2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar iyi akşamlar
Perşembe günü opu olacak. Endişelenecek bir şey yoktur belki olsa bildirirler de yine de sorayım dedim bgün e2 değerim 5600 küsür çıkmış çok yüksek değil mi?
Benim sizden daha yüksekti değerim merak etmeyiniz . Sadece ohss riskine karşı embriyolarınız dondurulup rahim dinlendirdikten sonra transfer gerçekleşir . Hakkınızda hayırlısı olsun

İyi akşamlar ben de başlayalı 4 gün oluyor iğnelere Ankara’dayım ileri yaş benimki hayırlısı oldu inş

Bende endiselendim acaba normalmi diye bendede acayip şişkinlik hissi var ilaçlardan sanırım oda aslında ciktgmda hiç agrim yoktu aa basitmiş dedim sizin gibi ama sonradan ckyor acısı sanrim
Bende ilk günler şişlik çok olunca endişe ettim biraz geçmesse diye. Çok bilmiyorum ama ohss olanlar oluyormuş. Sanırım bizim şişliğimiz yumurta sayımızın çok olmasına bağlı. Doktorum öyle demişti. İnşallah sağlıklı yumurtalarınız devam eder sizinde. Transferiniz ne zaman ?

Sendede mi pko var cnm bendede şişkinlik ve iğne kullandıktan sonra hafif sanci oluyor birde benim bulantı halı oluyor arada antibiyotikle yapiyor olabilir

Sendede mi pko var cnm bendede şişkinlik ve iğne kullandıktan sonra hafif sanci oluyor birde benim bulantı halı oluyor arada antibiyotikle yapiyor olabilir
Antibiyotik kesinlikle bulantı yapıyor baya ağır bi antibiyotikti benimkide . Yok bende pko yok. Yumurtalıklarımda filan şükür hiç bir sorun yok.

Benim sizden daha yüksekti değerim merak etmeyiniz . Sadece ohss riskine karşı embriyolarınız dondurulup rahim dinlendirdikten sonra transfer gerçekleşir . Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkürler cevabınız için evet dediğiniz gibi Ekim ayında transfer yaparız dediler peki sizin kaç yumurtanız vardı sanırım yumurta sayısıyla da ilgili değil mi

Antibiyotik kesinlikle bulantı yapıyor baya ağır bi antibiyotikti benimkide . Yok bende pko yok. Yumurtalıklarımda filan şükür hiç bir sorun yok.
Monodox kullanıyorum antibiyotik canım hatta eşimde kullanıyor onada verdiler ne güzel olmamasi

Hiç bir fikrim yok ultrason da bakti sağ ve solda 2 yumurtan var ignelere başlayalım 3 gün de bir kontrol dedi hemşire 15 dk iğne hakkında bilgi verdi

Teşekkürler cevabınız için evet dediğiniz gibi Ekim ayında transfer yaparız dediler peki sizin kaç yumurtanız vardı sanırım yumurta sayısıyla da ilgili değil mi
Benim 22 yumurtam toplandı ama burda bir arkadaşın 23 toplandığı halde e2 değer i 2900 şerde çıktı. Metabolik bir durum sanırım . 22 yum dan 13 tanesi olgun çıktı 11 tanesi döllendi. 5. Güne 5 embriyom kaldı . Sizinde sağlıklı embriyolarınız oluşur inşallah

Çok güzel açıkladınız çokk teşekkür ederim inşallah

Hadi inşallah canim hayirlisi ile guzel haberlerle gider gelirsiniz
Canım iki tane 5, gün embriyom kalmis fakat doktorum transfer yapmak istemedi,Daha önce taze transferde düşüğüm olduğu için riske atmak istemedi, vücut dinlensin iyice dedi, istersen yaparız ama gerek yok dedi.2 ay sonra transferim

Çok şükür kalmış canim 2 tane hemde ..
Hayırlısı olsun canım vallahi ben diyecektim söylemek istemedim taze transfer aslında bence iyi değil. Ben 2 defa oldum olmadı ikisi de . Hatta ikinciyi martta oldum mayıs ayında doktoruma muayane oldum hala kistler vardi düşün ilaçlardan dolayı.. marttakinin tutunmama sebebi belki de ilaçlardan dolayı oluşan kistlerdi. İlaçlar hormon dengenizi tamamen bozuyor..

Hayırlısıyla inşallah ikisi de annesine tutunsun da 2 ay sonra olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…