2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar bu arada benım progestan iğnem karından,sizin kalçadan mı idi? Hergün iğne,dusphaston ve folik asit verdiler bana.vajinadan jel faln vermediler
Benim kalçadan progesteron iğne ve progesteron fitili aynı anda kullanıyorum OPU günümden beri

Catlatma iğnesi yapmışmışsınız transfer sonrasi
Hayır yapmamıştım zaten 6 yumurta toplantı opu öncesi bir tane yapmıştım zaten idrar testimi de yedinci güne kadar yaptım hep koyulaştı 7 9 ve 12 inci günlerde kan testi verdim siz çatlatma iğnesi yaptınız mı

Ovitrelle aldık 3gun arayla yapıyorum test yaptın çıktı ama yanılma olurmuş bi daha yapmadım bugün 10cnu gun

Ovitrelle aldık 3gun arayla yapıyorum test yaptın çıktı ama yanılma olurmuş bi daha yapmadım bugün 10cnu gun
Ovitrelle kullanıyorsanız pozitif çıkar zaten ben sadece prolutex ve oksopar kullanıyorum neden ovitrelle kullanılıyor ben diğer denememde de transfer sonrası kullanmadım

Bilmiyorum bende kan sulandırıcı iğne prolex kullanıyorum kör aspirin estrofem 3 tane folikasit catlatma ıgnesi 3gun ara ile 1 tane
Ovitrelle kullanıyorsanız pozitif çıkar zaten ben sadece prolutex ve oksopar kullanıyorum neden ovitrelle kullanılıyor ben diğer denememde de transfer sonrası kullanmadım

Çatlatma iğnesi neden veriliyor ki ilk defa duyuyorum ben.Ben progestan iğne kalçadan 2 ampul bir siringaya estrofem oksapar kan sulandırıcı folik asit ve coraspirin kullanıyorum sadece

Kızlar merhabalar
Yumurta toplama yapıldı 2 regl sonrası da transferim yapılacak.
Yumurta toplama sonrası 5. Günüm reglim başladı gibi. Erken regl olabileceğimi söylediler ancak çok erken değil mi merak ettim tecrübelerinizi

Erken tabi ama ilaçları kestigin için olabilir yine de erken ama

Yumurta toplama sonrası hemen renk olunuyor ama o birinci real değil doktorum öyle demişti yalancı bir adet kanaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…