- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Benim de bir önceki taze olunca sanırım doktor riske atmak istemedi . Olsun tutsun de beklerim 2 ay yapacak birşey yok.Aslında ben 4 tane kalır belki diyordum ama buna da şükür insallah bu kalanlar turarÇok şükür kalmış canim 2 tane hemde ..
Hayırlısı olsun canım vallahi ben diyecektim söylemek istemedim taze transfer aslında bence iyi değil. Ben 2 defa oldum olmadı ikisi de . Hatta ikinciyi martta oldum mayıs ayında doktoruma muayane oldum hala kistler vardi düşün ilaçlardan dolayı.. marttakinin tutunmama sebebi belki de ilaçlardan dolayı oluşan kistlerdi. İlaçlar hormon dengenizi tamamen bozuyor..
Hayırlısıyla inşallah ikisi de annesine tutunsun da 2 ay sonra olsun
Insallah canim insallah tutar sağlıkla da kucağına alırsınİnşallah canım Benim de bir önceki taze olunca sanırım doktor riske atmak istemedi . Olsun tutsun de beklerim 2 ay yapacak birşey yok.Aslında ben 4 tane kalır belki diyordum ama buna da şükür insallah bu kalanlar turar
Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun canım. Benimde 13 embriyom devam ediyormuş. İnşallah 5. güne güzel sayıda kalırlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.Transferim 2 ay sonraya ertelendi canım hayırlısı bakalım
Kalırlar canım merak etme en az yarısı kalır merak etme, Benim 2 tane kaldı inşallah tutar da bir daha uğraşmam .Benim yumurta sayım az eşimde de spermler kötü bu kadar oluyor ancakHayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun canım. Benimde 13 embriyom devam ediyormuş. İnşallah 5. güne güzel sayıda kalırlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
2 den fazla kalırsa dondurmaya ücret veriyorsun canım.İlk verdiğimiz ücret ilk transfere dahil, sonrasında kalırsa transfer ücreti verirsin ikinci kez transfer olursanCilekkokusuu canım dondurma ya da çözdürme işlemi için ücret söylediler mi sordun mu ? Şimdi verdiğimiz ücretin içinde bu yoktu ne kadar acaba? Bir daha ki gidişimde soracağım.
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah herşey istediğiniz gibi olur.İyi akşamlar ben de başlayalı 4 gün oluyor iğnelere Ankara’dayım ileri yaş benimki hayırlısı oldu inş
Bir sebep söylemediler doktorla da konustm oda ilaçları bırakın 2. Adette tekrar görüşelim dedi ikinci yumurta toplama icin bende rezerv azlığj var dondurabiliriz embriyo sayısı düşük olursa demiştik.sanırm düşük geldi bugün sabah tekrar aradılar yavas gelişen 3. De hızlanmış 2 tane 1. Kalite 1 tane 2. Kalite yarın tekrar bilgi verp donduracağuz dedilerNeden dondurulmasını önerdiler sebep olarak ne söylediler yani
İnşallah tutarlar. Sizin kaçtı amh değeriniz, bi de kaç yumurtanız çıkıyordu? Benim amh 0.59'a düşmüş 5 yumurta gördü hoca bu sabah. Bri önden çok gelişmiş diğer 4ü daha küçük kalmış dediKalırlar canım merak etme en az yarısı kalır merak etme, Benim 2 tane kaldı inşallah tutar da bir daha uğraşmam .Benim yumurta sayım az eşimde de spermler kötü bu kadar oluyor ancak
