2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Yumurta toplama sonrası hemen renk olunuyor ama o birinci real değil doktorum öyle demişti yalancı bir adet kanaması
Lekelenme oldu toplama sonrası 2-3 gün filan sonra normale dönmüştü. Bugün sanki başlayacak gibi geldi rengi

Kızlar bu arada bugün ,8.gun ve kendimi çok kötü hissediyorum baş dönmesi mide de ekşime adet ağrısı gibi ağrı bu kadar erken olması hiç normal değil yani bu kadar erken belirti olabileceğini düşünmüyorum test almamak için de söz verdim kendime perşembeye beklicem meraktan catlamasam iyidir bugün belirtilerle doluyum ama kendimi mi kandiriyorum acaba diye de düşünmeden edemiyorum :))

Yarın aradıklarında embriyolar hakkında hangi soruları sorarak daha çok bilgi alabilirim acaba bu konuda bilgin varmı?
Aslında ben daha fazla yumurta bekliyordum çünkü pcos hastasıyım uzunca bi müddet hep yumurta geliştirici ilaç kullandım o zamanlarda daha çok yumurtam olurdu bu defa daha az oldu nasip inşallah güzel sonuçlar çıkar

Bugün benim de opu işlemim vardı arkadaşım benim doktorum da bana 4/5 gün sonra adet olursun dedi sanırım normal olan bu

Bugün benim de opu işlemim vardı arkadaşım benim doktorum da bana 4/5 gün sonra adet olursun dedi sanırım normal olan bu
Evet benim doktorum da eşime öyle söylemiş 4-5 gün gibi ben duymamışım opu sonrası kafasıyla geçmiş olsun size de umarım güzel ilerler süreciniz

Bizim tarihler aynıydı aynı belirtiler ben de de var biraz da pembe akıntı bnde perşembe tahlil yaptırcam cumartesiyi bekleyemeyeceğim.

Canim benimde aynı şekilde 5 gün sonra oldu bende sordum hemşirelere normal sorun yok dediler

Ciddi mi canim ben bekleme anlamında söyledim aslında yoksa opu kötü tabi :) tüp bebek sürecinin neresi kolay ki artık girgira vuruyoruz
Vallahi zor…

Evet yaptım 5. Gümde idrar testi yaptım gölge şeklinde gördüm 6 ve 7 de de yaptım gittikçe koyulaştı 7. Gün test yaptırdım çıktı

Hayırlı olsun :)

Çok ağrım vardı o yüzden korktum bide ilk defa yaptırıyorum bilinmezlikde korkumu tetikledi ama şükür geçti gitti 12 tane yumurta toplamışlar inşallah birçoğu döllenir ve sağlıklı olurlar

Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Az evvel çatlatma iğnemi vuruldum.
Bugün ağrıdan mahvoldum.
Çok yorucuydu.
Perşembe nasıl olacak bilmiyorum artık yarın da geçseydi nasipse.
Perşembe saat 9da işleme alınacağım.

Merhaba 17 ağustosta transfer oldum perşembe günü de test günüm bugün hafif kaşıntım başladı bu şekilde sıkıntı yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…