Lekelenme oldu toplama sonrası 2-3 gün filan sonra normale dönmüştü. Bugün sanki başlayacak gibi geldi rengiYumurta toplama sonrası hemen renk olunuyor ama o birinci real değil doktorum öyle demişti yalancı bir adet kanaması
Olabilir evet bakalım nolacakBelki sadece leke dir ölü sonrası olabiliyor çünkü
Yarın aradıklarında embriyolar hakkında hangi soruları sorarak daha çok bilgi alabilirim acaba bu konuda bilgin varmı?Maşallah ne güzel toplanmış yarın kaçı olgun geldi kaçı döllendi onun bilgisini verirler ama eger yumurtalık sayısında sıkıntı yoksa genelde %50 embriyo ediliyor yani 12 yumurtadan 10 u olgun gelse 5 adet embriyo elde edilir ki buda mukemmel sayı hakkında hayırlısı olsun insalllah
Bugün benim de opu işlemim vardı arkadaşım benim doktorum da bana 4/5 gün sonra adet olursun dedi sanırım normal olan buKızlar merhabalar
Yumurta toplama yapıldı 2 regl sonrası da transferim yapılacak.
Yumurta toplama sonrası 5. Günüm reglim başladı gibi. Erken regl olabileceğimi söylediler ancak çok erken değil mi merak ettim tecrübelerinizi
Evet benim doktorum da eşime öyle söylemiş 4-5 gün gibi ben duymamışım opu sonrası kafasıylaBugün benim de opu işlemim vardı arkadaşım benim doktorum da bana 4/5 gün sonra adet olursun dedi sanırım normal olan bu
Ne oldu sonucunuz ?Kızlar ben dayanamadım 1 gün öncesinde yani bugün kan testi yaptırdım…Sonuç öğleden sonra çıkarmış bana şans dileyin nolur
13. Gün bugün kan sonucum 23.85 çıktıNe oldu sonucunuz ?
Bizim tarihler aynıydı aynı belirtiler ben de de var biraz da pembe akıntı bnde perşembe tahlil yaptırcam cumartesiyi bekleyemeyeceğim.Kızlar bu arada bugün ,8.gun ve kendimi çok kötü hissediyorum baş dönmesi mide de ekşime adet ağrısı gibi ağrı bu kadar erken olması hiç normal değil yani bu kadar erken belirti olabileceğini düşünmüyorum test almamak için de söz verdim kendime perşembeye beklicem meraktan catlamasam iyidirbugün belirtilerle doluyum ama kendimi mi kandiriyorum acaba diye de düşünmeden edemiyorum :))
Bende tek eksik pembe lekeBizim tarihler aynıydı aynı belirtiler ben de de var biraz da pembe akıntı bnde perşembe tahlil yaptırcam cumartesiyi bekleyemeyeceğim.
İnş güzel sonuçlar alırızBende tek eksik pembe lekebende Perşembe yapacağım yaa
Canim benimde aynı şekilde 5 gün sonra oldu bende sordum hemşirelere normal sorun yok dedilerKızlar merhabalar
Yumurta toplama yapıldı 2 regl sonrası da transferim yapılacak.
Yumurta toplama sonrası 5. Günüm reglim başladı gibi. Erken regl olabileceğimi söylediler ancak çok erken değil mi merak ettim tecrübelerinizi
Amin inşallah arkadaşım hepimiz için en güzeli en iyisi olsun inşallahEvet benim doktorum da eşime öyle söylemiş 4-5 gün gibi ben duymamışım opu sonrası kafasıylageçmiş olsun size de umarım güzel ilerler süreciniz
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin meleğin13. Gün bugün kan sonucum 23.85 çıktıAllahım inşallah artarak devam ederek sağlıkla…Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Vallahi zor…Ciddi mi canim ben bekleme anlamında söyledim aslında yoksa opu kötü tabi :) tüp bebek sürecinin neresi kolay ki artık girgira vuruyoruz
Evet yaptım 5. Gümde idrar testi yaptım gölge şeklinde gördüm 6 ve 7 de de yaptım gittikçe koyulaştı 7. Gün test yaptırdım çıktı
Çok ağrım vardı o yüzden korktum bide ilk defa yaptırıyorum bilinmezlikde korkumu tetikledi ama şükür geçti gitti 12 tane yumurta toplamışlar inşallah birçoğu döllenir ve sağlıklı olurlar
Çok teşekkürlerVallahi zor…
Hayırlı olsun :)
Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı
Aminnn inşallahÇok teşekkürler inşallah sizde kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız
İyi ki bu site varmış cidden. Ben de şimdi yaptım kaşınıyor ve kızardı bunları görünce rahatladımOldu bende de kızardı benek benek oldu ama akşama doğru geçti olabiliyomus cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?