• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Hanımlar merhaba dün opu oldum 10 tane yumurtam toplandı. bugün aradilar 9 tane yumurtam döllenmeye baslamis persembe veya cuma büyük ihtimal dondurulacak dediler .
Bende taze transfer yapmayacakmisiniz beni dinlenmeyemj alacaksiniz dedim büyük ihtimal öyle olacak dediler.
15 eylül de esim göreve gidecek gibi .
Hemen transfer edilse ne olur risk alirmiyiz?
9 tanesini dondurmamiz imkansiz zaten .
2. Gunum bugun agrilarim oluyor. kanamam da var leke leke .
Geçmiş olsun büyük ihtimal hafif ohss geçiriyorsun bence Rahmi dinlendirmek doğru seçim olur.
Bir opumda ben de geçirmiştim 4-5 günde amcal atlatmıştım.

Aaa ne güzel inşallah çok güzel sonuçlar alırsın, yaşın çok genç. Amh yaşına göre düşükmüş ameliyat filan geçirmedin değil mi?
Yok tamamen doğal rezerv düşüklüğü :D Teşekkür ederim amin hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Szi kaç gün kullanmıştınız gonal-f 300

Geçmiş olsun büyük ihtimal hafif ohss geçiriyorsun bence Rahmi dinlendirmek doğru seçim olur.
Bir opumda ben de geçirmiştim 4-5 günde amcal atlatmıştım.
Tesekkur ederim yazdiginiz icin yarin konusacagim doktorumla neden dinlendirmek istediklerini .
Iğneler baya sisirdi zaten beni alt karnım çok çıktı.hamile gibi duruyorum .🙈
alakası varmidir bilmiyorum ama 🤷‍♀️

insallah yeteri kadar oluşmuştur,

kızlar,gonalf sonrası olusması gerekmıyormu? 4 gün yaptım iğneyi,etki etmemesi normalmi?
Çok teşekkür ederim. Doktorunuz ne yorum yapmıştı bu duruma? 2 olan yumurta sayısı şimdi ek iğnelerle artabilir miymiş

Yok tamamen doğal rezerv düşüklüğü :KK70: Teşekkür ederim amin hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Szi kaç gün kullanmıştınız gonal-f 300
Çok iyi hatırlamıyorum ama toplamda 1 hafta kadar kullandım sanırım.
inşallah hemen tutar bebeğiniz 😍 korkacak hiçbişey yok. Rahat olmaya bakın 🙏
Opu süreci de transfer süreci de gayet basit işlemler.

Tesekkur ederim yazdiginiz icin yarin konusacagim doktorumla neden dinlendirmek istediklerini .
Iğneler baya sisirdi zaten beni alt karnım çok çıktı.hamile gibi duruyorum .🙈
alakası varmidir bilmiyorum ama 🤷‍♀️
Tabii alakası olmaz mı, ben zayıf olduğum halde çok karnım çıktı. Yürüyüşe başla her gün yarım saat yürü bir de ananas gibi maydonoz gibi ödem atıcı şeyler tüket.
bol bol su iç. Daha kolay atlatırsın 😘

Çok teşekkür ederim. Doktorunuz ne yorum yapmıştı bu duruma? 2 olan yumurta sayısı şimdi ek iğnelerle artabilir miymiş

dozunda fazla ama neden az yumurtan oluştu acaba falan dedi,diğer iğnelerede basla bugun dedi dozunu vs yazdı işte.cumartesı yumurta toplama yapabiliriz belki dedi.solumda 2 tane olusmus 14 mm dedi.

Tabii alakası olmaz mı, ben zayıf olduğum halde çok karnım çıktı. Yürüyüşe başla her gün yarım saat yürü bir de ananas gibi maydonoz gibi ödem atıcı şeyler tüket.
bol bol su iç. Daha kolay atlatırsın 😘
Yaa tesekkur ederim öneriniz icin nasil gidecek bu siskinlik diyordum .
Uygulayacagim önerinizi 🙈🌸

İnşallah canım benim :) Çok sağol hepimizin. Belli de olmuyor ki kuzum burada bir arkadaş vardı @Bahar Kirca onun da 1 haftada gelmişti genetikten yoğunluğa bağlı. Geç olsun da hayırlı olsun ben beklemeye razıyım zor olsa da :)
Benimkide 3 haftada döndü genetikten kızlar bahcecide ortalama öyle oluyo bende Bursa bahcecide gördüm tedavi :)

Kaç tane göndermiştin canım? Kaliteleri neydi ? Sonuç umarım olumludur tedavin hayırlı olsun :)
Benim 5 yumurtadan 2 tanesi dollendi bitanesinin gelişimi yavaş diye 5. Gün sonunda durdurdular imha ettiler bitanesi normaldi ondan biopsi alındı çok şükür sağlam döndü persembe günüde transferim yapıldı iğneler bantlar vitaminler bakalım beklemedeyim :)

Benim 5 yumurtadan 2 tanesi dollendi bitanesinin gelişimi yavaş diye 5. Gün sonunda durdurdular imha ettiler bitanesi normaldi ondan biopsi alındı çok şükür sağlam döndü persembe günüde transferim yapıldı iğneler bantlar vitaminler bakalım beklemedeyim :)
Ayy harika inşallah pozitif olur genetiğe gönderilen embriyonun şansı yüksek diyorlar :dua:

Çok şükür sağlıklı döndü zaten bı tane embriyom vardı transferimde oldu sonucunu bekliyorum hayırlısıyla :)
Birde şey soracağım canim benim de 1 tane kaldı aynı senin gibi 5. Gün 2 tane başka daha vardı onlar uygun değil dediler durdu gelisimi
1 tane tek kaldı elimizde :)
Soracağım şey tüp bebek sebebiniz ne hani sperm faktörü var mu yada bir genetik
Sorununuz var mi hani neden genetik incelemeli yaptınız

Back