Yaaa ne güzelKızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Aaaa ne güzel yaa herkesten güzel haberler geliyorKızlar benim testim de bu şekilde yedinci günüm 4. Gün embriyosu kan verdim nolur benim için dua edin ikinci denememiz
Vallahi bence hiç birşey olmaz canım. Çkafanı hiç ona takma. Önceki transferimde bende hemen yapmıştım. İlk sonucun pozitif oldu. Zaten doktorumda hiç bit alakası olmadığını söylüyor. Bu sefer sedyeden indim tuvalete gittim. Bebek rahimde bambaşka biryerde tuvaletle düşeceğini sanmam sıkma canını:)Kızlar transferim gerceklesti biraz beni beklettiler transfer odasında çok sıkıştım transferden den sonra 12-13 dk ancak tutabildim(( mecbur yaptım yoksa daha çok kasilacaktim.Bez bağladılar beze yaptım ama 2 saat de dinlenecegim.Sizce sorun olur mu (
Bence koyuluyor canım. Benim ilk denememde yasal olarak zaten bir tane koyabiliriz demişti doktor. Sonra embryolar iki iki dondurulmuş ve öyle çözülmüş. İstersen 2 sinide koyalım ama bir daha iyi dedi. Bizde bir istiyorduk zaten bir tane transfer edildi. Ama bence merkeze ve doktora göre değişebilir.Hanımlar merhaba 35 yaş altına cift embryo koyuluyormu özel de ?
Canım aynısını bende yaşadım hatta yazmıştım buraya. İlk transferimde böyle birşey olmamıştı. Doktorum işleme bağlı olabilir dedi benim. Zaten bir defa kahve leke geldi bir daha gelmedi.Kizlarrr yine benöğlen transfer oldum çift dondurulmuş embriyo az önce biraz kahverengi lekelenme oldu doktor lekelenme olabilir korkma dedi ama siz aynısını yaşadınız mı yada transfer günü lekelenme neyden kaynaklı olabilir
Evet görmüştüm yazdığını canım benim ins bu defa tutar tabi ki ilk ikiye göre daha rahatım da bakalım :))Canım aynısını bende yaşadım hatta yazmıştım buraya. İlk transferimde böyle birşey olmamıştı. Doktorum işleme bağlı olabilir dedi benim. Zaten bir defa kahve leke geldi bir daha gelmedi
Hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerle insDün ignelere başladim ilk tüp bebek deneyimim
Kan sonucum 51 küsür çıkmıştı dün 4. Gün embriyosu iki tane taze transfer 7. Günümdü inşallah artar ya çok teşekkürlerAaaa ne güzel yaa herkesten güzel haberler geliyorcanım sağlıkla kucağına al bebeğini inşalllaaah:)
Hepimiz paranoyak olduk vallahiVallahi bence hiç birşey olmaz canım. Çkafanı hiç ona takma. Önceki transferimde bende hemen yapmıştım. İlk sonucun pozitif oldu. Zaten doktorumda hiç bit alakası olmadığını söylüyor. Bu sefer sedyeden indim tuvalete gittim. Bebek rahimde bambaşka biryerde tuvaletle düşeceğini sanmam sıkma canını:)
Sağol tatlımHayırlı uğurlu olsun güzel haberlerle ins
Ben de cumartesi başladım benim de ilk deneyimim :) her sabah Gonal-f 300 yapıyorum. Sizin hangisi?Dün ignelere başladim ilk tüp bebek deneyimim
Gonalf 150 + merional75 cnm hayırlısı olur inşallah hangi hastahanede yapiyorsunBen de cumartesi başladım benim de ilk deneyimim :) her sabah Gonal-f 300 yapıyorum. Sizin hangisi?
Tesekkur ederim. Az once son muayene yapildi. 12 mm imiş kalinlik. Ogleden sonra da transfer olacak. Sizin de hayirli olsun. Umarim arka arkaya pozitifleri goruruz.Benim de öyleydi canım transfer oncesi gittigim de 11 di
Ben Ankaradayım canım, doktorum liv hospitalda ama merkeze henüz karar vermedik. Bende yumurta rezerv düşüklüğü olduğu için daha yüksek doz başladık sanırım. Sizde problem neydiGonalf 150 + merional75 cnm hayırlısı olur inşallah hangi hastahanede yapiyorsun
Bende Ankara A life da yapıyorum benim sorun eşimde bende pkoda var o yüzden düşük verdi cnmBen Ankaradayım canım, doktorum liv hospitalda ama merkeze henüz karar vermedik. Bende yumurta rezerv düşüklüğü olduğu için daha yüksek doz başladık sanırım. Sizde problem neydi
Değerin gününe göre çok güzel. İnşallah artar ve kalp atışlarını duyarsın çabucak:) darısıda bize olsun :)Kan sonucum 51 küsür çıkmıştı dün 4. Gün embriyosu iki tane taze transfer 7. Günümdü inşallah artar ya çok teşekkürler
İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız siz transfer oldunuz mu kaçıncı gününüzDeğerin gününe göre çok güzel. İnşallah artar ve kalp atışlarını duyarsın çabucak:) darısıda bize olsun :)
Hemde neHepimiz paranoyak olduk vallahi
Evet oldum. 5. Günüm bugün. 9. günde test yaptırabilirsin dedi doktorum. Umarım sizler gibi pozitif sonuç alırımİnşallah hepimiz mutlu haberler alırız siz transfer oldunuz mu kaçıncı gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?