• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Birbirimize destek oluyoruz işte bu çok önemli çünkü bizim cektigimizi bizden başkası anlamiyo :) burda arkadaşlar moral veriyo banada sagolsunlar 🥰
Gerçekten öyle damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor kime ne kadar anlayabilirsin ki ben zaten herkesten de saklıyorum bazılarına aşılama su bu dedim eşim bu konu da çok hassas sıkıntı ondan kaynaklı olduğu için.Gercekten burada bir arkadaş pozitifi yazınca kendim kadar seviniyorum çünkü çok zor bir durum.O değil de başlar da olan kimse kalmadı hepsi kabuğuna çekildi 😂😂

Gerçekten öyle damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor kime ne kadar anlayabilirsin ki ben zaten herkesten de saklıyorum bazılarına aşılama su bu dedim eşim bu konu da çok hassas sıkıntı ondan kaynaklı olduğu için.Gercekten burada bir arkadaş pozitifi yazınca kendim kadar seviniyorum çünkü çok zor bir durum.O değil de başlar da olan kimse kalmadı hepsi kabuğuna çekildi 😂😂
Hakkaten çok zor ben kendiliğimden hamile kaldım 2 kere ilki boş oldu ikincide bebeği görmeye diye gittik inanır misin kalbim yerinden cikicak gibiydi baktım doktor bişey demiyo dedim tamam yine aynı oda boş oldu günlerce ağladım çok yıpratıcı gerçekten istemeden akiyo yaşlar gozunden insanın Allah im herkese nasip etsin inşallah herkesin yüzü gülsün transferde bile öyle heycanlandimki ilk defa embriyomu gördüm o bile çok güzeldi :)

Yarın aradıklarında embriyolar hakkında hangi soruları sorarak daha çok bilgi alabilirim acaba bu konuda bilgin varmı?
Aslında ben daha fazla yumurta bekliyordum çünkü pcos hastasıyım uzunca bi müddet hep yumurta geliştirici ilaç kullandım o zamanlarda daha çok yumurtam olurdu bu defa daha az oldu nasip inşallah güzel sonuçlar çıkar 🤲
Pcos olan birine göre az cıkmış sayısı evet aradılar mı bişey söylediler mi ? Suan daha kalite belli olmaz suan söyleyecekleri sey olgun yımurta ve döllenme sayısıdır yarın muhtemelen aramazlar oerşemve günü ararlarsa 3. Gün yani o zaman kalitelerinş sorabilirsin her hastane farkşı dereclendirme yapar benm gittiğim 1. Kalite demişti grade 1 de diyen olabilr ya da iyi kalite bunların 5. Güne gitme ihtimali cok yüksektir iç ve dış çepet kalitezi 4. Günden sonra belli olur

Hakkaten çok zor ben kendiliğimden hamile kaldım 2 kere ilki boş oldu ikincide bebeği görmeye diye gittik inanır misin kalbim yerinden cikicak gibiydi baktım doktor bişey demiyo dedim tamam yine aynı oda boş oldu günlerce ağladım çok yıpratıcı gerçekten istemeden akiyo yaşlar gozunden insanın Allah im herkese nasip etsin inşallah herkesin yüzü gülsün transferde bile öyle heycanlandimki ilk defa embriyomu gördüm o bile çok güzeldi :)
Dimii yaa tutunsa da tutunmasa da o benim bebeğim diyorsun biz bu kadar hasretiz işte evlada

Doktorla görüştük hamilelerin kullandığı pradenatöl tarzı ağrı kesici alabilirsin dedi
Hic telas etme strese girme rabbime emanet sen elinden geleni yapıyorsun gücümüzün yeteceği seyler degil Allahim yardımcımız olsun canim

Sali veya carsamba opu olacagim insallah. Oncesinde ve sonrasinda bilmem gereken yapmam gereken bsy var midir, kaliteli yumurta icin beslenme konusunda da tavsiye alabilirim

Back