- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
İnşallah hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinize ayrı ayrı dua ediyorumTebrik ederim darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinize ayrı ayrı dua ediyorumTebrik ederim darısı başımıza
Bende aynı sekilde tüp bebek sürecindeki zorluğu görünce gurupta olan olmayan herkese dua eder oldumİnşallah hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinize ayrı ayrı dua ediyorum
Gayet iyi ama 6. Haftadan sonra kalp atışını duymak önemli beta hcg şimdilik olumlu yönde :)Kızlar çok korkuyorum lütfen beta artışım hakkımda yorum yapın
7. Gün 51
9. Gün 148
12. Gün 372
İki tane üçüncü gün embriyosuydu 8 hücreli bizde normalde bir sorun yok deniyordu hep ama transferim çok zor gerçekleşti doktorum rahimde ya perde var ya şekil bozukluğu tutmazsa hiperoskopi yapalım hemen dediÇift embriyo da konulmuş kaçıncı denemendi canım bide sizde ki sıkıntı neydi.
Anladım canim Rabbim kendiliğinden nasip etsin insAllah.Oncelikle vücudunu bebeğe hazır hale getir kendini de eşini de sonra dene yoksa o yıkıntı çok kötüİki tane üçüncü gün embriyosuydu 8 hücreli bizde normalde bir sorun yok deniyordu hep ama transferim çok zor gerçekleşti doktorum rahimde ya perde var ya şekil bozukluğu tutmazsa hiperoskopi yapalım hemen dedi
Evet kesinlikle moralin yüksek olması gerekiyor. Benim amh 0.01 bir ay sadece 1 yumurta toplandı ama döllenmedi. Çok üzüldüm ama toparladım kendimi. 2. denemede 2 yumurta toplandı, ikisi de döllendi ve transfer edildi. Şu an çok şükür hamileyim. Perşembe günü kese/keseleri göreceğim bakalım. Tüm bu süreçler bir şekilde yaşanacak ve mutlu sona diğer insanlardan biraz zor ulaşacağız ama ULAŞACAĞIZBenim de iğneler bitti, bu akşam ovitrelleyi de vurdum pazartesi sabah toplama olacak inşallah. Bende zaten rezerv düşüklüğü olduğu için doktor 3 tane anca toplarız dedi. Önemli olan sayı değil kalitesi filan diye teselli etmeye çalıştı ama bakalım, Rabbim inşallah hepimize sağlıklı embriyolar nasip etsin
Yaa gerçekten mi ne kadar güzel umut dolu bi hikayeniz varmış benim de yaş 30 amh 0,60 bana da ilham oldunuz. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhEvet kesinlikle moralin yüksek olması gerekiyor. Benim amh 0.01 bir ay sadece 1 yumurta toplandı ama döllenmedi. Çok üzüldüm ama toparladım kendimi. 2. denemede 2 yumurta toplandı, ikisi de döllendi ve transfer edildi. Şu an çok şükür hamileyim. Perşembe günü kese/keseleri göreceğim bakalım. Tüm bu süreçler bir şekilde yaşanacak ve mutlu sona diğer insanlardan biraz zor ulaşacağız ama ULAŞACAĞIZ
Amin inşallah Allah sizin de yüzünüzü güldürsünYaa gerçekten mi ne kadar güzel umut dolu bi hikayeniz varmış benim de yaş 30 amh 0,60 bana da ilham oldunuz. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh
Bu süreçte ilaç haricinde kullandığınız takviye vitamin, meyve-sebze, şifalı ot vs var mıydı acabaAmin inşallah Allah sizin de yüzünüzü güldürsün
Sadece q-folin kullandım ama onu da doktor önermişti. Onun dışında bitki ot vs pek güvenmem zaten hiç kullanmadım. Bi de protein ağırlıklı yemeye çalıştım. Tavuk, yumurta, balık vs çok tükettimBu süreçte ilaç haricinde kullandığınız takviye vitamin, meyve-sebze, şifalı ot vs var mıydı acaba
Çıkar bencede cnm ben 7. Gün yaptırmıştımKızlarr bugün 8.günüm 6.gün emriyosu,salı günü test günüm yarın yola çıkıcam evime bugün test yaptırsam mı yola çıkmadan bilmiş olurum varsa. Kasıl bel ağrısı vs.bi belirti yaşamadım hala. Varsa sayı azda olsa çıkar artık heralde dimi ? Ne yapsam sizce ?
Yani bekleyebiliyosan bekle cnm ama çıkar herhalde diye de düşünüyorum takip ettiğim yerlerde dayanamayıp 7. Günden sora yapanlarda cikabiliyo benimde bugün 10. Gün bende yaptırcam hayırlısı hakkımızda yaparsan yaz burdan :) belirti bekleme belirti olmadan da olabiliyo bi sürü iğne oluyoruz ilaç alıyoruz çünkü birbirine karisiyo belirtiler :)Kızlarr bugün 8.günüm 6.gün emriyosu,salı günü test günüm yarın yola çıkıcam evime bugün test yaptırsam mı yola çıkmadan bilmiş olurum varsa. Kasıl bel ağrısı vs.bi belirti yaşamadım hala. Varsa sayı azda olsa çıkar artık heralde dimi ? Ne yapsam sizce ?
Tamam yaptırırsam yazıcam hala karar veremedm ama Sende nasıl durum varmıydı belirtiler falanYani bekleyebiliyosan bekle cnm ama çıkar herhalde diye de düşünüyorum takip ettiğim yerlerde dayanamayıp 7. Günden sora yapanlarda cikabiliyo benimde bugün 10. Gün bende yaptırcam hayırlısı hakkımızda yaparsan yaz burdan :) belirti bekleme belirti olmadan da olabiliyo bi sürü iğne oluyoruz ilaç alıyoruz çünkü birbirine karisiyo belirtiler :)
Valla bende anlamıyorum ki 15 gün önce falan ben progestan ignelerine ve östrojen bantina başladım haliyle goguslerimde zaten şişlik vardi ee bu bantlarda kasıklarda hafif karıncalanmalar yapiyo hiç anlamiyom ama adet olcakmisim gibi hissettim bikac gün oda hormolardanmi neden çokta kendimi umitlendirmiyim diye boyle yorumlr yapıyorum :)) tabi olumlu dusunelim olumlu olsunTamam yaptırırsam yazıcam hala karar veremedm ama Sende nasıl durum varmıydı belirtiler falan
Ben testi verdim gazamız mübarek olsun kendimi kötüye alıştırıyorum iyi çıkarsa inanamıycam zatenValla bende anlamıyorum ki 15 gün önce falan ben progestan ignelerine ve östrojen bantina başladım haliyle goguslerimde zaten şişlik vardi ee bu bantlarda kasıklarda hafif karıncalanmalar yapiyo hiç anlamiyom ama adet olcakmisim gibi hissettim bikac gün oda hormolardanmi neden çokta kendimi umitlendirmiyim diye boyle yorumlr yapıyorum :)) tabi olumlu dusunelim olumlu olsun