• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Bende gördüm 2 sabah peş peşe çok az küçüktü başka belirti çok diye çok ciddiye almadım ama gördüm 5. 6. günde falan dün pozitif çıktı benim 🥰yerleşme kanamasıymış demekki
İnş öyledir. Senin adına çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

Sağol cnm şimdi kafama takıldı acaba değerim dusukmu diye yaa baktım böyle çıkıp yükselenlerde olmuş ne bilim ay valla kafamda deli sorular akşamdan beri onu araştırıyom kafayı siyircaz :)
Stres yapma hic kuzum bugun tekrar kan ver ayni hastanede artisa gore yorumlarsin hic arastirma ama bence pozitif 🥰

Bende az once opu oldum. 3 yumurta toplandi, 1'i bos cikti 2 taneyle yola dev edecegiz bakalim. Progesteron ignelere ve fitile opu gunu baslayip ne zamana kadar devam ediyoruz kizlar transfer olana kadar mi?

Bende az once opu oldum. 3 yumurta toplandi, 1'i bos cikti 2 taneyle yola dev edecegiz bakalim. Progesteron ignelere ve fitile opu gunu baslayip ne zamana kadar devam ediyoruz kizlar transfer olana kadar mi?
Ben transfer günü başladım, birkaç ay kullanacaksın dedi doktorum

Merhaba inşallah tutunmuştur bebişleriniz❤️ Benim bi sorum olacaktı da bendd dondurulmuş embriyo transferi olacagım doktorum adetinin üçüncü günü gel rahimi hazırlayacagız ilaçlarla sonra transfer olacak. Dedi o süreç kaç gün sürdü bilgi verebilirmisinz
Merhaba canim adetin üçüncü günü gittim sonra bir daha onuncu gün gittim sadece daha sonra bide transfer günü gittim taze transferden çok kolay toplam da üç defa gittim sadece canım rahim kalinligina bakıyor sadece.Su an bekleme aşamasındayım Perşembe test yapacağım bakalım :)

Ben hiç birşey yiyemiyorum ya açım ama yiyemiyorum sizde de öyle birşey var mı kızlar🤦‍♀️

Benden de 2 cıktı ctesi günü.bana iğnelere basla demedi,aldırdı ama transfere gelecegın gün yanında getir dediler.hap olarak ilaçlar verdi

Merhaba canim adetin üçüncü günü gittim sonra bir daha onuncu gün gittim sadece daha sonra bide transfer günü gittim taze transferden çok kolay toplam da üç defa gittim sadece canım rahim kalinligina bakıyor sadece.Su an bekleme aşamasındayım Perşembe test yapacağım bakalım :)
Yçok teşekkürler güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️❤️😍 on gün sonra gittim bide transfer gunu gittim dediniz ya o aralıkta kaç gun geçti

Back