İnş öyledir. Senin adına çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinBende gördüm 2 sabah peş peşe çok az küçüktü başka belirti çok diye çok ciddiye almadım ama gördüm 5. 6. günde falan dün pozitif çıktı benim yerleşme kanamasıymış demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş öyledir. Senin adına çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinBende gördüm 2 sabah peş peşe çok az küçüktü başka belirti çok diye çok ciddiye almadım ama gördüm 5. 6. günde falan dün pozitif çıktı benim yerleşme kanamasıymış demekki
Stres yapma hic kuzum bugun tekrar kan ver ayni hastanede artisa gore yorumlarsin hic arastirma ama bence pozitifSağol cnm şimdi kafama takıldı acaba değerim dusukmu diye yaa baktım böyle çıkıp yükselenlerde olmuş ne bilim ay valla kafamda deli sorular akşamdan beri onu araştırıyom kafayı siyircaz :)
Öylemi diyosun valla sağol rahatladım biraz ben normal test günümde Çarşamba yaptırayım ozaman tam olsun :)Stres yapma hic kuzum bugun tekrar kan ver ayni hastanede artisa gore yorumlarsin hic arastirma ama bence pozitif
Ben transfer günü başladım, birkaç ay kullanacaksın dedi doktorumBende az once opu oldum. 3 yumurta toplandi, 1'i bos cikti 2 taneyle yola dev edecegiz bakalim. Progesteron ignelere ve fitile opu gunu baslayip ne zamana kadar devam ediyoruz kizlar transfer olana kadar mi?
Aa hadi ya. Bana hemen bugun basla dedi niye oyle farkli oldu acabaBen transfer günü başladım, birkaç ay kullanacaksın dedi doktorum
Belki endometrium kalınlıklarımız farklıydı bilemedimAa hadi ya. Bana hemen bugun basla dedi niye oyle farkli oldu acaba
Merhaba canim adetin üçüncü günü gittim sonra bir daha onuncu gün gittim sadece daha sonra bide transfer günü gittim taze transferden çok kolay toplam da üç defa gittim sadece canım rahim kalinligina bakıyor sadece.Su an bekleme aşamasındayım Perşembe test yapacağım bakalım :)Merhaba inşallah tutunmuştur bebişleriniz Benim bi sorum olacaktı da bendd dondurulmuş embriyo transferi olacagım doktorum adetinin üçüncü günü gel rahimi hazırlayacagız ilaçlarla sonra transfer olacak. Dedi o süreç kaç gün sürdü bilgi verebilirmisinz
Yaa insAllah yerleşme kanamasıdir hiç korkma canım transferin7.8.9 günlerinde yerleşme kanamasi olabiliyor içini ferah tut :))Amin inş. Az önce peçeteye pembemsi leke geldi çok endişelendim sende de oldu mu?
Evet hem oksapar hem progesteron hergün yapıyorum canımHergün mu vuruyorsun oksapari benim 1 ara ile vuruyorum kam sulandiriciyi
Daha test gunny bile degilmis icini ferah tut hadi bakalim bana da umut oldun vallaÖylemi diyosun valla sağol rahatladım biraz ben normal test günümde Çarşamba yaptırayım ozaman tam olsun :)
Çok teşekkür ederim doktorumda olabilir ilaça devam et dedi.Yaa insAllah yerleşme kanamasıdir hiç korkma canım transferin7.8.9 günlerinde yerleşme kanamasi olabiliyor içini ferah tut :))
Benden de 2 cıktı ctesi günü.bana iğnelere basla demedi,aldırdı ama transfere gelecegın gün yanında getir dediler.hap olarak ilaçlar verdiBende az once opu oldum. 3 yumurta toplandi, 1'i bos cikti 2 taneyle yola dev edecegiz bakalim. Progesteron ignelere ve fitile opu gunu baslayip ne zamana kadar devam ediyoruz kizlar transfer olana kadar mi?
Hadi bakalım dün sıkıntıdan prolutonu bile unuttum şimdi gidip vurdurcam :) ahh bu kadınların ne cekesi var :)Daha test gunny bile degilmis icini ferah tut hadi bakalim bana da umut oldun valla
Yçok teşekkürler güzel haberlerinizi bekliyorum on gün sonra gittim bide transfer gunu gittim dediniz ya o aralıkta kaç gun geçtiMerhaba canim adetin üçüncü günü gittim sonra bir daha onuncu gün gittim sadece daha sonra bide transfer günü gittim taze transferden çok kolay toplam da üç defa gittim sadece canım rahim kalinligina bakıyor sadece.Su an bekleme aşamasındayım Perşembe test yapacağım bakalım :)
Teşekkür ederim bilginiz için inşallah bebişiniz sizs sımsıkı tutunurMerhaba,
Ben 14ünde regl oldum. 30unda kontrolüm olcak ve o gün nasipse transfer günü belli olcak. Adetin 15-20.günleri arasında oluyormuş genelde transfer. 26-27.günleri bulanları da görüyorum ama burda
Hayırlı olsunDun itibariyle biz de basladik tedaviye. Gonal f ve merional verdi doktorum. Carsamba kontrole gidecegim. Insallah Rabbim gonlumuze gore verir
Aman kuzum ilaclarini ihmal etme sakinHadi bakalım dün sıkıntıdan prolutonu bile unuttum şimdi gidip vurdurcam :) ahh bu kadınların ne cekesi var :)