Ya benim 4 ignem kaldı oksapar ondan sonra kan testi yapabilirsin dediTest tarihî 29 zu ama
Cuma kanda baktircam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim 4 ignem kaldı oksapar ondan sonra kan testi yapabilirsin dediTest tarihî 29 zu ama
Cuma kanda baktircam
Benim hiçbir belirtim olmadı hala da yok. Kan testi olmasa inanamayacagim hamile olduğumaPeki kızlar hiç belirti var mı benim bugün 7.gunum kasıklarım agiriyor ve bacaklarım çekiliyor gibi tabi geçen defa da vardı bunlar olumsuz oldu
14 ünde yapıldı 6.gün embriyosuAyın kaçında yaptın transferi
Hergün mu vuruyorsun oksapari benim 1 ara ile vuruyorum kam sulandiriciyiYa benim 4 ignem kaldı oksapar ondan sonra kan testi yapabilirsin dedi
Aynı gün yaptirmiBenim 3cu gun ebriyosu
Amin inşallah tedavin hayırlı olsun canimDun itibariyle biz de basladik tedaviye. Gonal f ve merional verdi doktorum. Carsamba kontrole gidecegim. Insallah Rabbim gonlumuze gore verir
O yok bende.coraspirin içiyorumHergün mu vuruyorsun oksapari benim 1 ara ile vuruyorum kam sulandiriciyi
Amin inş. Az önce peçeteye pembemsi leke geldi çok endişelendim sende de oldu mu?Bakalım artık hayırlısı olsun canım benim de 3.gun çift embriyo ins nasibimize mutlu sonuç olur beraber:)
Amin inş. Az önce peçeteye pembemsi leke geldi çok endişelendim sende de oldu mu?
Arkadaşlar heyecandan ölmek uzereyim bu test doğru mu
Merhaba inşallah tutunmuştur bebişleriniz Benim bi sorum olacaktı da bendd dondurulmuş embriyo transferi olacagım doktorum adetinin üçüncü günü gel rahimi hazırlayacagız ilaçlarla sonra transfer olacak. Dedi o süreç kaç gün sürdü bilgi verebilirmisinzKizlarrr yine ben öğlen transfer oldum çift dondurulmuş embriyo az önce biraz kahverengi lekelenme oldu doktor lekelenme olabilir korkma dedi ama siz aynısını yaşadınız mı yada transfer günü lekelenme neyden kaynaklı olabilir
Merhaba,Merhaba inşallah tutunmuştur bebişleriniz Benim bi sorum olacaktı da bendd dondurulmuş embriyo transferi olacagım doktorum adetinin üçüncü günü gel rahimi hazırlayacagız ilaçlarla sonra transfer olacak. Dedi o süreç kaç gün sürdü bilgi verebilirmisinz
Sağol cnm şimdi kafama takıldı acaba değerim dusukmu diye yaa baktım böyle çıkıp yükselenlerde olmuş ne bilim ay valla kafamda deli sorular akşamdan beri onu araştırıyom kafayı siyircaz :)
Resmen belli çizgi sevin ve rahatla çok detaya takılma akışına bırak
Bende gördüm 2 sabah peş peşe çok az küçüktü başka belirti çok diye çok ciddiye almadım ama gördüm 5. 6. günde falan dün pozitif çıktı benim yerleşme kanamasıymış demekkiAmin inş. Az önce peçeteye pembemsi leke geldi çok endişelendim sende de oldu mu?