Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen yap barii benimde aklımda o vardı dedim şimdi emin olamam ben yolada çıkıcam içim rahat etsin diye kanda yaptırdım direk yoksa erken testte de çıkar artık benim 1 buçuk saati bulur çıkmasıBen de çarşamba günü kan vereceğim ama bugün erken gebelik testi aldım
Hemen yap barii benimde aklımda o vardı dedim şimdi emin olamam ben yolada çıkıcam içim rahat etsin diye kanda yaptırdım direk yoksa erken testte de çıkar artık benim 1 buçuk saati bulur çıkması
Kız 16 Ağustos olmasın :)Bende varım 16 Eylül’de tedaviye başladım.
evet AğustosKız 16 Ağustos olmasın :)
Senle aynı gün olmuş transferimiz benim de 16 Ağustos 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu bekliyorumevet Ağustos
Çok tebrik ederim katlanarak artsın inşallah değeriniz213 çıktıı
Gözün aydın canim bak geçen günkü pembe kanama tutunma kanamasiymis demek ki demiştim çok sevindim inşallah her aşaması sağlıkla geçen bir hamilelik yaşarsinn213 çıktıı
Amin insAllah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin sana sağlıklı hayırlı bir evlat olsun :)Çok sağolun hepiniz Benim kadar umutsuz ve hiç belirtisiz birinde çıktıysa herkes umutlu olsun yani görünüşte kalite falan iyiydi ama hiç belirti görmedm ağrı falan o yüzden olmiycak sandm ve hep kötüye hazırladm kendimi rabbim hepinize yaşatsn bu duyguyu çok dua edicem hepinize umut olması için hemen paylaştım sizinle dua edin nolur sağlıkla ilerlesn kucağımıza alalım
Aminn canim insallahhÇok sağolun hepiniz Benim kadar umutsuz ve hiç belirtisiz birinde çıktıysa herkes umutlu olsun yani görünüşte kalite falan iyiydi ama hiç belirti görmedm ağrı falan o yüzden olmiycak sandm ve hep kötüye hazırladm kendimi rabbim hepinize yaşatsn bu duyguyu çok dua edicem hepinize umut olması için hemen paylaştım sizinle dua edin nolur sağlıkla ilerlesn kucağımıza alalım
6.gün embriyosu bugün 8.gün transfer sonrası