• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Prolaktin sorununuz yoksa kuru incir tüketebilirsiniz . Benim ilk tedavimde 5.gün embriyonun oluşmamıştı . Bu tedavimde oluştu çok şükür 🙏🏻
Var malesef :( yani tam üst sınırda diyebilirim. Havuç suyu da, incir de prolaktin yükseltiyormuş :( Yükseltmeyen ne var diye araştırıyorum ama sadece aslan pençesi, hayıt tohumu gibi şeyler çıkıyor

Merhaba canım seninle aynı gün opu olduk. benimde 15 yumurtadan 13 yumurta döllenmeye başlamış. Bende çikolata kisti olduğu için dondurulacak. Rahim dinlenmiş oluyor hemde vücut hormonlardan arınıyor. Bence dondurulması daha iyi ama tabi siz bilirsiniz. Benim dün opu sonrası çok ağrım olmuştu ağrı kesici iğne yaptı hemşire o iyi geldi. kanama bende de ara ara oluyor leke şeklinde o normal zaten.
Anladim canim tesekkur ederim bizim zaman sorunumuz var da esim goreve giderse 3 ay gelmeyecek.
Mühim bir sorunum yoksa eğer taze iyi olacak 🤲🌸🙈
9 tanesini donduralim derlerse zaten o kadarini donuracak gücümüz yok maddi yönden 🤗

Bende dün transfer oldum akşam biraz kahverengi leke geldi sabah da geldi ama doktor olabilir korkma dedi acaba bende mi sorsam bu iğneden yapayım mı diye
Canım seninle birebir aynı şey oldu banada. Ama bana transfer günü bu iğne yapıldı. Ama sadece transfer günü. Devamında kullanmıyorum bende. Transferden önce yada sonra sana bir iğne yapıldı mı ?

Var malesef :KK43: yani tam üst sınırda diyebilirim. Havuç suyu da, incir de prolaktin yükseltiyormuş :KK43: Yükseltmeyen ne var diye araştırıyorum ama sadece aslan pençesi, hayıt tohumu gibi şeyler çıkıyor
Onlar hormonlarınızı etkileyebilir. Zaten fazlasıyla hormon yükleniyoruz hiç bulaşmayın . Sağlıklı beslenin . Ceviz , badem, fındık. Ben hergün en az 1 organık yumurta yedim . Ambalajlı ürünlerden uzak durun . Sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur inşallah 🥰

Anladim canim tesekkur ederim bizim zaman sorunumuz var da esim goreve giderse 3 ay gelmeyecek.
Mühim bir sorunum yoksa eğer taze iyi olacak 🤲🌸🙈
9 tanesini donduralim derlerse zaten o kadarini donuracak gücümüz yok maddi yönden 🤗
O zaman vücudun hazırsa yapılsın doktorunla konuş inşallah herşey istediğin gibi olur kaliteli embriyoların sana evlat olsun inşallah.:anneadayı:

Yok hiç test yapmadım çıkmayacağını düşündüğüm için. 5. Gün embriyosu dondurulmuş. Cumartesi direk kan testine gidicem sabredebilirsem. Hiç bir belirti oldu mu transferrden sonra sizde ?
Benimkide 5. Gün embriyosu ama 12 gün sonra 13. Günde kan ver dediler yani çok var 9. Günde de cikarmiki acaba bende mi yaptirsam :)

Merhaba,

Bende amh düşüklüğü var,eşimde varikosele baglı sperm sayısı düşüklüğü,morfoloji 0.yaşım 32.

bu ay tüp bebek tedavisine basladık,perşembe gününden beri gonalf kullanıyorum bugun kontrolümüz vardı 2 yumurta gelişmiş.

regl iken gittiğimde bile 3 yumurta vardı suan 2...

modumu düşürdü bu durum,şimdi gonalf dozunu düşürüp merionala baslayacagım bugün itibari ile ve cetrotide yapacağım 2 gün.

2 gün boyunca 3er iğnem var ve perşembe tekrar kontrol.Belki ctesi yumurta toplama yaparız dedi,dozunda yüksek neden gelişmedi anlamadım dedi.üzdü beni bu durum.

sizler tecrübelisiniz,ne diyorsunuz bu konuda.eşimden sperm elde edilecekmi orası da muamma,yarın o da ürolojiye gidecek.

Benimkide 5. Gün embriyosu ama 12 gün sonra 13. Günde kan ver dediler yani çok var 9. Günde de cikarmiki acaba bende mi yaptirsam :)
Valla benim geçen seferde çıkmıştı daha sonra kimyasal oldu ama.hatta 7. Gün idrar testininde hemde akşam silik çizgi görmüştüm. 9. Günde değerim 58 çıkmıştı. Yine çıkar diye düşünüyorum bakalım :) bu sefer idrar testi yapmak istemiyorum ama belki dayanamam çarşamba günü filan yaparım :)

Canım seninle birebir aynı şey oldu banada. Ama bana transfer günü bu iğne yapıldı. Ama sadece transfer günü. Devamında kullanmıyorum bende. Transferden önce yada sonra sana bir iğne yapıldı mı ?
Yok canım bana iğne hiç yapmadilar normal ignelerim var

Valla benim geçen seferde çıkmıştı daha sonra kimyasal oldu ama.hatta 7. Gün idrar testininde hemde akşam silik çizgi görmüştüm. 9. Günde değerim 58 çıkmıştı. Yine çıkar diye düşünüyorum bakalım :) bu sefer idrar testi yapmak istemiyorum ama belki dayanamam çarşamba günü filan yaparım :)
Bence test yapma bekle yaa 😂 benim eşim geçen defa yap yap dedi de erken yaptım bütün psikoloji gidiyor 😂

Hadi hayırlısı benimde 13. Gün haftaya Çarşamba daha çok var yani yapınca test yaz mutlaka inşallah hepimiz yüksek değerler görürüz amin 🙏😬🥰

Bence test yapma bekle yaa 😂 benim eşim geçen defa yap yap dedi de erken yaptım bütün psikoloji gidiyor 😂
Benimde tam tersi eşim asla istemiyor test yapmamı😂 valla yapsanda boş o zaman gayet net çizgiler çıktı ilk değerimde yüksekti ama önemli olan iki kat artması. O yüzden şuan pozitif çıksa daha temkinli sevinirim ben

Hadi hayırlısı benimde 13. Gün haftaya Çarşamba daha çok var yani yapınca test yaz mutlaka inşallah hepimiz yüksek değerler görürüz amin 🙏😬🥰
Benimde 13. Gün aslında haftaya çarşamba sizinle aynı gün transfer olmuştuk :) ben 9. Gün baktıracağım kesin bakalım. Yazarım inşallah diğer arkaşlar gibi pozitf sonuçlar alırız ve daha önemlisi sağlıkla devamı gelir :)

Benimde tam tersi eşim asla istemiyor test yapmamı😂 valla yapsanda boş o zaman gayet net çizgiler çıktı ilk değerimde yüksekti ama önemli olan iki kat artması. O yüzden şuan pozitif çıksa daha temkinli sevinirim ben
Ben hayatım boyunca hiç çift çizgi görmediğim için zerre umudum yok yaa 😂😂 ne olacak halim böyle 😂

Bende de iğne yok mesela vajinal fitil var progestan. Her merkezin ilaç prosedürü farklı oluyor. Lekelenme devam etmez bence zaten canım. Hiç düşünme daha iyi :)
Benim de geçen transfer progestan fitil seklindeydi bu defa iki tüp bı enjektöre hergün yapıyorum canım fitil daha iyiydi bu iğneler beni uyutmadi gece inan ki öyle bir ağrısı var :)

Benimde 13. Gün aslında haftaya çarşamba sizinle aynı gün transfer olmuştuk :) ben 9. Gün baktıracağım kesin bakalım. Yazarım inşallah diğer arkaşlar gibi pozitf sonuçlar alırız ve daha önemlisi sağlıkla devamı gelir :)
İnşallah bı seferde olur başka embriyomda yok benim bitanesi ulaştı 5. Güne pgd için 3. Gün olmuyomus dediler Allah im nasip etsin inşallah bende belki pazar günü yaparım 😬🙏

Merhaba,

Bende amh düşüklüğü var,eşimde varikosele baglı sperm sayısı düşüklüğü,morfoloji 0.yaşım 32.

bu ay tüp bebek tedavisine basladık,perşembe gününden beri gonalf kullanıyorum bugun kontrolümüz vardı 2 yumurta gelişmiş.

regl iken gittiğimde bile 3 yumurta vardı suan 2...

modumu düşürdü bu durum,şimdi gonalf dozunu düşürüp merionala baslayacagım bugün itibari ile ve cetrotide yapacağım 2 gün.

2 gün boyunca 3er iğnem var ve perşembe tekrar kontrol.Belki ctesi yumurta toplama yaparız dedi,dozunda yüksek neden gelişmedi anlamadım dedi.üzdü beni bu durum.

sizler tecrübelisiniz,ne diyorsunuz bu konuda.eşimden sperm elde edilecekmi orası da muamma,yarın o da ürolojiye gidecek.
Ben de sizle benzer bir durumdayım. Yaşım 30, bende de amh düşüklüğü var, ben de gonal-f'e cumartesi başladım günde 300 mg. Sizin amh kaçtı acaba, bir de gonal-f dozunuz neydi? Canınızı sıkmayın hayırlısıyla 1 yumurta bile yeter

Back