olsun. Simdi geriye beklemek kaldi Siz hangi asamadasiniz?

Hayırlı olsun tranferi canım rahat ol stres yapma bol meyve sebze ağırlıklı beslen sürekli yatma işte yapma evin içinde yürü inşallah tutunrlar
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepimize saglikla en hayirli zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah

Cok sagolun amin Sadece 2 yumurtam vardi cok uzulmustum ama 2si de dollendi, 3. gune ulasti ve transfer edilebildi sukurler olsun. Simdi geriye beklemek kaldi Siz hangi asamadasiniz?
5 yumurtadan sadece ikisi döllendi ve ben de sizin gibi yıkıldım sadece 2yi duyunca.
Yumurta toplama dün yapıldı. Bugün haber geldi şimdi 2. Ve 3. Gün sonucu bekliyorum inşallah benimkiler de sizin ikili gibi sağlıkla 3. Günü görürler ve sağlıkla tutunurlar

İnsallaaahh

Hidrosalpinksi sen de görürsün zaten filmde besbelli o.yoksa o zaman bişey yoktur .Sperm degerlernde de bişey yoksa 3 gunden sonra kaç kalırsa o kadar devam eder hakkında hayırlısı olsun bizde yumurtada sıkıntı diye düşünüyoduk benm amh degerm az oldugu icin ama 3 gun süper geldi yumurtalar 3 embriyo 3. gunden sonra spermin kalitesizz oldugunu ögrendk 5.gune 1 tane embriyo kaldı elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…