- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.788
- 773
Aaa ne güzel inşallah çok güzel sonuçlar alırsın, yaşın çok genç. Amh yaşına göre düşükmüş ameliyat filan geçirmedin değil mi?Yaşım 30 ilk denemem. AMH 0.78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne güzel inşallah çok güzel sonuçlar alırsın, yaşın çok genç. Amh yaşına göre düşükmüş ameliyat filan geçirmedin değil mi?Yaşım 30 ilk denemem. AMH 0.78
Geçmiş olsun büyük ihtimal hafif ohss geçiriyorsun bence Rahmi dinlendirmek doğru seçim olur.Hanımlar merhaba dün opu oldum 10 tane yumurtam toplandı. bugün aradilar 9 tane yumurtam döllenmeye baslamis persembe veya cuma büyük ihtimal dondurulacak dediler .
Bende taze transfer yapmayacakmisiniz beni dinlenmeyemj alacaksiniz dedim büyük ihtimal öyle olacak dediler.
15 eylül de esim göreve gidecek gibi .
Hemen transfer edilse ne olur risk alirmiyiz?
9 tanesini dondurmamiz imkansiz zaten .
2. Gunum bugun agrilarim oluyor. kanamam da var leke leke .
Yok tamamen doğal rezerv düşüklüğü Teşekkür ederim amin hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Szi kaç gün kullanmıştınız gonal-f 300Aaa ne güzel inşallah çok güzel sonuçlar alırsın, yaşın çok genç. Amh yaşına göre düşükmüş ameliyat filan geçirmedin değil mi?
insallah yeteri kadar oluşmuştur,Ben de yarın gideceğim kontrole. Bakalım kaç yumurta oluşmuş inanılmaz tedirginim ben de
Tesekkur ederim yazdiginiz icin yarin konusacagim doktorumla neden dinlendirmek istediklerini .Geçmiş olsun büyük ihtimal hafif ohss geçiriyorsun bence Rahmi dinlendirmek doğru seçim olur.
Bir opumda ben de geçirmiştim 4-5 günde amcal atlatmıştım.
Çok teşekkür ederim. Doktorunuz ne yorum yapmıştı bu duruma? 2 olan yumurta sayısı şimdi ek iğnelerle artabilir miymişinsallah yeteri kadar oluşmuştur,
kızlar,gonalf sonrası olusması gerekmıyormu? 4 gün yaptım iğneyi,etki etmemesi normalmi?
Çok iyi hatırlamıyorum ama toplamda 1 hafta kadar kullandım sanırım.Yok tamamen doğal rezerv düşüklüğü Teşekkür ederim amin hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Szi kaç gün kullanmıştınız gonal-f 300
Tabii alakası olmaz mı, ben zayıf olduğum halde çok karnım çıktı. Yürüyüşe başla her gün yarım saat yürü bir de ananas gibi maydonoz gibi ödem atıcı şeyler tüket.Tesekkur ederim yazdiginiz icin yarin konusacagim doktorumla neden dinlendirmek istediklerini .
Iğneler baya sisirdi zaten beni alt karnım çok çıktı.hamile gibi duruyorum .
alakası varmidir bilmiyorum ama
Çok teşekkür ederim. Doktorunuz ne yorum yapmıştı bu duruma? 2 olan yumurta sayısı şimdi ek iğnelerle artabilir miymiş
Yaa tesekkur ederim öneriniz icin nasil gidecek bu siskinlik diyordum .Tabii alakası olmaz mı, ben zayıf olduğum halde çok karnım çıktı. Yürüyüşe başla her gün yarım saat yürü bir de ananas gibi maydonoz gibi ödem atıcı şeyler tüket.
bol bol su iç. Daha kolay atlatırsın
Benimkide 3 haftada döndü genetikten kızlar bahcecide ortalama öyle oluyo bende Bursa bahcecide gördüm tedavi :)İnşallah canım benim :) Çok sağol hepimizin. Belli de olmuyor ki kuzum burada bir arkadaş vardı @Bahar Kirca onun da 1 haftada gelmişti genetikten yoğunluğa bağlı. Geç olsun da hayırlı olsun ben beklemeye razıyım zor olsa da :)
Saglikli olarak dönmüştür inşallah canım benimBenimkide 3 haftada döndü genetikten kızlar bahcecide ortalama öyle oluyo bende Bursa bahcecide gördüm tedavi :)
Çok şükür sağlıklı döndü zaten bı tane embriyom vardı transferimde oldu sonucunu bekliyorum hayırlısıyla :)Saglikli olarak dönmüştür inşallah canım benim
Kaç tane göndermiştin canım? Kaliteleri neydi ? Sonuç umarım olumludur tedavin hayırlı olsun :)Benimkide 3 haftada döndü genetikten kızlar bahcecide ortalama öyle oluyo bende Bursa bahcecide gördüm tedavi :)
Benim 5 yumurtadan 2 tanesi dollendi bitanesinin gelişimi yavaş diye 5. Gün sonunda durdurdular imha ettiler bitanesi normaldi ondan biopsi alındı çok şükür sağlam döndü persembe günüde transferim yapıldı iğneler bantlar vitaminler bakalım beklemedeyim :)Kaç tane göndermiştin canım? Kaliteleri neydi ? Sonuç umarım olumludur tedavin hayırlı olsun :)
Insallah pozitifdir canim sonucun hayırlısı ile idrarÇok şükür sağlıklı döndü zaten bı tane embriyom vardı transferimde oldu sonucunu bekliyorum hayırlısıyla :)
Ayy harika inşallah pozitif olur genetiğe gönderilen embriyonun şansı yüksek diyorlarBenim 5 yumurtadan 2 tanesi dollendi bitanesinin gelişimi yavaş diye 5. Gün sonunda durdurdular imha ettiler bitanesi normaldi ondan biopsi alındı çok şükür sağlam döndü persembe günüde transferim yapıldı iğneler bantlar vitaminler bakalım beklemedeyim :)
Yok yapmadim daha erken bugün 5. Gün haftaya Çarşamba kanda baktircam bakalım çok emek verdim inşallah hayırlı sonuç olur herkesin olsun sadece benim değilInsallah pozitifdir canim sonucun hayırlısı ile idrar
Tahlili falan yapmadın mi
Birde şey soracağım canim benim de 1 tane kaldı aynı senin gibi 5. Gün 2 tane başka daha vardı onlar uygun değil dediler durdu gelisimiÇok şükür sağlıklı döndü zaten bı tane embriyom vardı transferimde oldu sonucunu bekliyorum hayırlısıyla :)
Öyle deniyo mecburen gönderdik kromozom bozukluğu var bendeAyy harika inşallah pozitif olur genetiğe gönderilen embriyonun şansı yüksek diyorlar