Amin inşallah bende kam verdi. Akşam öğrenecem sonucuEvet 2 kese göründü. İnşallah sağlıkla büyüsünler de kucağıma alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah bende kam verdi. Akşam öğrenecem sonucuEvet 2 kese göründü. İnşallah sağlıkla büyüsünler de kucağıma alayım
Ayyy çok heyecanlı buraya da yaz lütfen. İnşallah güzel çıkar sonuçlarınızAmin inşallah bende kam verdi. Akşam öğrenecem sonucu
Transferden sonra catlatma ıgnesi oldun muAyyy çok heyecanlı buraya da yaz lütfen. İnşallah güzel çıkar sonuçlarınız
Hayır opu dan 36 saat önce oldum ovitrelle o kadar. Şimdilik progestan ve coraspin kullanıyorumTransferden sonra catlatma ıgnesi oldun mu
Estrofem kullanıyor musunuzHayır opu dan 36 saat önce oldum ovitrelle o kadar. Şimdilik progestan ve coraspin kullanıyorum
Ben 1tane ovitrelle yi 3deoz olarak 3gun startla yaptım idrar tahlilim pozitif çıkıyor yapma payı varmış o yüzden kan verdim sevinemiyorum bileHayır opu dan 36 saat önce oldum ovitrelle o kadar. Şimdilik progestan ve coraspin kullanıyorum
Evet canimSaglik ocağına mi yaptirdin
HayırEstrofem kullanıyor musunuz
Allah razı olsun canım valla bende hepiniz için dua ediyorumSenin için dua edicem…İnşallah allah kalbine göre versin hayırlısıyla kavuş bebeğine
Bende bıraktım öyle dediler
Evet protestan iğne koraspron oKsapar protestan kapsül vazifem kullaniyorumEstrofem kullanıyor musunuz
İnşallah pozitifi görürsünüz benim de sıfır belirtiydi, idrar testi negatif çıkmıştı ama olduBen 1tane ovitrelle yi 3deoz olarak 3gun startla yaptım idrar tahlilim pozitif çıkıyor yapma payı varmış o yüzden kan verdim sevinemiyorum bile
Gününde mi test yaptırdınız kaç gün bekledin benim 15 gün pazar günü test günümİnşallah pozitifi görürsünüz benim de sıfır belirtiydi, idrar testi negatif çıkmıştı ama oldu
Ben 12. gün yaptım kan testini 444 çıkmıştıGününde mi test yaptırdınız kaç gün bekledin benim 15 gün pazar günü test günüm
Benimde 12 gün bugün kan verdim kese için kAc gün bekledinBen 12. gün yaptım kan testini 444 çıkmıştı
12. günüm geçen hafta perşembeydi. İşte bugün gördüm keseleri. Aslında dün de görünürdü dedi eltim ama bugün müsait olduBenimde 12 gün bugün kan verdim kese için kAc gün bekledin
Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah12. günüm geçen hafta perşembeydi. İşte bugün gördüm keseleri. Aslında dün de görünürdü dedi eltim ama bugün müsait oldu
İnşallah çok teşekkürler. Size de aynı şekilde Allah sağlıklı, ömürlü bebişler nasip etsinÇok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah