• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar selamm bu progestan iğneleri beni mahvetti kalcam davul gibi oldu valla biz koydum kolonya sürdüm naptim gecmedi oturmuyorum bile 😢sizinde öyle mi
Ben günde 2 defa yapıyorum göbekten transferden önce 15 gün kullandım hala devam ediyorum malesef ağrı yapiyo ama alıştı benim göbek düşük iğnesi zorluyo beni bide bu bantlar banyo yapıştırıyorum iğne yapcak yer kalmiyo :)

Öyle onlar canım iğneyi yapan hemşireye söyle yavaş yavaş enjekte etsin o zaman çok ağrı olmuyo bende 3 günde bir vuruluyordum bir sonraki iğne günü gelene kadar öncekinin üzerine oturup yatamıyordum
Benim hergün iki tane bı enjektör de kalçadan oluyor normal iğne bu 🙄

Ben günde 2 defa yapıyorum göbekten transferden önce 15 gün kullandım hala devam ediyorum malesef ağrı yapiyo ama alıştı benim göbek düşük iğnesi zorluyo beni bide bu bantlar banyo yapıştırıyorum iğne yapcak yer kalmiyo :)
Benim bu defa öyle değil ya hergün kalça dan eskiden öyle değildi vallaa ilk defa kalçadan sanki
Öyle onlar canım iğneyi yapan hemşireye söyle yavaş yavaş enjekte etsin o zaman çok ağrı olmuyo bende 3 günde bir vuruluyordum bir sonraki iğne günü gelene kadar öncekinin üzerine oturup yatamıyordum

Selam kızlar opum oldu bugün 15 yumurta toplanmış. Bu ay transfer olmayacak dondurulacak. İnşallah güzel embriyolarımız oluşur dondururlar. Hakkımızda hayırlısı
Hayırlı olsun baya da bir yumurta toplanmış, transferi neden bu ay yapmıyor acaba doktorunuz?

Kızlar 3.gün embriyosu 10. Gün kanda belli olur mu acaba bide acilde test yapıyorlar mı

Son düzenleme:
Kızlar transferim gerceklesti biraz beni beklettiler transfer odasında çok sıkıştım transferden den sonra 12-13 dk ancak tutabildim :((( mecbur yaptım yoksa daha çok kasilacaktim.Bez bağladılar beze yaptım ama 2 saat de dinlenecegim.Sizce sorun olur mu:((

Kızlar transferim gerceklesti biraz beni beklettiler transfer odasında çok sıkıştım transferden den sonra 12-13 dk ancak tutabildim :KK43:(( mecbur yaptım yoksa daha çok kasilacaktim.Bez bağladılar beze yaptım ama 2 saat de dinlenecegim.Sizce sorun olur mu:KK43:(
İdrarını tutman sadece transfer için mesanenin baskı yapması için gerekli cnm idrarını yapma da bı sakınca yok bende dayanamadım sürgü verdiler yaptım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallah 🙏

Kızlar transferim gerceklesti biraz beni beklettiler transfer odasında çok sıkıştım transferden den sonra 12-13 dk ancak tutabildim :KK43:(( mecbur yaptım yoksa daha çok kasilacaktim.Bez bağladılar beze yaptım ama 2 saat de dinlenecegim.Sizce sorun olur mu:KK43:(
Hiçbişey olmaz ben odaya çıktım 10 dk bile dayanamadım wc ye gittim doktorum gidebilirsin demişti. Ama transferden sonra imkanın varsa bol bol dinlen

Benim hergün iki tane bı enjektör de kalçadan oluyor normal iğne bu 🙄
Benimki de normal iğne 3 günde bir 50 ml lik 2 ampül çekiyor. Birkaç kez çok ağrı çektim hemşireden mi bilmiyorum ama son 2 seferdir aynı hemşire yapıyor çok yakmasın diye yavaş veriyorum ilacı demişti onun yaptıklarından hiç öyle Bi ağrı yaşamadım

İdrarını tutman sadece transfer için mesanenin baskı yapması için gerekli cnm idrarını yapma da bı sakınca yok bende dayanamadım sürgü verdiler yaptım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallah 🙏
Yaa ins ins canım benim güzel düşünmek lazım Rabbim hepimizi amacına ulastisin:)

Back