- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
Aminnnn canim aminnn gerçekten hepimiz çok emek veriyoruz inşallah rabbim yüzünü güldürür cani gönülden dua ediyorum inşallah hepimiz içinYok yapmadim daha erken bugün 5. Gün haftaya Çarşamba kanda baktircam bakalım çok emek verdim inşallah hayırlı sonuç olur herkesin olsun sadece benim değil
Evet normal yolla 2 kere gebe kaldım boş gebelik geçirdim kürtaj oldum sonra doktorum genetige gidin dedi bı gittik bende kromozom bozukluğu varmış tüp bebeğe gidin dediler orda da histereskopi yaptılar apar topar sora orayı bıraktım bahceciye geçtim burda hsg çekildi tek tüplü olduğumu öğrendim yumurtam da azalmış bı histereskopide orda oldum şimdide çok şükür transferim yapıldı bakalım o ne olcak hayırlısı :)Birde şey soracağım canim benim de 1 tane kaldı aynı senin gibi 5. Gün 2 tane başka daha vardı onlar uygun değil dediler durdu gelisimi
1 tane tek kaldı elimizde :)
Soracağım şey tüp bebek sebebiniz ne hani sperm faktörü var mu yada bir genetik
Sorununuz var mi hani neden genetik incelemeli yaptınız
Cok emek vermişsin canim insallah da yüzünüz güler sagsalim kucağına alacağın evladın olurEvet normal yolla 2 kere gebe kaldım boş gebelik geçirdim kürtaj oldum sonra doktorum genetige gidin dedi bı gittik bende kromozom bozukluğu varmış tüp bebeğe gidin dediler orda da histereskopi yaptılar apar topar sora orayı bıraktım bahceciye geçtim burda hsg çekildi tek tüplü olduğumu öğrendim yumurtam da azalmış bı histereskopide orda oldum şimdide çok şükür transferim yapıldı bakalım o ne olcak hayırlısı :)
Amin aminnn inşallah bende bu tüp bebek kolay bişey sanıyorum yaşadım gördüm hiç kolay değil hele amh düşükse başka faktörler de varsa valla şimdi herkese dua ediyorumAminnnn canim aminnn gerçekten hepimiz çok emek veriyoruz inşallah rabbim yüzünü güldürür cani gönülden dua ediyorum inşallah hepimiz için
Ama üzülme sağlıklı embriyoyu bulmuşsun önemli olan da bu inşallah da pozitif olacak Allahın izniyleÖyle deniyo mecburen gönderdik kromozom bozukluğu var bende
İnşallah hepimizin olsun isteyen herkese nasip etsin Allah im aminCok emek vermişsin canim insallah da yüzünüz güler sagsalim kucağına alacağın evladın olur
Hiç kolay değil canım benim 3..denemem inşallah güzel biter son olur . Normal yol ile çocuk sahibi olmak ne büyük nimet gerçekten.. insallah bize de nasip olsun da böyle olsun hayırlısı ileAmin aminnn inşallah bende bu tüp bebek kolay bişey sanıyorum yaşadım gördüm hiç kolay değil hele amh düşükse başka faktörler de varsa valla şimdi herkese dua ediyorum
İnşallah hakkaten öyle en azından sağlıklı embriyom olabiliyomus onuda öğrenmiş oldumAma üzülme sağlıklı embriyoyu bulmuşsun önemli olan da bu inşallah da pozitif olacak Allahın izniyle
Bencede öyle normal yolla kalırsan %70engelli olur dediler bana cesaret edemedik zaten bidaha boş gebeliklerden sora herşeyin hayırlısı olsunda böyle olsunHiç kolay değil canım benim 3..denemem inşallah güzel biter son olur . Normal yol ile çocuk sahibi olmak ne büyük nimet gerçekten.. insallah bize de nasip olsun da böyle olsun hayırlısı ile
Iyi yapmışsın canın pgt li yaparakBencede öyle normal yolla kalırsan %70engelli olur dediler bana cesaret edemedik zaten bidaha boş gebeliklerden sora herşeyin hayırlısı olsunda böyle olsuninşallah seninkide son olur Allah karnını doldursun
Bence gayet güzel canim insallah olgun ve kaliteli yumurta sayın fazladırMerhaba arkadaşlar bugün yumurta toplama islemim oldu 21 yumurta toplanmış nasıl sizce yarin bilgi vereceklermis dollenme durumuna gore toplamadan önce kan degerlerim şu sekilde e2:2093 progesteron:10.7 nasıl sizce
Merhaba. Benimde 22 toplanmıştı . 13 olgun çıkmıştı . 5.güne 5 adet kaldı . Sizinde kaliteli embriyolarınız olur inşallahMerhaba arkadaşlar bugün yumurta toplama islemim oldu 21 yumurta toplanmış nasıl sizce yarin bilgi vereceklermis dollenme durumuna gore toplamadan önce kan degerlerim şu sekilde e2:2093 progesteron:10.7 nasıl sizce
Merhaba bende dün başladım ilk igneme gonal f 300 dozu yuksek geldi banada 3 gün sonra kontrol var sağ ve solda 2 yumurta gördü sadeceMerhaba,
Bende amh düşüklüğü var,eşimde varikosele baglı sperm sayısı düşüklüğü,morfoloji 0.yaşım 32.
bu ay tüp bebek tedavisine basladık,perşembe gününden beri gonalf kullanıyorum bugun kontrolümüz vardı 2 yumurta gelişmiş.
regl iken gittiğimde bile 3 yumurta vardı suan 2...
modumu düşürdü bu durum,şimdi gonalf dozunu düşürüp merionala baslayacagım bugün itibari ile ve cetrotide yapacağım 2 gün.
2 gün boyunca 3er iğnem var ve perşembe tekrar kontrol.Belki ctesi yumurta toplama yaparız dedi,dozunda yüksek neden gelişmedi anlamadım dedi.üzdü beni bu durum.
sizler tecrübelisiniz,ne diyorsunuz bu konuda.eşimden sperm elde edilecekmi orası da muamma,yarın o da ürolojiye gidecek.
İnşallah canim merak ediyorum bende nasıl olacağını yarin belli olur az cokBence gayet güzel canim insallah olgun ve kaliteli yumurta sayın fazladır
Sizinlede ayniymis aşağı yukarı transferiniz ne zaman olucakMerhaba. Benimde 22 toplanmıştı . 13 olgun çıkmıştı . 5.güne 5 adet kaldı . Sizinde kaliteli embriyolarınız olur inşallah
Dondurulmuş olacak . Eylül sonu Ekim başı gibi olucak nasipse . Sizin taze transfer miSizinlede ayniymis aşağı yukarı transferiniz ne zaman olucak
Sanırım taze bir bilgi vermediler henüz sizin neden taze transfer olmadiDondurulmuş olacak . Eylül sonu Ekim başı gibi olucak nasipse . Sizin taze transfer mi
E2 değerim 15.000 den fazla olmuştu . Ohss riskim olduğu için ertelendi . Yumurta sayımız çok yakın olmasına rağmen benim niye o kadar çıktı şaşırdım doğrusuSanırım taze bir bilgi vermediler henüz sizin neden taze transfer olmadi
Merhaba bende dün başladım ilk igneme gonal f 300 dozu yuksek geldi banada 3 gün sonra kontrol var sağ ve solda 2 yumurta gördü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?