• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Hemde ne 😂😂 bende genelde rahatımdır ama işte ister istemez her değişikliği araştırıp dahada kafamızı karıştırıyoruz😂
Evet yaa aslında hiç girmemek lazım :) mesela çoğu kişi ananas ye demiş ama başka bir grup da sakın ananas yeme demiş havuç suyunu araştırıyorum bu defa herşey karmakarışık 😂 ben geçen iki transferim de hep kabızdim ve çok ciddi derecedeydi duphalac kurtardı beni çok şükür o yüzden kafam rahhat zaten Perşembe günü işe geri dönüyorum istesem de düşünemem 😂

Yok hiç test yapmadım çıkmayacağını düşündüğüm için. 5. Gün embriyosu dondurulmuş. Cumartesi direk kan testine gidicem sabredebilirsem. Hiç bir belirti oldu mu transferrden sonra sizde ?
Bende belirti olmadı diyebilirim sizin Var mı beşinci gün embriyosuysa çıkar

Yok hiç test yapmadım çıkmayacağını düşündüğüm için. 5. Gün embriyosu dondurulmuş. Cumartesi direk kan testine gidicem sabredebilirsem. Hiç bir belirti oldu mu transferrden sonra sizde ?
Sadece sırtım belimde bir ağrı var ama normaldede oluyor bende

Bence koyuluyor canım. Benim ilk denememde yasal olarak zaten bir tane koyabiliriz demişti doktor. Sonra embryolar iki iki dondurulmuş ve öyle çözülmüş. İstersen 2 sinide koyalım ama bir daha iyi dedi. Bizde bir istiyorduk zaten bir tane transfer edildi. Ama bence merkeze ve doktora göre değişebilir.
Tesekkur ederim cift istiyorum insallah olur 🤗🤲

Merhabalar dün itibariyle iğnelere başladım, Gonal f 300lük vuruluyorum. Takribi kaç gün kullanılıyordu bu iğneler unutmuşum... 1 haftayı geçer sanırım?

Evet yaa aslında hiç girmemek lazım :) mesela çoğu kişi ananas ye demiş ama başka bir grup da sakın ananas yeme demiş havuç suyunu araştırıyorum bu defa herşey karmakarışık 😂 ben geçen iki transferim de hep kabızdim ve çok ciddi derecedeydi duphalac kurtardı beni çok şükür o yüzden kafam rahhat zaten Perşembe günü işe geri dönüyorum istesem de düşünemem 😂
Valla ben düzenli ilaç dışında hiç birşey kullanmıyorum. Belki faydasıda vardır ama ilaçlar çok ağır zaten içerik olarak hiç girmedim o işe :) benimde 2. Transferim ikisindede kabızlık filan yaşamadım şükür. Opuda kabız olmuştum zor gerçekten :)) iş aslında kafa dağıtma anlamında iyi ama ben 2 hafta kapattım işi :) stresli biraz benim işim sonuç netleşmeden başlamak istemedm😀

Bende belirti olmadı diyebilirim sizin Var mı beşinci gün embriyosuysa çıkar
İlk transferimde 7. gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı. 9. Günde 58 çıkmıştı. Sonra kimyasal oldu ama bu seferde bakalım ne olacak. Benim iki transferimde de batma oldu. İlkinde de bu batmayı yaşamıştım artık bu bir belirti mi onuda bilmiyorum ama :) hep sol tarafımda oluyor. Dün bariz ara ara batma kasılma arası birşeylerde yaşadım ama ben temmuzda histereskopi oldum. Artık onunda etkisi filan mı yoksa belirti mi hiç bir fikrim yok:)

İlk transferimde 7. gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı. 9. Günde 58 çıkmıştı. Sonra kimyasal oldu ama bu seferde bakalım ne olacak. Benim iki transferimde de batma oldu. İlkinde de bu batmayı yaşamıştım artık bu bir belirti mi onuda bilmiyorum ama :) hep sol tarafımda oluyor. Dün bariz ara ara batma kasılma arası birşeylerde yaşadım ama ben temmuzda histereskopi oldum. Artık onunda etkisi filan mı yoksa belirti mi hiç bir fikrim yok:)
Ben hiç hamile kalmadım benimde ikinci denemem bugün 8. Gün kahverengi lekelenme tarzı birşey oldu öyle birşey olursa proluton depot vurun demişlerdi inşallah birşey olmaz ya

Kızlar bütün sekizinci günüm kahverengi lekelenme yaşadımçok korkuyorum ya birşey olur mu proluton depot yaptık hemen öyle birşey olursa yapın demişlerdi aşırı korktum siz yaşadınız mı

Merhaba kızlar, bugün transferinden sonraki 10. Günüm 2 gün sonra test yaptırıcam. Bende iki gündür regl olacakmış gibi ara ara ağrım oluyor. Regl tarihim geldi ondanmıdır bilemedim biraz tedirgin oldum. Birde karnıma birşey aşağı bastırıyor gibi tuhaf bir his var nedendir sizce?

Valla ben düzenli ilaç dışında hiç birşey kullanmıyorum. Belki faydasıda vardır ama ilaçlar çok ağır zaten içerik olarak hiç girmedim o işe :) benimde 2. Transferim ikisindede kabızlık filan yaşamadım şükür. Opuda kabız olmuştum zor gerçekten :)) iş aslında kafa dağıtma anlamında iyi ama ben 2 hafta kapattım işi :) stresli biraz benim işim sonuç netleşmeden başlamak istemedm😀
Bende özel okul da öğretmenim iznimiz yok malesef 🤷 hangi ilaçları kullanıyorsun canım ben progestan iğne estrofem coraspirin oksapar iğne(kan sulandırıcı ) bide folik asit

Kızlar bütün sekizinci günüm kahverengi lekelenme yaşadımçok korkuyorum ya birşey olur mu proluton depot yaptık hemen öyle birşey olursa yapın demişlerdi aşırı korktum siz yaşadınız mı
Tutunma kanamadir ins canım 7.8.9 günlerde ki kanama öyle oluyor ve iyiyce işaret genelde :)

Tutunma kanamadir ins canım 7.8.9 günlerde ki kanama öyle oluyor ve iyiyce işaret genelde :)
İnşallah ya öyledir ilkinde böyle birşey yaşamamıştım çok teşekkürler iğneyi hemen yaptık kahverengi lekelenme yasa kanama olursa görürseniz yapın demişlerdi iğneyi yaptık ama inşallah birşey olmaz

Merhabalar dün itibariyle iğnelere başladım, Gonal f 300lük vuruluyorum. Takribi kaç gün kullanılıyordu bu iğneler unutmuşum... 1 haftayı geçer sanırım?
Hayırlı olsun. Ben de 300lük vuruyorum. Doktorum 8 günlük yazmıştı ama 5. gün kontrole çağırdı yarın gideceğiz bakalım duruma göre artırabilir

Havuç suyunu transferden sonra mı içmek gerekiyo yoksa yumurta geliştirme aşamasında mı? Ben şuan iğne aşamasındayım da sizin ekstra yiyip içtiğiniz önereceğiniz birşey var mı

Hayırlı olsun. Ben de 300lük vuruyorum. Doktorum 8 günlük yazmıştı ama 5. gün kontrole çağırdı yarın gideceğiz bakalım duruma göre artırabilir
Size de hayırlı olsun :KK200: Ben de cuma günü kontrole gideceğim 300lük vuruluyorum öyle de gider gibime geliyor öteki tedavilerimde hep 300lük vurulmuştum, gittiğim bütün doktorlar da rezervimden ötürü böyle söylüyor.
Ben de 8 gün olur gibime geldi, ilk günler iyi de sona doğru karnımda artık yer kalmıyor kıyafet dahi olmuyor o durumlar fena :)

Sizin yaşınız kaç, rezerviniz ne durumda bir de kaçıncı denemeniz?

Bende dün başladım canım 150 gonalf 75 merional benimde
Hayırlı olsun :KK200::dua:
Ben de ilk tedavimde benzer iğne dozları kullanmıştım.

Back