• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Pozitif çıkan arkadaşlar uzandığımda rahatım ama oturduğumda rahatsızlık hissediyorum siz de de oluyor mu

Selamlar,
10 gun once OPU yapildi. Son 4 gundur vucudumda bir odem olustu ve dunyayi verseniz yiyebilirim seklinde bir istah var. Ayrica korkunc bir asap bozuklugu, cok cabuk sinirlerim bozuluyor. Sizlerin de basina geldi mi? Geldi ise, nasil basa ciktiniz?
8 gün oldu inanılmaz kilo aldım karnım hala inmedi hamile gibi duruyorum 😔
Inanilmaz uykum geliyor birde.
Morelim bozuluyor belki normaldir bilemiyorum yasadakilarimiz kolay seyler olmuyor 😔
Suanlik basa çikamadim ben🙈
Adetimi bekliyorum bir kaç güne gelir büyük ihtimal .
Taze transfer de yapılmadı .
doktorum ultrasonda bi çıkıntı , katmanlasma gördügünü polip olabileceğini söyledi .hisetereskopi olacağım 😔

Merhaba, transferiniz oldu mu acaba? Umarım her şey yolunda gitmiştir kolay geçmiştir transferiniz
Merhaba,evet 10.30 gibi oldum sımdı cıktık hastaneden.3.gün embriyosu idi ama güzel dediler.ağrı sızı olmadı,smear testınden bir tık daha zor sadece.onun dısında idrara sıkısık olmak zorluyor biraz.sizin ne zamandı transfer?

Merhaba,evet 10.30 gibi oldum sımdı cıktık hastaneden.3.gün embriyosu idi ama güzel dediler.ağrı sızı olmadı,smear testınden bir tık daha zor sadece.onun dısında idrara sıkısık olmak zorluyor biraz.sizin ne zamandı transfer?
Hayırlı olsun inşallah kaç gün bekliyeceksin

Benim OPU daha dün oldu, 2 embriyom döllenmiş. 3. güne kadar dayanırlarsa perşembe transfer. Dayanmazlarsa tekrar opu. Burdan okuduğum kadarıyla transferden sonra hemen kalmayın gerekirse idrarınızı ördeğe yapın diyorlar. Tüp bebek merkezindekiler transferden sonraki 4-5 gün de tuvalet harici kalmayın, yemeğinizi bile yatakta yiyin dediler. Size ne söylediler transfer sonrası dikkat etmeniz gereken?

Hiiç sıkıntı yapma canım ben de 14ünde oldum inanılmaz stresli girdim ama hic bişey yokmuş uyudum resmen uyandıgmda odama cıkarılıyodum yumurta sayısına göre biraz ağrı olabiliyor bende ilaç içeçek kadar olmamıştı hic kullanmadım sayım azdı o sebeple 6 tane toplanmıştı .senin fazlaysa bir tık ağrın olabilr oda adet öncesi ağrı gibi oluyor ilk 1-2 gün ondan sonrq geçiyormuş hic sıkıntı etme göz acıp kapayıncaya kadar geciyo hakketten
Şükür dediğin gibi korkulcak bişey yokmuş 12 tane toplanmış yarın sonucu öğrenicem nasipse inşallah sağlıklıdırlar birçoğu döllenir 🤲

Hayırlı olsun inşallah kaç gün bekliyeceksin
Tesekkur ederim insallah rabbim gönlümüze göre verir.11.gün test dediler

Benim OPU daha dün oldu, 2 embriyom döllenmiş. 3. güne kadar dayanırlarsa perşembe transfer. Dayanmazlarsa tekrar opu. Burdan okuduğum kadarıyla transferden sonra hemen kalmayın gerekirse idrarınızı ördeğe yapın diyorlar. Tüp bebek merkezindekiler transferden sonraki 4-5 gün de tuvalet harici kalmayın, yemeğinizi bile yatakta yiyin dediler. Size ne söylediler transfer sonrası dikkat etmeniz gereken?
Benm de 2 idi canım sonra teke düştü.işlem bittikten sonra bana yarım saat sonra idrara cıkabilirsin dediler bende öyle yaptım.taburcu ettiler,işini vs yapabilirsin sadece dinlenerek kendini yormadan dediler.devamlı yatmak iyi değil kan akışı sağlayamıyorsunuz dediler.

Back