2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Herkese merhaba adetin 2. Günü iğnelere başladım ama kanamam çok az böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Benim 5. Opum bana mı diyorsun basit diye.
ben opularda daha zorlanıyorum. Transferler daha kolay benim için.
Merhaba ben sabah 9 da ilk opuya gireceğim işlemden sonra kanama oluyormu pede ihtiyaç varmi

Ben de 3. Günü başladım normalde adetim 7 gün sürer ve yoğun olur benim de 5. Gün bitti
Ya iki gündür ağrı kesici almak zorunda kaldım acaba onunda mı etkisi oldu anlamadım.ilk tedavimde doktorum ağrı kesicinin herhangi bir zararı olmaz demişti ama bilemedim.Üstümde bir negatiflik oluşturdu bu durum sanki birşeyler ters gidiyor gibi hissettirdi

İğnelerden dolayı kanaman azaldı ve teglin kesilebilir canım normal
Bir arkadaş daha yazmış erken bitti benimde diye.İlk tedavimde 4 tane yumurta toplanıp bir tane embriyo kalmıştı kanamam kesilince de korktum yine birşeyler ters gidiyor diyeAğrı kesici alıyorum iki gündür onun bir zararı var mı acaba tedavi de?

Hayırlısı olsun inşallah arkadaşım benimde dün sabah opu işlemim oldu çok stresli girdim ama gayet rahat geçti 12 tane yumurta toplamışlar opudan sonra ağrım çok az oldu ama opudan önce sancım vardı korkulcak bişey yokmuş tecrübe ile sabit inşallah seninde çok rahat geçer güzel sonuçlar alırsın

Merhaba ben sabah 9 da ilk opuya gireceğim işlemden sonra kanama oluyormu pede ihtiyaç varmi
Elbette yanınıza ped alın, hafif de olsa kanama oluyor.

biliyorum zaten bu benim 5. Opum sadece çok daha stresli ve çok daha ağrım olduğu İçin zorlanıyorum.

Opudan önce yumurtalar çatladığı için ağrı oluyor

Aynen genital bölgede geçti gibi hafifledi baya inşallah pozitifi görürüz sizin test günü ne zaman

Canim onla ilgili bilgim yok ama amh in kac senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…