- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 53
- 33
Hadi hayırlısı olsun kuzum mucizelereinanın55 sen de dualarımdasın artık :) Blast olmasını beklemek 1 hafta yüreğin ağzında gezmek demek genetiğe göndermeyi sen düşün :) Sürekli aklım orda :) Rabbim yardımcımız olsun inşallahEvet canim genetige gidecek nasip olursa
Aynen canım aslında öğlen aradılar 6 sıda devam ediyor dediler akşam üstü tekrar arayacağız dedilerAmin insallahhh .
Insallah sende cok güzel haberler alırsın her şey yolundadır canim bugün senin 4. Günün değil mi yarın 5. Gün oluyor transfer olacak nasip olursa
Sen de mi opu oldun canım. İnşallah hepsi blast olurAynen canım aslında öğlen aradılar 6 sıda devam ediyor dediler akşam üstü tekrar arayacağız dediler
İnşallah proluton depot yaptım lekelenme okursa yapım dediler kesildi hemen inşallah yaBence korkma sevin tutunma lekesi olabilir gibi gorunuyor
Insallah bu tedavin sonucu güzel olur canim aynen hep bir bekleme senin ki yine 2 hafta olmuş benimki yeni gönderilecek daha hep bir heyecan bir stres gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsunİlk tedavim de 1 kimyasal 1 negatif oldu canım. Bu 2. tedavim 2 kere opu o yüzden oldum ilk embriyolarımı genetiğe göndermedim. Doktorum bu tedaviye başlarken gönderelim şansı artar dedi biz de gönderdik ama beklemesi cidden zormuş :)
Cok tesekkur ederim canım sende benim dualarımda olacaksın:)Hadi hayırlısı olsun kuzum mucizelereinanın55 sen de dualarımdasın artık :) Blast olmasını beklemek 1 hafta yüreğin ağzında gezmek demek genetiğe göndermeyi sen düşün :) Sürekli aklım orda :) Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Insallah yarın transfere kadar hepsi sağlıklı kalır canimAynen canım aslında öğlen aradılar 6 sıda devam ediyor dediler akşam üstü tekrar arayacağız dediler
Bak ne güzel kesilmiş :) Sıkma canını bebeğin seni hisseder o yanında sana işaret göndermiş :)İnşallah proluton depot yaptım lekelenme okursa yapım dediler kesildi hemen inşallah ya
İnşallah canım benim :) Çok sağol hepimizin. Belli de olmuyor ki kuzum burada bir arkadaş vardı B Bahar Kirca onun da 1 haftada gelmişti genetikten yoğunluğa bağlı. Geç olsun da hayırlı olsun ben beklemeye razıyım zor olsa da :)Insallah bu tedavin sonucu güzel olur canim aynen hep bir bekleme senin ki yine 2 hafta olmuş benimki yeni gönderilecek daha hep bir heyecan bir stres gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun
Valla unutulmuyor :) Hep aklının bir köşesinde:) Hangi merkezde tedavi görüyorsun?Cok tesekkur ederim canım sende benim dualarımda olacaksın:)
Ben diyorum ki unutayım gönderdiğimizi :)hoş başarabilir miyim aynen dediğin gibi 6 gün gerçekten çok heyecanlı stresli geçti
Evet canım cuma günü opu oldum . Bugün 4, gün, Yarın transfer oalcak nasipseSen de mi opu oldun canım. İnşallah hepsi blast olur
Hadi hayırlısı olsun taze transfer olacak değil mi :) İnşallah sağlıklıca hayırlıca evladına kavuşursunEvet canım cuma günü opu oldum . Bugün 4, gün, Yarın transfer oalcak nasipse
Evet canım bir aksilik çıkmazsa inşallahHadi hayırlısı olsun taze transfer olacak değil mi :) İnşallah sağlıklıca hayırlıca evladına kavuşursun
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallah :)Evet canım bir aksilik çıkmazsa inşallah
Aynen canim kesinlijleZordur eminim. Ben transferden önce 5 gün yaptırdım progestan iğne. Bacaklar tutuluyor bir süre gerçekten. Sonu iyi olsunda gerisi önemli değil:)
Yaa inşallahBak ne güzel kesilmiş :) Sıkma canını bebeğin seni hisseder o yanında sana işaret göndermiş :)
Ankara bahceci berfu hoca canimValla unutulmuyor :) Hep aklının bir köşesinde:) Hangi merkezde tedavi görüyorsun?
Aaa ben deeeee ordayımAnkara bahceci berfu hoca canim
Gerçekten miiiAaa ben deeeee ordayım
Ayy inşallahh :)Gerçekten miiihadi inşallah ikimizde guzell haber aliriz sağlıklı gelen embriyomuz tutunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?