• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Peki kızlar hiç belirti var mı benim bugün 7.gunum kasıklarım agiriyor ve bacaklarım çekiliyor gibi tabi geçen defa da vardı bunlar olumsuz oldu

Amin inş. Az önce peçeteye pembemsi leke geldi çok endişelendim sende de oldu mu?
16296740096132091526743917254593.jpg

Kizlarrr yine ben 😂 öğlen transfer oldum çift dondurulmuş embriyo az önce biraz kahverengi lekelenme oldu doktor lekelenme olabilir korkma dedi ama siz aynısını yaşadınız mı yada transfer günü lekelenme neyden kaynaklı olabilir
Merhaba inşallah tutunmuştur bebişleriniz❤️ Benim bi sorum olacaktı da bendd dondurulmuş embriyo transferi olacagım doktorum adetinin üçüncü günü gel rahimi hazırlayacagız ilaçlarla sonra transfer olacak. Dedi o süreç kaç gün sürdü bilgi verebilirmisinz

Merhaba inşallah tutunmuştur bebişleriniz❤️ Benim bi sorum olacaktı da bendd dondurulmuş embriyo transferi olacagım doktorum adetinin üçüncü günü gel rahimi hazırlayacagız ilaçlarla sonra transfer olacak. Dedi o süreç kaç gün sürdü bilgi verebilirmisinz
Merhaba,
Ben 14ünde regl oldum. 30unda kontrolüm olcak ve o gün nasipse transfer günü belli olcak. Adetin 15-20.günleri arasında oluyormuş genelde transfer. 26-27.günleri bulanları da görüyorum ama burda 🤷🏻‍♀️

Back