• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Evet canim genetige gidecek nasip olursa 😍
Hadi hayırlısı olsun kuzum mucizelereinanın55 sen de dualarımdasın artık :) Blast olmasını beklemek 1 hafta yüreğin ağzında gezmek demek genetiğe göndermeyi sen düşün :) Sürekli aklım orda :) Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amin insallahhh .
Insallah sende cok güzel haberler alırsın her şey yolundadır canim bugün senin 4. Günün değil mi yarın 5. Gün oluyor transfer olacak nasip olursa
Aynen canım aslında öğlen aradılar 6 sıda devam ediyor dediler akşam üstü tekrar arayacağız dediler

İlk tedavim de 1 kimyasal 1 negatif oldu canım. Bu 2. tedavim 2 kere opu o yüzden oldum ilk embriyolarımı genetiğe göndermedim. Doktorum bu tedaviye başlarken gönderelim şansı artar dedi biz de gönderdik ama beklemesi cidden zormuş :)
Insallah bu tedavin sonucu güzel olur canim aynen hep bir bekleme senin ki yine 2 hafta olmuş benimki yeni gönderilecek daha hep bir heyecan bir stres gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun 🙏

Hadi hayırlısı olsun kuzum mucizelereinanın55 sen de dualarımdasın artık :) Blast olmasını beklemek 1 hafta yüreğin ağzında gezmek demek genetiğe göndermeyi sen düşün :) Sürekli aklım orda :) Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Cok tesekkur ederim canım sende benim dualarımda olacaksın:)
Ben diyorum ki unutayım gönderdiğimizi :)hoş başarabilir miyim aynen dediğin gibi 6 gün gerçekten çok heyecanlı stresli geçti 😊

Insallah bu tedavin sonucu güzel olur canim aynen hep bir bekleme senin ki yine 2 hafta olmuş benimki yeni gönderilecek daha hep bir heyecan bir stres gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun 🙏
İnşallah canım benim :) Çok sağol hepimizin. Belli de olmuyor ki kuzum burada bir arkadaş vardı B Bahar Kirca onun da 1 haftada gelmişti genetikten yoğunluğa bağlı. Geç olsun da hayırlı olsun ben beklemeye razıyım zor olsa da :)

Back