Benim kalçadan progesteron iğne ve progesteron fitili aynı anda kullanıyorum OPU günümden beriKızlar bu arada benım progestan iğnem karından,sizin kalçadan mı idi? Hergün iğne,dusphaston ve folik asit verdiler bana.vajinadan jel faln vermediler
Evet o da var bende böyle kasiklar da ki damarlar patlayacak gibi de hissediyorum ya ne bileyim kafayı yicez sonundaYa ben o tarz şeyler hissetmiyorum ama oturduğum zaman bir rahatsızlık iğne batmış gibi bir his oluyor
Evet o da var bende böyle kasiklar da ki damarlar patlayacak gibi de hissediyorum ya ne bileyim kafayı yicez sonunda
Catlatma iğnesi yapmışmışsınız transfer sonrasiBenim 4. Gün embriyosuydusizinki bence en erken 7 8 inci günde görünür
Hayır yapmamıştım zaten 6 yumurta toplantı opu öncesi bir tane yapmıştım zaten idrar testimi de yedinci güne kadar yaptım hep koyulaştı 7 9 ve 12 inci günlerde kan testi verdim siz çatlatma iğnesi yaptınız mıCatlatma iğnesi yapmışmışsınız transfer sonrasi
Ovitrelle aldık 3gun arayla yapıyorum test yaptın çıktı ama yanılma olurmuş bi daha yapmadım bugün 10cnu gunHayır yapmamıştım zaten 6 yumurta toplantı opu öncesi bir tane yapmıştım zaten idrar testimi de yedinci güne kadar yaptım hep koyulaştı 7 9 ve 12 inci günlerde kan testi verdim siz çatlatma iğnesi yaptınız mı
Ovitrelle kullanıyorsanız pozitif çıkar zaten ben sadece prolutex ve oksopar kullanıyorum neden ovitrelle kullanılıyor ben diğer denememde de transfer sonrası kullanmadımOvitrelle aldık 3gun arayla yapıyorum test yaptın çıktı ama yanılma olurmuş bi daha yapmadım bugün 10cnu gun
Ovitrelle ile yaklaşık 10 gün pozitif çıkarıyor testleri öyle biliyorum mOvitrelle aldık 3gun arayla yapıyorum test yaptın çıktı ama yanılma olurmuş bi daha yapmadım bugün 10cnu gun
Ovitrelle kullanıyorsanız pozitif çıkar zaten ben sadece prolutex ve oksopar kullanıyorum neden ovitrelle kullanılıyor ben diğer denememde de transfer sonrası kullanmadım
İnşallah pozitif olur sizindeBilmiyorum bende kan sulandırıcı iğne prolex kullanıyorum kör aspirin estrofem 3 tane folikasit catlatma ıgnesi 3gun ara ile 1 tane
Bilmiyorum bende kan sulandırıcı iğne prolex kullanıyorum kör aspirin estrofem 3 tane folikasit catlatma ıgnesi 3gun ara ile 1 tane
2ci deneme donmus 2taneİnşallah pozitif olur sizindeİlk denemeniz mi
1 Ignesi üçe bolererk yapıyorum2ci deneme donmus 2tane
Erken tabi ama ilaçları kestigin için olabilir yine de erken amaKızlar merhabalar
Yumurta toplama yapıldı 2 regl sonrası da transferim yapılacak.
Yumurta toplama sonrası 5. Günüm reglim başladı gibi. Erken regl olabileceğimi söylediler ancak çok erken değil mi merak ettim tecrübelerinizi
Yumurta toplama sonrası hemen renk olunuyor ama o birinci real değil doktorum öyle demişti yalancı bir adet kanamasıKızlar merhabalar
Yumurta toplama yapıldı 2 regl sonrası da transferim yapılacak.
Yumurta toplama sonrası 5. Günüm reglim başladı gibi. Erken regl olabileceğimi söylediler ancak çok erken değil mi merak ettim tecrübelerinizi
Evet çok erken gibi İnternette de7-14gün yazıyorErken tabi ama ilaçları kestigin için olabilir yine de erken ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?