Ben günde 2 defa yapıyorum göbekten transferden önce 15 gün kullandım hala devam ediyorum malesef ağrı yapiyo ama alıştı benim göbek düşük iğnesi zorluyo beni bide bu bantlar banyo yapıştırıyorum iğne yapcak yer kalmiyo :)Kızlar selamm bu progestan iğneleri beni mahvetti kalcam davul gibi oldu valla biz koydum kolonya sürdüm naptim gecmedi oturmuyorum bilesizinde öyle mi
Benim hergün iki tane bı enjektör de kalçadan oluyor normal iğne buÖyle onlar canım iğneyi yapan hemşireye söyle yavaş yavaş enjekte etsin o zaman çok ağrı olmuyo bende 3 günde bir vuruluyordum bir sonraki iğne günü gelene kadar öncekinin üzerine oturup yatamıyordum
Senin embriyolarin nasıl canim insallah sen güzel haberler almışsındirCanım üzülme, biz elimizden geleni yapıyoruz.Sen iyi düşün iyi olsun inşallah.Esin takviye kullandı değil mi tedaviden önce
Benim bugün 3; gün canım 6 sı hâlen devam ediyormuş şu an , yarın tekrar arayacaklarmıs bakalım Çarşamba transfer olacak inşallah bir aksilikler olmazsaSenin embriyolarin nasıl canim insallah sen güzel haberler almışsındir
Masallah canim insallah hepsi de devam eder sağlıklılardir da.Benim bugün 3; gün canım 6 sı hâlen devam ediyormuş şu an , yarın tekrar arayacaklarmıs bakalım Çarşamba transfer olacak inşallah bir aksilikler olmazsa
Benim bu defa öyle değil ya hergün kalça dan eskiden öyle değildi vallaa ilk defa kalçadan sankiBen günde 2 defa yapıyorum göbekten transferden önce 15 gün kullandım hala devam ediyorum malesef ağrı yapiyo ama alıştı benim göbek düşük iğnesi zorluyo beni bide bu bantlar banyo yapıştırıyorum iğne yapcak yer kalmiyo :)
Öyle onlar canım iğneyi yapan hemşireye söyle yavaş yavaş enjekte etsin o zaman çok ağrı olmuyo bende 3 günde bir vuruluyordum bir sonraki iğne günü gelene kadar öncekinin üzerine oturup yatamıyordum
Hayırlı olsun baya da bir yumurta toplanmış, transferi neden bu ay yapmıyor acaba doktorunuz?Selam kızlar opum oldu bugün 15 yumurta toplanmış. Bu ay transfer olmayacak dondurulacak. İnşallah güzel embriyolarımız oluşur dondururlar. Hakkımızda hayırlısı
Allah kolaylık versin inşallah çektiklerinin karşılığını versin Rabbim ozaman tatlı gelir o acılarBenim bu defa öyle değil ya hergün kalça dan eskiden öyle değildi vallaa ilk defa kalçadan sanki
Rahim dinlendirme mi yapılıyor ?Hayırlı olsun baya da bir yumurta toplanmış, transferi neden bu ay yapmıyor acaba doktorunuz?
Acilden test yaptirabilirsin genelde cikiyo diyolar ama bence doktorunun dediği günü bekleKızlar 3.gün embriyosu 10. Gün kanda belli olur mu acaba bide acilde test yapıyorlar mı
İns Allah razı olsun canım benimAllah kolaylık versin inşallah çektiklerinin karşılığını versin Rabbim ozaman tatlı gelir o acılar
İdrarını tutman sadece transfer için mesanenin baskı yapması için gerekli cnm idrarını yapma da bı sakınca yok bende dayanamadım sürgü verdiler yaptım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallahKızlar transferim gerceklesti biraz beni beklettiler transfer odasında çok sıkıştım transferden den sonra 12-13 dk ancak tutabildim(( mecbur yaptım yoksa daha çok kasilacaktim.Bez bağladılar beze yaptım ama 2 saat de dinlenecegim.Sizce sorun olur mu (
Hiçbişey olmaz ben odaya çıktım 10 dk bile dayanamadım wc ye gittim doktorum gidebilirsin demişti. Ama transferden sonra imkanın varsa bol bol dinlenKızlar transferim gerceklesti biraz beni beklettiler transfer odasında çok sıkıştım transferden den sonra 12-13 dk ancak tutabildim(( mecbur yaptım yoksa daha çok kasilacaktim.Bez bağladılar beze yaptım ama 2 saat de dinlenecegim.Sizce sorun olur mu (
Benimki de normal iğne 3 günde bir 50 ml lik 2 ampül çekiyor. Birkaç kez çok ağrı çektim hemşireden mi bilmiyorum ama son 2 seferdir aynı hemşire yapıyor çok yakmasın diye yavaş veriyorum ilacı demişti onun yaptıklarından hiç öyle Bi ağrı yaşamadımBenim hergün iki tane bı enjektör de kalçadan oluyor normal iğne bu
Yaa 2-3 gün dinlenecem içimi rahatlattin Allah razı olsun canHiçbişey olmaz ben odaya çıktım 10 dk bile dayanamadım wc ye gittim doktorum gidebilirsin demişti. Ama transferden sonra imkanın varsa bol bol dinlen
Çikolata kisti var malesefHayırlı olsun baya da bir yumurta toplanmış, transferi neden bu ay yapmıyor acaba doktorunuz?
Yaa ins ins canım benim güzel düşünmek lazım Rabbim hepimizi amacına ulastisin:)İdrarını tutman sadece transfer için mesanenin baskı yapması için gerekli cnm idrarını yapma da bı sakınca yok bende dayanamadım sürgü verdiler yaptım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?