Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 16 sında transferim oldu 28 de tahlil yaptırcam inş herkes güzel sonuçlar alır.Senle aynı gün olmuş transferimiz benim de 16 Ağustos 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu bekliyorum
Ayy insAllah canım senin ki taze transfermiydiBenim de 16 sında transferim oldu 28 de tahlil yaptırcam inş herkes güzel sonuçlar alır.
Evet taze 3.gün çift embriyo transfer edildi.Ayy insAllah canım senin ki taze transfermiydi
Benimde dondurulmuş çift tranfer oldu 14agustosSenle aynı gün olmuş transferimiz benim de 16 Ağustos 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu bekliyorum
Gözün aydın canim bugün kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosuyduCnm paylaştım 29 çıkmış benim ama referans aralıkları dar bu hastanenin
5. Gün embriyosuydu 10. Gün bugün cnm inşallah katlanarak devam ederGözün aydın canim bugün kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosuydu
Ben henüz transfer olmadım ama ilaç kullanıyorum henüz yumurta toplama Perşembe günü büyük ihtimalleSenle aynı gün olmuş transferimiz benim de 16 Ağustos 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu bekliyorum
Insallah canim hayırlısı ile sağlıkla inşallah5. Gün embriyosuydu 10. Gün bugün cnm inşallah katlanarak devam eder
Bakalım artık hayırlısı olsun canım benim de 3.gun çift embriyo ins nasibimize mutlu sonuç olur beraber:)Evet taze 3.gün çift embriyo transfer edildi.
Hayırlısı olsun ins bol kaliteli sağlıklı embriyoların olsun :)Ben henüz transfer olmadım ama ilaç kullanıyorum henüz yumurta toplama Perşembe günü büyük ihtimalle
İki gün var aramızda salı mi test yapacaksın :)Benimde dondurulmuş çift tranfer oldu 14agustos
Cuma kanda baktircamİki gün var aramızda salı mi test yapacaksın :)
Cuma kanda baktircamİki gün var aramızda salı mi test yapacaksın :)
24 ünde asıl gün erken baktım yola çıkıcam diyeTest tarihin hangi gün