Benimde sizin gibi,bugün oldum transfer.kalitesi nasıldı embriyonuzun? Transferden sonra nelere dikkat ettiniz?İnşallah çok teşekkür ederim3.gün embriyosu tek
Bana ikinci gün normal hayatınıza dönün dedilerBenim OPU daha dün oldu, 2 embriyom döllenmiş. 3. güne kadar dayanırlarsa perşembe transfer. Dayanmazlarsa tekrar opu. Burdan okuduğum kadarıyla transferden sonra hemen kalmayın gerekirse idrarınızı ördeğe yapın diyorlar. Tüp bebek merkezindekiler transferden sonraki 4-5 gün de tuvalet harici kalmayın, yemeğinizi bile yatakta yiyin dediler. Size ne söylediler transfer sonrası dikkat etmeniz gereken?
Canım senin ne gibi belirtilerin vardı özellikle 7 ve 8 gündeÇok teşekkürler inşallah sizde kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız
Sekizinci güne kadar belirtim yoktu sonra aşırı adet olacak hissi oldu halen de devam ediyorCanım senin ne gibi belirtilerin vardı özellikle 7 ve 8 günde
Bende de bugün 8.gun adet olacak gibi ağrım var ya bacaklarıma filan da atıyor ins senin ki gibi olur sonucu daaSekizinci güne kadar belirtim yoktu sonra aşırı adet olacak hissi oldu halen de devam ediyor
Ben belirti olduğunu düşünüyorum birde lekelenme oldu 8. Gün büyük ihtimal pozitif tir sizindeBende de bugün 8.gun adet olacak gibi ağrım var ya bacaklarıma filan da atıyor ins senin ki gibi olur sonucu daa
Leke yok da akıntı var sürekli benim üçüncü denemem bunlar dondurulmuş çift embriyoydu bakalım hiç ümitli değilim ama ins Rabbim bu defa nasip ederBen belirti olduğunu düşünüyorum birde lekelenme oldu 8. Gün büyük ihtimal pozitif tir sizinde
Cok gecmis olsun. Benim bugun karaktersiz bir kanama (ne oldugu belirsiz, kanama gibi de degil) basladi. Umarim kolayca atlatiriz bu donemi.8 gün oldu inanılmaz kilo aldım karnım hala inmedi hamile gibi duruyorum
Inanilmaz uykum geliyor birde.
Morelim bozuluyor belki normaldir bilemiyorum yasadakilarimiz kolay seyler olmuyor
Suanlik basa çikamadim ben
Adetimi bekliyorum bir kaç güne gelir büyük ihtimal .
Taze transfer de yapılmadı .
doktorum ultrasonda bi çıkıntı , katmanlasma gördügünü polip olabileceğini söyledi .hisetereskopi olacağım
Hayırlısı inşallah olur benimde ikinci denemem diLeke yok da akıntı var sürekli benim üçüncü denemem bunlar dondurulmuş çift embriyoydu bakalım hiç ümitli değilim ama ins Rabbim bu defa nasip eder
İnsAllah canım isteyen herkese insAllahHayırlısı inşallah olur benimde ikinci denemem di
İnşallah tutunsun size sımsıkıBenimde sizin gibi,bugün oldum transfer.kalitesi nasıldı embriyonuzun? Transferden sonra nelere dikkat ettiniz?
Öyledir inşallah sen moralini yüksek tutBenim normalde adet öncesinden 2-3 gün önce lekeler geliyor ondan korkuyorum inş öyle değildir. Yazdıkları umut oldu çok teşekkürler inş yerleşmedir.
Kaçırmısım sanırım hangi hastaneydi ?İlk muayenemi yücel hoca yaptı.tedavi sürecinde yücel hoca izindeydi.hüsamettin bey baktı sonra hüsamettin hoca izine çıktı yumurta toplama transfer işlemi yücel hocaya denk gelmiş oldu şansıma.transferin kaçıncı günü.ikisi de çok iyi bir doktor gerçekten çok disiplinli.dakik bir merkez yücel beyin bilgisini tecrübesini tartışmaya gerek yok zatenhakkında hayırlısı olur umarım.ilaçlar biraz sıkıcı olabiliyor ama insan isteyince ona da katlanıyor mükafatını alırsın umarım. Test günün ne zaman
İnşallah sonucunuz gönlünüze göre olurİnşallah tutunsun size sımsıkıBenim 3. Gün doktor kaliteli demişti ben çok irdelemedim bakmadım kalitesine vs doktor ne dediyse bıraktım kendimi o yüzden sadece kaliteli olarak biliyorum 3. Gün embriyosuydu…Ben transferden sonra 2 gün dinlendim çok az iş yaptım…Ama sonrasında denize bile girdim yürüyüş yaptım ve sık sık konuştum karnımla:) kabak çekirdeğini çok duydum transfer sonrası o yüzden her gün yedim muhakkak…Size de tavsiye ederim..Bunların dışında ekstra bişey yapmadım ağır kaldırmadım kendimi çok yormadım…
Maşallah ne güzel toplanmış yarın kaçı olgun geldi kaçı döllendi onun bilgisini verirler ama eger yumurtalık sayısında sıkıntı yoksa genelde %50 embriyo ediliyor yani 12 yumurtadan 10 u olgun gelse 5 adet embriyo elde edilir ki buda mukemmel sayı hakkında hayırlısı olsun insalllahŞükür dediğin gibi korkulcak bişey yokmuş 12 tane toplanmış yarın sonucu öğrenicem nasipse inşallah sağlıklıdırlar birçoğu döllenir
Bu arada böyle sanki kasıkların da ki damarlar şişmiş sızlıyor gibi hissediyor muydun canimHayırlısı inşallah olur benimde ikinci denemem di
Ya ben o tarz şeyler hissetmiyorum ama oturduğum zaman bir rahatsızlık iğne batmış gibi bir his oluyorBu arada böyle sanki kasıkların da ki damarlar şişmiş sızlıyor gibi hissediyor muydun canim
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah sonucunuz gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?