2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Cumartesi gunu yani hastaligima 2 gun kala hsg cektirdim doktorum hsg gecikme yapmaz dedi ayni gun test yapmistim beta hcg 2.67 cikmisti ve su an hastaligimin 2.gunu olmasi gerekirdi, bugun tedaviye baslayacaktik. Daha once de bunu yazmistim. Gebelik olma ihtimali ne acaba ya

Benim bildiğim hsg adet bitiminden itibaren ilk 5 gün içinde cekiliyo neden hastaliginiza 2 gün kala çektiler ki onu anlamadım ? Hsg den sora adette gecikmeler olabilir hatta bende bikac gün lekelenme oldu adetim 1 ay sora oldu ama tabi adwtten hemen sora cektirmistim ben

Evet genelde oyle cekiliyor orda amac su; gebelik olusma ihtimali dusuk diye o zaman cekilmesi uygun deniliyor ama biz bugun tup bebek tedavisine baslayacaktik doktorum gecen hafta guncel hsg gormek icin once beta hcg ver negatif cikarsa hsg cektir demisti. 2.67 cikinca da negatif cikmis cektirebilirsin demisti. Bugun konustugumda doktorum hsg nin zaten gecikme yapmayacagini soyledi. Gec dollenme olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum

Aynı şekilde ben de adetten 3 gün önce hsg çekildim. Reglim tam gününde geldi gecikme olmamıştı. Ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum.

Hmm anladım doğrudur valla bişey diyemiyorum ama adetime 2 gün var demistin sanki o yüzden geç döllenme de olsa beta hsg değerin daha yüksek çıkardı sanki 50 perde falan 2 çıkınca geç döllenme düşünmemiştir belki doktorun ahh iste kafamızı kemiriyo bu düşünceler hakikaten kadınlar olarak çok yipraniyoruz ama hsg gecikme yapmaz demişti bende yaptı arkadaşım da da yaptı gecikme normal diye biliyorum güzel düşün sıkma canını şimdi sen transferine odaklan ins hayırlısıyla olur

Hsg den sonra doktor hastasına tedavi için bazı ilaçlar vermişse, hsg den sonra bu ilaçlar adetin gecikmesine sebep olur. İnternetten baktım cnm ilaç kullaniyomuydun verdimi doktor ? Kullanmiyosan hsg yapmazmis hakkaten öyle yaziyo..

Sadece o gun kullanmam icin tek bir antibyotik vermisti. Belki de ondandir o aklima gelmedi hic. Her seyi gebelige yormaktan akil sagligimizdan olcaz bu gidisle

Kızlar iyi akşamlar
Perşembe günü opu olacak. Endişelenecek bir şey yoktur belki olsa bildirirler de yine de sorayım dedim bgün e2 değerim 5600 küsür çıkmış çok yüksek değil mi?

Sadece o gun kullanmam icin tek bir antibyotik vermisti. Belki de ondandir o aklima gelmedi hic. Her seyi gebelige yormaktan akil sagligimizdan olcaz bu gidisle
Valla çok normal hepimiz aynı konumdayiz ama napalim düşünmemek elde değil bazen streste etkiliyo kendini rahat bırak düşünmemeye çalış :)

Merhaba arkadaşlar bugün yumurta toplama islemim oldu 21 yumurta toplanmış nasıl sizce yarin bilgi vereceklermis dollenme durumuna gore toplamadan önce kan degerlerim şu sekilde e2:2093 progesteron:10.7 nasıl sizce
Merhabalar. Benimde 24 toplanmıştı. 17 si döllendi. 15 i 5. Güne gitti. Bence çok iyi yumurta sayınız

Burada agrnz oldumu yumurta toplama işlemden sonra yürüdükçe ağrım varda benim
Evet oldu. Yumurta toplamayı daha basit bi işlem sanmıştım ama 3 gün filan dönerken yürürken ağrılarım oldu. Ağrıdan daha çok zorlayan beni şişlik hissi ve kabızlık oldu. Doktorum duphalac şurup verdi. Mucizevi olmasada biraz işe yaradı. Opudan 5 gün sonra regl oldum ben. O zaman tamamen rahatladı vücudum :)

Bende endiselendim acaba normalmi diye bendede acayip şişkinlik hissi var ilaçlardan sanırım oda aslında ciktgmda hiç agrim yoktu aa basitmiş dedim sizin gibi ama sonradan ckyor acısı sanrim

Hayırlı akşamlar kızlar tedavileriniz hayırlı olsun umarım hayırlısı ile pozitifi görürsünüz pozitif görenler sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah bizlerede dua edin. Bende nasipse 1 _ 2 güne ilk tedavime başlıyorum regli bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende aranıza hoşgeldim sizin tecrübelerinizden faydalanıcam bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…