- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım hemen geçerİyi ki bu site varmış cidden. Ben de şimdi yaptım kaşınıyor ve kızardı bunları görünce rahatladım
İğnelerden dolayı kanaman azaldı ve teglin kesilebilir canım normalHerkese merhaba adetin 2. Günü iğnelere başladım ama kanamam çok az böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Bende 16 sında oldum canım ama kaşıntım hiç yok nerende kaşıntı genital bölge de miMerhaba 17 ağustosta transfer oldum perşembe günü de test günüm bugün hafif kaşıntım başladı bu şekilde sıkıntı yaşayan var mı
Merhaba ben sabah 9 da ilk opuya gireceğim işlemden sonra kanama oluyormu pede ihtiyaç varmiBenim 5. Opum bana mı diyorsun basit diye.
ben opularda daha zorlanıyorum. Transferler daha kolay benim için.
Hayır canımMerhaba ben sabah 9 da ilk opuya gireceğim işlemden sonra kanama oluyormu pede ihtiyaç varmi
Tabiki götürün oluyor çok çok azMerhaba ben sabah 9 da ilk opuya gireceğim işlemden sonra kanama oluyormu pede ihtiyaç varmi
Ben de 3. Günü başladım normalde adetim 7 gün sürer ve yoğun olur benim de 5. Gün bittiHerkese merhaba adetin 2. Günü iğnelere başladım ama kanamam çok az böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Ya iki gündür ağrı kesici almak zorunda kaldım acaba onunda mı etkisi oldu anlamadım.ilk tedavimde doktorum ağrı kesicinin herhangi bir zararı olmaz demişti ama bilemedim.Üstümde bir negatiflik oluşturdu bu durum sanki birşeyler ters gidiyor gibi hissettirdiBen de 3. Günü başladım normalde adetim 7 gün sürer ve yoğun olur benim de 5. Gün bitti
Bir arkadaş daha yazmış erken bitti benimde diye.İlk tedavimde 4 tane yumurta toplanıp bir tane embriyo kalmıştı kanamam kesilince de korktum yine birşeyler ters gidiyor diyeAğrı kesici alıyorum iki gündür onun bir zararı var mı acaba tedavi de?İğnelerden dolayı kanaman azaldı ve teglin kesilebilir canım normal
Hayırlısı olsun inşallah arkadaşım benimde dün sabah opu işlemim oldu çok stresli girdim ama gayet rahat geçti 12 tane yumurta toplamışlar opudan sonra ağrım çok az oldu ama opudan önce sancım vardı korkulcak bişey yokmuş tecrübe ile sabit inşallah seninde çok rahat geçer güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar iyi akşamlar.
Az evvel çatlatma iğnemi vuruldum.
Bugün ağrıdan mahvoldum.
Çok yorucuydu.
Perşembe nasıl olacak bilmiyorum artık yarın da geçseydi nasipse.
Perşembe saat 9da işleme alınacağım.
Amiin İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin meleğin
Elbette yanınıza ped alın, hafif de olsa kanama oluyor.Merhaba ben sabah 9 da ilk opuya gireceğim işlemden sonra kanama oluyormu pede ihtiyaç varmi
Hayırlısı olsun inşallah arkadaşım benimde dün sabah opu işlemim oldu çok stresli girdim ama gayet rahat geçti 12 tane yumurta toplamışlar opudan sonra ağrım çok az oldu ama opudan önce sancım vardı korkulcak bişey yokmuş tecrübe ile sabit inşallah seninde çok rahat geçer güzel sonuçlar alırsın
Opudan önce yumurtalar çatladığı için ağrı oluyorHayırlısı olsun inşallah arkadaşım benimde dün sabah opu işlemim oldu çok stresli girdim ama gayet rahat geçti 12 tane yumurta toplamışlar opudan sonra ağrım çok az oldu ama opudan önce sancım vardı korkulcak bişey yokmuş tecrübe ile sabit inşallah seninde çok rahat geçer güzel sonuçlar alırsın
Bende 16 sında oldum canım ama kaşıntım hiç yok nerende kaşıntı genital bölge de mi
Canim onla ilgili bilgim yok ama amh in kac senin ?Bir arkadaş daha yazmış erken bitti benimde diye.İlk tedavimde 4 tane yumurta toplanıp bir tane embriyo kalmıştı kanamam kesilince de korktum yine birşeyler ters gidiyor diyeAğrı kesici alıyorum iki gündür onun bir zararı var mı acaba tedavi de?
Benim Perşembe günü yani yarin insAllah kalpten gidicemAynen genital bölgede geçti gibi hafifledi baya inşallah pozitifi görürüz sizin test günü ne zaman
Amin cümlemizin inşallahHayırlısı olsun ins bol kaliteli sağlıklı embriyoların olsun :)
Cnm şimdi tekrar kan verdim bugundu normal günüm bakalım hayırlısı Allah tan 3 saat sora çıkar dediler çok korkuyom