• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Benim OPU daha dün oldu, 2 embriyom döllenmiş. 3. güne kadar dayanırlarsa perşembe transfer. Dayanmazlarsa tekrar opu. Burdan okuduğum kadarıyla transferden sonra hemen kalmayın gerekirse idrarınızı ördeğe yapın diyorlar. Tüp bebek merkezindekiler transferden sonraki 4-5 gün de tuvalet harici kalmayın, yemeğinizi bile yatakta yiyin dediler. Size ne söylediler transfer sonrası dikkat etmeniz gereken?
Bana ikinci gün normal hayatınıza dönün dediler

8 gün oldu inanılmaz kilo aldım karnım hala inmedi hamile gibi duruyorum 😔
Inanilmaz uykum geliyor birde.
Morelim bozuluyor belki normaldir bilemiyorum yasadakilarimiz kolay seyler olmuyor 😔
Suanlik basa çikamadim ben🙈
Adetimi bekliyorum bir kaç güne gelir büyük ihtimal .
Taze transfer de yapılmadı .
doktorum ultrasonda bi çıkıntı , katmanlasma gördügünü polip olabileceğini söyledi .hisetereskopi olacağım 😔
Cok gecmis olsun. Benim bugun karaktersiz bir kanama (ne oldugu belirsiz, kanama gibi de degil) basladi. Umarim kolayca atlatiriz bu donemi.
Sevgiler

Benimde sizin gibi,bugün oldum transfer.kalitesi nasıldı embriyonuzun? Transferden sonra nelere dikkat ettiniz?
İnşallah tutunsun size sımsıkı🙏🏻 Benim 3. Gün doktor kaliteli demişti ben çok irdelemedim bakmadım kalitesine vs doktor ne dediyse bıraktım kendimi o yüzden sadece kaliteli olarak biliyorum 3. Gün embriyosuydu…Ben transferden sonra 2 gün dinlendim çok az iş yaptım…Ama sonrasında denize bile girdim yürüyüş yaptım ve sık sık konuştum karnımla:) kabak çekirdeğini çok duydum transfer sonrası o yüzden her gün yedim muhakkak…Size de tavsiye ederim..Bunların dışında ekstra bişey yapmadım ağır kaldırmadım kendimi çok yormadım…

Konuyu açan arkadasım acaba anket mi eklese ?
Olumlu sonuçlananlar ve hastane isimleri gibi ilk sayfada olsa çok güzel olurdu.

İlk muayenemi yücel hoca yaptı.tedavi sürecinde yücel hoca izindeydi.hüsamettin bey baktı sonra hüsamettin hoca izine çıktı yumurta toplama transfer işlemi yücel hocaya denk gelmiş oldu şansıma.transferin kaçıncı günü.ikisi de çok iyi bir doktor gerçekten çok disiplinli.dakik bir merkez yücel beyin bilgisini tecrübesini tartışmaya gerek yok zaten 😇 hakkında hayırlısı olur umarım.ilaçlar biraz sıkıcı olabiliyor ama insan isteyince ona da katlanıyor mükafatını alırsın umarım. Test günün ne zaman
Kaçırmısım sanırım hangi hastaneydi ?

İnşallah tutunsun size sımsıkı🙏🏻 Benim 3. Gün doktor kaliteli demişti ben çok irdelemedim bakmadım kalitesine vs doktor ne dediyse bıraktım kendimi o yüzden sadece kaliteli olarak biliyorum 3. Gün embriyosuydu…Ben transferden sonra 2 gün dinlendim çok az iş yaptım…Ama sonrasında denize bile girdim yürüyüş yaptım ve sık sık konuştum karnımla:) kabak çekirdeğini çok duydum transfer sonrası o yüzden her gün yedim muhakkak…Size de tavsiye ederim..Bunların dışında ekstra bişey yapmadım ağır kaldırmadım kendimi çok yormadım…
İnşallah sonucunuz gönlünüze göre olur

Son düzenleme:
Şükür dediğin gibi korkulcak bişey yokmuş 12 tane toplanmış yarın sonucu öğrenicem nasipse inşallah sağlıklıdırlar birçoğu döllenir 🤲
Maşallah ne güzel toplanmış yarın kaçı olgun geldi kaçı döllendi onun bilgisini verirler ama eger yumurtalık sayısında sıkıntı yoksa genelde %50 embriyo ediliyor yani 12 yumurtadan 10 u olgun gelse 5 adet embriyo elde edilir ki buda mukemmel sayı hakkında hayırlısı olsun insalllah

Kızlar bu arada benım progestan iğnem karından,sizin kalçadan mı idi? Hergün iğne,dusphaston ve folik asit verdiler bana.vajinadan jel faln vermediler

Back