Hayırlısı olsun gayet güzel, 1 tane kaliteli embriyo bile yeter. Hem 1 ay vücudunuz da dinlendikten sonra transfer yapılması daha da güzel olur. Ben de öyle olmasını tercih ederim ama doktor ne der bilemiyorum tabi. Sizde sadece 1 ay mı yumurta toplandı, havuz oluşturulmadı mı?Bir sebep söylemediler doktorla da konustm oda ilaçları bırakın 2. Adette tekrar görüşelim dedi ikinci yumurta toplama icin bende rezerv azlığj var dondurabiliriz embriyo sayısı düşük olursa demiştik.sanırm düşük geldi bugün sabah tekrar aradılar yavas gelişen 3. De hızlanmış 2 tane 1. Kalite 1 tane 2. Kalite yarın tekrar bilgi verp donduracağuz dediler
Benim amh işi çok karışık canım, Benimde 1 buçuk yıl arayla İlk 4,37 sonra 0.59 çıktı düşün yani.Birde aynı hastanede, hiç güvenmiyorum bu testlere.1.yuumrya toplama da 11 yumurtadan 10 olgun çıktı,2 . toplamadan 11 yumurtadan 7 olgun çıktı bu tedavide 8 yumurtadan 6 sı olgun çıktıİnşallah tutarlar. Sizin kaçtı amh değeriniz, bi de kaç yumurtanız çıkıyordu? Benim amh 0.59'a düşmüş 5 yumurta gördü hoca bu sabah. Bri önden çok gelişmiş diğer 4ü daha küçük kalmış dedi
Aynen bende sonradan dinlenmenin daha doğru olduğunu düşündüm.Hayir bir tane yumurta toplama yapıldıHayırlısı olsun gayet güzel, 1 tane kaliteli embriyo bile yeter. Hem 1 ay vücudunuz da dinlendikten sonra transfer yapılması daha da güzel olur. Ben de öyle olmasını tercih ederim ama doktor ne der bilemiyorum tabi. Sizde sadece 1 ay mı yumurta toplandı, havuz oluşturulmadı mı?
AMH kısmına takılmayın. AMH sadece bir veri. Bazı doktorlar bunu önemsemiyor bile. 1 yumurtanız olsun, iyi kalite embriyo oluştursun ve genetiği düzgün olsun önemli olan bu.Benim amh işi çok karışık canım, Benimde 1 buçuk yıl arayla İlk 4,37 sonra 0.59 çıktı düşün yani.Birde aynı hastanede, hiç güvenmiyorum bu testlere.1.yuumrya toplama da 11 yumurtadan 10 olgun çıktı,2 . toplamadan 11 yumurtadan 7 olgun çıktı bu tedavide 8 yumurtadan 6 sı olgun çıktı
Ooo süper sizin havuz baya iyi durumda o zaman :) Sonu da iyi olur inşallahBenim amh işi çok karışık canım, Benimde 1 buçuk yıl arayla İlk 4,37 sonra 0.59 çıktı düşün yani.Birde aynı hastanede, hiç güvenmiyorum bu testlere.1.yuumrya toplama da 11 yumurtadan 10 olgun çıktı,2 . toplamadan 11 yumurtadan 7 olgun çıktı bu tedavide 8 yumurtadan 6 sı olgun çıktı
Merhabalar, bir öncekinde düşüğün olmasının sebebi nedir?Canım iki tane 5, gün embriyom kalmis fakat doktorum transfer yapmak istemedi,Daha önce taze transferde düşüğüm olduğu için riske atmak istemedi, vücut dinlensin iyice dedi, istersen yaparız ama gerek yok dedi.2 ay sonra transferim
Merhaba ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 20 haftalık iken kaybettim şimdi hayıt meyvesi ekstrasi içmeye başladım aktarlar ve internet sitesinde çok araştırdım 2 ay deniycem hayırlısıylailki pozitifti kalbi atmadi ve düstü malesef.estrofem progestan ve prognexy igne kullandım.özel olarak hic bisey yapmadim. Doktorunda ozellikle sunu yemwlisin gibi bir onerisi yoktu
Yok yok o kadar iyi değil, Bunların hepsinde ayrı transferler oldu.İlk opum aynı yerde oldu, sonrakiler farklı yerde oldu.Rezervim her ay değişiyor, ama benimde zamanım azalıyor maalesef,.Ama 0,59 olduğunu düşünmüyorum bir tık daha yüksektir ama yine de yaşıma göre düşükOoo süper sizin havuz baya iyi durumda o zaman :) Sonu da iyi olur inşallah