• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Tedavilerimiz ve biz yani hasta profillerimiz çok benziyor :))
Bize de seçenek olarak sundu canim bizimde çok şükür genetik testlerimiz normal bir sorun yok. Ama doktor 3. Deneme olacağı için sonrasında aklınızda kalmasin ve doldurulan embriyolarda sonrasında çözdurulmeden biyopsi alınamadığı için baştan karar vermeniz gerekiyor dedi. Dondurulmadan biyopsi alınmiyor bizde kabul ettik aklımızda kalmasın istedik . Bakalım hayırlısı inşallah canim .
Sağlıklı embriyonun tutmaması da nasip tabi hepsinde başta nasip olacak ama embriyo sağlıklı gelirse ise. Transfer oncesi anneyi hazırlıyorlar. İşte rahim gerekirse histersokopi çizik, gebelik serumu gibi bir çok şeyler...

Sağlıklı embriyonun tutulmaması durumunda da başka sebepleri arastiliyorlardir. Ne bileyim bende korkuyorum zaten embriyo zor oluşuyor inşallah olursa eğer birde sağlıksız denmez :KK43:

Yani bizim yolumuz pgt açısından biraz daha uzun canim :))
Hepimiz sonunda güzel haberi alalım inşallah:))
Ben de genetige gonderidm canim bekliyorum beklemek o kadar zor ki rabbim hayirlisi ile sagliklica evlat Sahibi olmayi nasip etsin insallah hepimize 🤲🏻

Ben de sizle benzer bir durumdayım. Yaşım 30, bende de amh düşüklüğü var, ben de gonal-f'e cumartesi başladım günde 300 mg. Sizin amh kaçtı acaba, bir de gonal-f dozunuz neydi? Canınızı sıkmayın hayırlısıyla 1 yumurta bile yeter

benımde gonalf 300 mg,amh 0,35 idi. fsh adetin 2.günü 11.11 cıktı.

4 gün 300 mg yaptım,bugün ve yarın farklı dozlarda yapacağım gonalf,diğer iki iğne daha oldugu için.

Vallahi canim pek iyi değil moralim çok bozuk aradılar. Geriden gelen embriyolarimin hepsi durmuş..
Suan 3 tane kaldı biri geriden gelenlerden hala geriden geliyor diğer 2 side Normal gününde gidenlerden ama istediğimiz boyutta değil hepsi için 6. Günü yani yarını bekleyeceğiz dediler..
o kadar çok üzüldüm ki bi baktım adet olmuşum
Canim uzulme benim de 6.gunde iki tane vardi embriyolar blast olmustu

Canim uzulme benim de 6.gunde iki tane vardi embriyolar blast olmustu
Benim de sabah aradılar canim 1 tane kalmış dediler dün 5. Gün 3 taneydi biri geriden geliyordu biyopsi alacak boyuta gelmesi gerekiyor dediler dünden beri yüreğim agzimdaydi kalmayacak die çok korktum çok şükür bir tane kaldı rabbim onu da bana sağlıkla evlat etsin insallahh🙏

benımde gonalf 300 mg,amh 0,35 idi. fsh adetin 2.günü 11.11 cıktı.

4 gün 300 mg yaptım,bugün ve yarın farklı dozlarda yapacağım gonalf,diğer iki iğne daha oldugu için.
Ben de yarın gideceğim kontrole. Bakalım kaç yumurta oluşmuş inanılmaz tedirginim ben de

M Mucizelereinanin55 canım Embriyolardan haber geldi mi ? Bende haber bekliyorum
Geldi canim sabah aradılar bir tane kalmış 6. Gün biyopsi yapılmaya uygun hale geldi biyopsi alıp dondurduk dediler .. dünden beri yüreğim agziydaydi kalmayacak die çok korktum çok şükür ki kaldi umutsuz koymadı rabbim bizi 🙏

Geldi canim sabah aradılar bir tane kalmış 6. Gün biyopsi yapılmaya uygun hale geldi biyopsi alıp dondurduk dediler .. dünden beri yüreğim agziydaydi kalmayacak die çok korktum çok şükür ki kaldi umutsuz koymadı rabbim bizi 🙏
İnşallah canım o sağlıklı gelir inşallah.Bende yüreğim ağzımda bekliyorum Valla

Aminnn insallah canim rabbim umdugumuzdan mahrum etmesin bizleri sen Kac tane gönderdin canim birde kaçıncı güne kadar beklediler
Canim benim rezervim dusuktu yumurtalarim da kaliteli degildi cok. 2 ay vitamin kullandim opudan once de büyüme hormonu iğnesi kullandım yumurta kalitesini arttırıyormuş 3 yumurta toplandı çok şükür 3ü de blast oldu hepsini de genetiğe gönderdim 2hafta oldu bekliyorum yüreğim ağzımda dualarınıza ihtiyacım var. İlk opuda da 3yumurtam toplandı 2si kaldı ve 6.gün blast oldu ama kaliteli değildi

Benim de sabah aradılar canim 1 tane kalmış dediler dün 5. Gün 3 taneydi biri geriden geliyordu biyopsi alacak boyuta gelmesi gerekiyor dediler dünden beri yüreğim agzimdaydi kalmayacak die çok korktum çok şükür bir tane kaldı rabbim onu da bana sağlıkla evlat etsin insallahh🙏
Çok sevindim canım benim 🥰 şimdi genetiğe gidecek değil mi

Canim benim rezervim dusuktu yumurtalarim da kaliteli degildi cok. 2 ay vitamin kullandim opudan once de büyüme hormonu iğnesi kullandım yumurta kalitesini arttırıyormuş 3 yumurta toplandı çok şükür 3ü de blast oldu hepsini de genetiğe gönderdim 2hafta oldu bekliyorum yüreğim ağzımda dualarınıza ihtiyacım var. İlk opuda da 3yumurtam toplandı 2si kaldı ve 6.gün blast oldu ama kaliteli değildi
2 kez mi yumurta toplama mi oldu canım
Ve iki tane 6. Gün embriyosu gönderdin herhalde

Benim de geçen transfer progestan fitil seklindeydi bu defa iki tüp bı enjektöre hergün yapıyorum canım fitil daha iyiydi bu iğneler beni uyutmadi gece inan ki öyle bir ağrısı var :)
Zordur eminim. Ben transferden önce 5 gün yaptırdım progestan iğne. Bacaklar tutuluyor bir süre gerçekten. Sonu iyi olsunda gerisi önemli değil:)

2 kez mi yumurta toplama mi oldu canım
Ve iki tane 6. Gün embriyosu gönderdin herhalde
İlk tedavim de 1 kimyasal 1 negatif oldu canım. Bu 2. tedavim 2 kere opu o yüzden oldum ilk embriyolarımı genetiğe göndermedim. Doktorum bu tedaviye başlarken gönderelim şansı artar dedi biz de gönderdik ama beklemesi cidden zormuş :)

Back