2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Vallahi bence hiç birşey olmaz canım. Çkafanı hiç ona takma. Önceki transferimde bende hemen yapmıştım. İlk sonucun pozitif oldu. Zaten doktorumda hiç bit alakası olmadığını söylüyor. Bu sefer sedyeden indim tuvalete gittim. Bebek rahimde bambaşka biryerde tuvaletle düşeceğini sanmam sıkma canını:)

Hanımlar merhaba 35 yaş altına cift embryo koyuluyormu özel de ?
Bence koyuluyor canım. Benim ilk denememde yasal olarak zaten bir tane koyabiliriz demişti doktor. Sonra embryolar iki iki dondurulmuş ve öyle çözülmüş. İstersen 2 sinide koyalım ama bir daha iyi dedi. Bizde bir istiyorduk zaten bir tane transfer edildi. Ama bence merkeze ve doktora göre değişebilir.

Canım aynısını bende yaşadım hatta yazmıştım buraya. İlk transferimde böyle birşey olmamıştı. Doktorum işleme bağlı olabilir dedi benim. Zaten bir defa kahve leke geldi bir daha gelmedi.

Canım aynısını bende yaşadım hatta yazmıştım buraya. İlk transferimde böyle birşey olmamıştı. Doktorum işleme bağlı olabilir dedi benim. Zaten bir defa kahve leke geldi bir daha gelmedi
Evet görmüştüm yazdığını canım benim ins bu defa tutar tabi ki ilk ikiye göre daha rahatım da bakalım :))

Hepimiz paranoyak olduk vallahi

Gonalf 150 + merional75 cnm hayırlısı olur inşallah hangi hastahanede yapiyorsun
Ben Ankaradayım canım, doktorum liv hospitalda ama merkeze henüz karar vermedik. Bende yumurta rezerv düşüklüğü olduğu için daha yüksek doz başladık sanırım. Sizde problem neydi

Ben Ankaradayım canım, doktorum liv hospitalda ama merkeze henüz karar vermedik. Bende yumurta rezerv düşüklüğü olduğu için daha yüksek doz başladık sanırım. Sizde problem neydi
Bende Ankara A life da yapıyorum benim sorun eşimde bende pkoda var o yüzden düşük verdi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…