• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ben de çarşamba günü kan vereceğim ama bugün erken gebelik testi aldım🙈
Hemen yap barii 🙈🤗😅benimde aklımda o vardı dedim şimdi emin olamam ben yolada çıkıcam içim rahat etsin diye kanda yaptırdım direk yoksa erken testte de çıkar artık benim 1 buçuk saati bulur çıkması 🙄

Hemen yap barii 🙈🤗😅benimde aklımda o vardı dedim şimdi emin olamam ben yolada çıkıcam içim rahat etsin diye kanda yaptırdım direk yoksa erken testte de çıkar artık benim 1 buçuk saati bulur çıkması 🙄

Eklentiler

• 830364D1-C859-443A-BBB2-C4F39157D943.jpeg
    830364D1-C859-443A-BBB2-C4F39157D943.jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 83
2 gün öncede erken gebelik testi yapmıştım onda biraz daha silik çıkmıştı… bugün daha net..inşallah böyle devam eder…🤲🏻

Merhaba kızlar benim de transferim 20 ağustos yani cuma günü oldu transfer gününü sayarsak 3.günüm. 3.gün embriyosu 8 hücreli kaliteli dedi embriyolog ayın 1 inde test günüm ama o zamana kadar dayanabilir miyim hiç bilmiyorum 🙈

Çok sağolun hepiniz 🥰🥰 Benim kadar umutsuz ve hiç belirtisiz birinde çıktıysa herkes umutlu olsun 😍😍 yani görünüşte kalite falan iyiydi ama hiç belirti görmedm ağrı falan o yüzden olmiycak sandm ve hep kötüye hazırladm kendimi🙈 rabbim hepinize yaşatsn bu duyguyu çok dua edicem hepinize 🤲 umut olması için hemen paylaştım sizinle dua edin nolur sağlıkla ilerlesn kucağımıza alalım 🤲🥰🥰

Çok sağolun hepiniz 🥰🥰 Benim kadar umutsuz ve hiç belirtisiz birinde çıktıysa herkes umutlu olsun 😍😍 yani görünüşte kalite falan iyiydi ama hiç belirti görmedm ağrı falan o yüzden olmiycak sandm ve hep kötüye hazırladm kendimi🙈 rabbim hepinize yaşatsn bu duyguyu çok dua edicem hepinize 🤲 umut olması için hemen paylaştım sizinle dua edin nolur sağlıkla ilerlesn kucağımıza alalım 🤲🥰🥰
Amin insAllah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin sana sağlıklı hayırlı bir evlat olsun :)

Aminn canim insallahh
Artışların sağlıklı olur inşallah, kese, kalp atisii,cinsiyet , kontroller derken sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah canimm😍😍

Back