Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 gün oldu inanılmaz kilo aldım karnım hala inmedi hamile gibi duruyorumSelamlar,
10 gun once OPU yapildi. Son 4 gundur vucudumda bir odem olustu ve dunyayi verseniz yiyebilirim seklinde bir istah var. Ayrica korkunc bir asap bozuklugu, cok cabuk sinirlerim bozuluyor. Sizlerin de basina geldi mi? Geldi ise, nasil basa ciktiniz?
Sen çok umutsuzdun pozitif mı çıktı? Çok sevindimPozitif çıkan arkadaşlar uzandığımda rahatım ama oturduğumda rahatsızlık hissediyorum siz de de oluyor mu
Evet çok şükür pozitif çıktı çok teşekkürlerSen çok umutsuzdun pozitif mı çıktı? Çok sevindim
Kaç gün bekledin öncesinde idrar testi yaptın miEvet çok şükür pozitif çıktı çok teşekkürler
Merhaba,evet 10.30 gibi oldum sımdı cıktık hastaneden.3.gün embriyosu idi ama güzel dediler.ağrı sızı olmadı,smear testınden bir tık daha zor sadece.onun dısında idrara sıkısık olmak zorluyor biraz.sizin ne zamandı transfer?Merhaba, transferiniz oldu mu acaba? Umarım her şey yolunda gitmiştir kolay geçmiştir transferiniz
Hayırlı olsun inşallah kaç gün bekliyeceksinMerhaba,evet 10.30 gibi oldum sımdı cıktık hastaneden.3.gün embriyosu idi ama güzel dediler.ağrı sızı olmadı,smear testınden bir tık daha zor sadece.onun dısında idrara sıkısık olmak zorluyor biraz.sizin ne zamandı transfer?
Evet yaptım 5. Gümde idrar testi yaptım gölge şeklinde gördüm 6 ve 7 de de yaptım gittikçe koyulaştı 7. Gün test yaptırdım çıktıKaç gün bekledin öncesinde idrar testi yaptın mi
Tamam ben de çok heyecanlıyım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize herkeseAyy heyecan yaptım haber ver lütfen
Benim OPU daha dün oldu, 2 embriyom döllenmiş. 3. güne kadar dayanırlarsa perşembe transfer. Dayanmazlarsa tekrar opu. Burdan okuduğum kadarıyla transferden sonra hemen kalmayın gerekirse idrarınızı ördeğe yapın diyorlar. Tüp bebek merkezindekiler transferden sonraki 4-5 gün de tuvalet harici kalmayın, yemeğinizi bile yatakta yiyin dediler. Size ne söylediler transfer sonrası dikkat etmeniz gereken?Merhaba,evet 10.30 gibi oldum sımdı cıktık hastaneden.3.gün embriyosu idi ama güzel dediler.ağrı sızı olmadı,smear testınden bir tık daha zor sadece.onun dısında idrara sıkısık olmak zorluyor biraz.sizin ne zamandı transfer?
Çok ağrım vardı o yüzden korktum bide ilk defa yaptırıyorum bilinmezlikde korkumu tetikledi ama şükür geçti gitti 12 tane yumurta toplamışlar inşallah birçoğu döllenir ve sağlıklı olurlarKolay bir işlem neden korkuyorsunuz
Amiin inşallah çok teşekkür ederimAyy Rabbim hayırlısıyla pozitifi gormeyi nasip etsin insAllah canim
İnşallah çok teşekkür ederim 3.gün embriyosu tekInşallah vardır gayorlisotla müjdeli haberi verirsin canım kaçıncı gün embriyosu tek mi
İnşallahGeçmiş olsunÇok ağrım vardı o yüzden korktum bide ilk defa yaptırıyorum bilinmezlikde korkumu tetikledi ama şükür geçti gitti 12 tane yumurta toplamışlar inşallah birçoğu döllenir ve sağlıklı olurlar
Şükür dediğin gibi korkulcak bişey yokmuş 12 tane toplanmış yarın sonucu öğrenicem nasipse inşallah sağlıklıdırlar birçoğu döllenirHiiç sıkıntı yapma canım ben de 14ünde oldum inanılmaz stresli girdim ama hic bişey yokmuş uyudum resmen uyandıgmda odama cıkarılıyodum yumurta sayısına göre biraz ağrı olabiliyor bende ilaç içeçek kadar olmamıştı hic kullanmadım sayım azdı o sebeple 6 tane toplanmıştı .senin fazlaysa bir tık ağrın olabilr oda adet öncesi ağrı gibi oluyor ilk 1-2 gün ondan sonrq geçiyormuş hic sıkıntı etme göz acıp kapayıncaya kadar geciyo hakketten
Çok teşekkür ederim arkadaşım ALLAH razı olsunİnşallahGeçmiş olsun
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin meleğin inşallahEvet çok şükür pozitif çıktı çok teşekkürler
Çok teşekkürler inşallah sizde kısa zamanda pozitif sonuç alırsınızHayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin meleğin inşallah
Tesekkur ederim insallah rabbim gönlümüze göre verir.11.gün test dedilerHayırlı olsun inşallah kaç gün bekliyeceksin
Benm de 2 idi canım sonra teke düştü.işlem bittikten sonra bana yarım saat sonra idrara cıkabilirsin dediler bende öyle yaptım.taburcu ettiler,işini vs yapabilirsin sadece dinlenerek kendini yormadan dediler.devamlı yatmak iyi değil kan akışı sağlayamıyorsunuz dediler.Benim OPU daha dün oldu, 2 embriyom döllenmiş. 3. güne kadar dayanırlarsa perşembe transfer. Dayanmazlarsa tekrar opu. Burdan okuduğum kadarıyla transferden sonra hemen kalmayın gerekirse idrarınızı ördeğe yapın diyorlar. Tüp bebek merkezindekiler transferden sonraki 4-5 gün de tuvalet harici kalmayın, yemeğinizi bile yatakta yiyin dediler. Size ne söylediler transfer sonrası dikkat etmeniz gereken?
Amin nerde isteyen varsa bu yolda emek harcayan varsa rabbim herkesin gönlündeki muradını versin 3 yıldır bu yoldayım inşallah bu defa olurÇok teşekkürler inşallah sizde kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız