Hic bir aksilik olmayacak Allahin izniyle bebegin sana tutunacakBenim bugün 3; gün canım 6 sı hâlen devam ediyormuş şu an , yarın tekrar arayacaklarmıs bakalım Çarşamba transfer olacak inşallah bir aksilikler olmazsa
Beklemek çok zor geliyor biran önce yaptırmak istiyorumAcilden test yaptirabilirsin genelde cikiyo diyolar ama bence doktorunun dediği günü bekle
Hsg den sonra bikac gün önce gelme yada gecikme olabiliyo bende de olmuştu hatta histereskopi yaptırdım ben ondan sorada geç geldi adetim4 gun once beta HCG testi yaptirdim 2.67 cikmisti yani negatifti. Doktorum HSG istemisti, negatif cikinca ayni gun cektirdim. Adet gunlerim hic sasmaz ama 2 gun gecikti su an. Rahim filmi cektirmek adet gecikmesi yapar mi?
COgu yer koyuyor diye biliyorum. Benim gittiğim merkez koyuyor.Hanımlar merhaba 35 yaş altına cift embryo koyuluyormu özel de ?
Guzel haberler alırsın.insallah canimSelam kızlar opum oldu bugün 15 yumurta toplanmış. Bu ay transfer olmayacak dondurulacak. İnşallah güzel embriyolarımız oluşur dondururlar. Hakkımızda hayırlısı
Anladim tesekkur ediyorum cevap yazdiginiz icinCOgu yer koyuyor diye biliyorum. Benim gittiğim merkez koyuyor.
5. Güne giden embriyo varsa 1 tane.
3. Güne giden embriyi varsa 2 tane koyuyormus sansi artırmak için. Diger merkezleri bilemiyorum yinede.
Kurumsal firmalarda 35 yaş altina kiymuyolar ben bahceciye gidiyorum orda yapilmiyo kesinlikle 35 yaş üstüne koyuyorlar ama başka merkezlerde koyuluyo görüşmeye gittiğim başka bı tüp bebek merkezi yasa bakmiyodu kiyuyoduHanımlar merhaba 35 yaş altına cift embryo koyuluyormu özel de ?
Tesekkur ederim bilgi verdiginiz icinKurumsal firmalarda 35 yaş altina kiymuyolar ben bahceciye gidiyorum orda yapilmiyo kesinlikle 35 yaş üstüne koyuyorlar ama başka merkezlerde koyuluyo görüşmeye gittiğim başka bı tüp bebek merkezi yasa bakmiyodu kiyuyodu
Canım benim bugün 10. Günümdü 3. Gün embriyosu kan testim 150 hcg çıktı. Sabahta test yapmıştım çift çizgiyi gördüm Allahın izniyle. Cuma tekrar kontrolum var değerim inşaAllah güzelce artar da içim rahatlar Allah herkese nasip etsin inşaAllahKızlar 3.gün embriyosu 10. Gün kanda belli olur mu acaba bide acilde test yapıyorlar mı
İnşallah canım çok sağolGuzel haberler alırsın.insallah canim
Ben erzruum buhara da yaptım 30 yaşındayım her defasında çift embriyo koydularKurumsal firmalarda 35 yaş altina kiymuyolar ben bahceciye gidiyorum orda yapilmiyo kesinlikle 35 yaş üstüne koyuyorlar ama başka merkezlerde koyuluyo görüşmeye gittiğim başka bı tüp bebek merkezi yasa bakmiyodu kiyuyodu
Merhaba sonucunuz ne olduMerhaba tedavin olumlu olur inşaAllah canım.Bende temmuz 24 transfer oldum ilk tüp bebek deneyimimiz eşimde morfoloji düşüklüğü vardı gonal f 175 kullandım onuncu gün sonunda yumurta toplandı.taze transfer oldu. Beklemedeyim.kabızlık dışında bi problemim yok dubhalac kullanıyorum ama çok etkili olmadı bana.zor süreç heycanlı bir de zaman geçmiyorbrüksel tüp bebek merkezi yücel hoca da takip görüyorum isteyen herkese nasip olsun
Geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahKizlarrr yine benöğlen transfer oldum çift dondurulmuş embriyo az önce biraz kahverengi lekelenme oldu doktor lekelenme olabilir korkma dedi ama siz aynısını yaşadınız mı yada transfer günü lekelenme neyden kaynaklı olabilir
Evet doktor da o an öyle dedi lekelenme olabilir hiç korkma diye çok teşekkür ederimGeçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahlekelenme bende de oldu 2 gün ama çok hafifti. İşlem sırasında Kullandığı Spekülüm katater vs içeriyi tahriş ediyordur o yüzden oluyordur endişelenmeyin bence :)
Benim de öyleydi canım transfer oncesi gittigim de 11 diSelamlar herkese. Uzun ugraşlar sonunda benim de bu gün ilk transferim olacak inşallah. Birkaç saat sonra yola cikiyoruz bebişlerimizi almak uzere. 3. Gun embriyosu, donmuş 2 tane transfer edilecek. Biri 7, digeri 8 hucreli. Gunuyle uyumlu dediler. En son endemetrium kalinligi 11-13 mm arasi idi. Sizlerin transferde kaç mm idi kalinlik, hatirliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?