• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Yok yapmadim daha erken bugün 5. Gün haftaya Çarşamba kanda baktircam bakalım çok emek verdim inşallah hayırlı sonuç olur herkesin olsun sadece benim değil 🙏🙏
Aminnnn canim aminnn gerçekten hepimiz çok emek veriyoruz inşallah rabbim yüzünü güldürür cani gönülden dua ediyorum inşallah hepimiz için 😊

Birde şey soracağım canim benim de 1 tane kaldı aynı senin gibi 5. Gün 2 tane başka daha vardı onlar uygun değil dediler durdu gelisimi
1 tane tek kaldı elimizde :)
Soracağım şey tüp bebek sebebiniz ne hani sperm faktörü var mu yada bir genetik
Sorununuz var mi hani neden genetik incelemeli yaptınız
Evet normal yolla 2 kere gebe kaldım boş gebelik geçirdim kürtaj oldum sonra doktorum genetige gidin dedi bı gittik bende kromozom bozukluğu varmış tüp bebeğe gidin dediler orda da histereskopi yaptılar apar topar sora orayı bıraktım bahceciye geçtim burda hsg çekildi tek tüplü olduğumu öğrendim yumurtam da azalmış bı histereskopide orda oldum şimdide çok şükür transferim yapıldı bakalım o ne olcak hayırlısı :)

Evet normal yolla 2 kere gebe kaldım boş gebelik geçirdim kürtaj oldum sonra doktorum genetige gidin dedi bı gittik bende kromozom bozukluğu varmış tüp bebeğe gidin dediler orda da histereskopi yaptılar apar topar sora orayı bıraktım bahceciye geçtim burda hsg çekildi tek tüplü olduğumu öğrendim yumurtam da azalmış bı histereskopide orda oldum şimdide çok şükür transferim yapıldı bakalım o ne olcak hayırlısı :)
Cok emek vermişsin canim insallah da yüzünüz güler sagsalim kucağına alacağın evladın olur 🤲🤲

Aminnnn canim aminnn gerçekten hepimiz çok emek veriyoruz inşallah rabbim yüzünü güldürür cani gönülden dua ediyorum inşallah hepimiz için 😊
Amin aminnn inşallah bende bu tüp bebek kolay bişey sanıyorum yaşadım gördüm hiç kolay değil hele amh düşükse başka faktörler de varsa valla şimdi herkese dua ediyorum 🙏😊

Amin aminnn inşallah bende bu tüp bebek kolay bişey sanıyorum yaşadım gördüm hiç kolay değil hele amh düşükse başka faktörler de varsa valla şimdi herkese dua ediyorum 🙏😊
Hiç kolay değil canım benim 3..denemem inşallah güzel biter son olur . Normal yol ile çocuk sahibi olmak ne büyük nimet gerçekten.. insallah bize de nasip olsun da böyle olsun hayırlısı ile 🤲🤲

Hiç kolay değil canım benim 3..denemem inşallah güzel biter son olur . Normal yol ile çocuk sahibi olmak ne büyük nimet gerçekten.. insallah bize de nasip olsun da böyle olsun hayırlısı ile 🤲🤲
Bencede öyle normal yolla kalırsan %70engelli olur dediler bana cesaret edemedik zaten bidaha boş gebeliklerden sora herşeyin hayırlısı olsunda böyle olsun 😬 inşallah seninkide son olur Allah karnını doldursun 😬🙏

Merhaba arkadaşlar bugün yumurta toplama islemim oldu 21 yumurta toplanmış nasıl sizce yarin bilgi vereceklermis dollenme durumuna gore toplamadan önce kan degerlerim şu sekilde e2:2093 progesteron:10.7 nasıl sizce

Merhaba arkadaşlar bugün yumurta toplama islemim oldu 21 yumurta toplanmış nasıl sizce yarin bilgi vereceklermis dollenme durumuna gore toplamadan önce kan degerlerim şu sekilde e2:2093 progesteron:10.7 nasıl sizce
Merhaba. Benimde 22 toplanmıştı . 13 olgun çıkmıştı . 5.güne 5 adet kaldı . Sizinde kaliteli embriyolarınız olur inşallah 🤲🏻

Merhaba,

Bende amh düşüklüğü var,eşimde varikosele baglı sperm sayısı düşüklüğü,morfoloji 0.yaşım 32.

bu ay tüp bebek tedavisine basladık,perşembe gününden beri gonalf kullanıyorum bugun kontrolümüz vardı 2 yumurta gelişmiş.

regl iken gittiğimde bile 3 yumurta vardı suan 2...

modumu düşürdü bu durum,şimdi gonalf dozunu düşürüp merionala baslayacagım bugün itibari ile ve cetrotide yapacağım 2 gün.

2 gün boyunca 3er iğnem var ve perşembe tekrar kontrol.Belki ctesi yumurta toplama yaparız dedi,dozunda yüksek neden gelişmedi anlamadım dedi.üzdü beni bu durum.

sizler tecrübelisiniz,ne diyorsunuz bu konuda.eşimden sperm elde edilecekmi orası da muamma,yarın o da ürolojiye gidecek.
Merhaba bende dün başladım ilk igneme gonal f 300 dozu yuksek geldi banada 3 gün sonra kontrol var sağ ve solda 2 yumurta gördü sadece

Merhaba bende dün başladım ilk igneme gonal f 300 dozu yuksek geldi banada 3 gün sonra kontrol var sağ ve solda 2 yumurta gördü sadece

size neden yüksek doz ile basladılar,sorununuz neydi?

bende o şekilde kullandım ama sanırım beklenen şekilde yanıt vermedi yumurtalıklarım.

umudum bugün ve yarın kullanacagım 3 ayrı iğnede.

Back