• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar Merhaba, yarın kısmetse her şey yolunda giderse transferim var. Bu 3. denemem havuz yöntemiyle ikinci yumurta toplama işlemim oldu. 1 tane 3. gün embriyosu dondurulmuştu, yeni toplamada da 3 tane embriyo oluştu fakat 1 tanesi günüyle uyumlu bölünmemiş. yarına bakıcaklar tekrardan gelişimine. Bu sefer tutar inşallah Allah isteyen herkese nasip etisn. Transfer öncesi doktorum lutinus fitile başlatıı yarın transfer öncesi fitili atıp mı gitmiştiniz? Geçen seferden hatırlayamadım :KK35:

Merhabalar opu işlemim oldu .
10 tane yumurtam toplanmış.
Sperm aldilar esimden bekliyoruz ne kadar çıkmış diye 🙈
Opu sonrası kanamam olmuş .
Hafif Açık pembe kan gelmiş. normal mi kızlar ?

Kızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Yaaa maşallaaahhhhh bence doğruu Bende bugün kan verdim 12. Günüm de ve 211 çıktı 😂 çıktı mı senin sonucun ne zaman çıkar

Ayy ne güzel çok tebrik ediyorum😍😍😍sağlıkla gelsin bebiş canım sen hangi merkezde tedavi olmuştun darısı bizlere inşallah🤲🏻🤗
Çok sağol canım amin inşallah 🤲 ben gebze de oturuyorum burada doktorun özel muayenesine gidiyorum işlemlerim Kadıköy florence nightingale hastanesinde yapıldı

Yaaa maşallaaahhhhh bence doğruu Bende bugün kan verdim 12. Günüm de ve 211 çıktı 😂 çıktı mı senin sonucun ne zaman çıkar
150 cıktıııı 150 ayyyyyy ağzım kulaklarımda 10. Günüm ya Allahım şükürler şükürler şükürler olsun elhamdülillah

Kızlar selamm bu progestan iğneleri beni mahvetti kalcam davul gibi oldu valla biz koydum kolonya sürdüm naptim gecmedi oturmuyorum bile 😢sizinde öyle mi

Kızlar selamm bu progestan iğneleri beni mahvetti kalcam davul gibi oldu valla biz koydum kolonya sürdüm naptim gecmedi oturmuyorum bile 😢sizinde öyle mi
Benim transferden sonra öyle oldu bi kaç gün içinde iner karnın çok zor biliyorum Allah yardımcın olsun 🤲🏻

M Mucizelereinanin55 canım Embriyolar için aradılar mı ne durumdaLAR
Vallahi canim pek iyi değil moralim çok bozuk aradılar. Geriden gelen embriyolarimin hepsi durmuş..
Suan 3 tane kaldı biri geriden gelenlerden hala geriden geliyor diğer 2 side Normal gününde gidenlerden ama istediğimiz boyutta değil hepsi için 6. Günü yani yarını bekleyeceğiz dediler..
o kadar çok üzüldüm ki bi baktım adet olmuşum

Vallahi canim pek iyi değil moralim çok bozuk aradılar. Geriden gelen embriyolarimin hepsi durmuş..
Suan 3 tane kaldı biri geriden gelenlerden hala geriden geliyor diğer 2 side Normal gününde gidenlerden ama istediğimiz boyutta değil hepsi için 6. Günü yani yarını bekleyeceğiz dediler..
o kadar çok üzüldüm ki bi baktım adet olmuşum
Canım hiç canını sıkma bak .Şu an 3 tane embriyon var inşallah hepsi 6, güne kalacak moralini bozma

150 cıktıııı 150 ayyyyyy ağzım kulaklarımda 10. Günüm ya Allahım şükürler şükürler şükürler olsun elhamdülillah
Gözün aydın maşallah çoook sevindim 🤗 inşallah sonuna kadar sağlıkla kolaylıkla sürdürmeyi ve sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım 🌸

Öyle onlar canım iğneyi yapan hemşireye söyle yavaş yavaş enjekte etsin o zaman çok ağrı olmuyo bende 3 günde bir vuruluyordum bir sonraki iğne günü gelene kadar öncekinin üzerine oturup yatamıyordum

Canım hiç canını sıkma bak .Şu an 3 tane embriyon var inşallah hepsi 6, güne kalacak moralini bozma
Canim 3. Gun araldiklarında gününde gelenlerden de duran var 3. Günden sonra sperm etkili demişti doktor. Istedigi boyutta değil dedi henüz ne bileyim canim vallahi çok üzüldüm.. çok emek verdik..

Nasil telefonu kapattım bir baktım ıslaklık hissediyorum bayağı kanamali adet görüyorum..
Allah yardımcımız olsun . Elimizden bisey gelmiyor

Canim 3. Gun araldiklarında gününde gelenlerden de duran var 3. Günden sonra sperm etkili demişti doktor. Istedigi boyutta değil dedi henüz ne bileyim canim vallahi çok üzüldüm.. çok emek verdik..

Nasil telefonu kapattım bir baktım ıslaklık hissediyorum bayağı kanamali adet görüyorum..

Canım üzülme, biz elimizden geleni yapıyoruz.Sen iyi düşün iyi olsun inşallah.Esin takviye kullandı değil mi tedaviden önce

Canım üzülme, biz elimizden geleni yapıyoruz.Sen iyi düşün iyi olsun inşallah.Esin takviye kullandı değil mi tedaviden önce
Aminn inşallah canim . Rabbim umdugumuzdan mahrum etmesin bizi.
Esim son 1 yıldır neredeyse takviye kullanıyor canim mayısta da doktor başka bir tavsiye söylemişti onu kullandı.

Canim ayni sorun bizde de bir cok takviye ile yükselmiştik sayi ve hızı morfoloji 1 den 2 olmustu o değerlerle nisan ayında asilama yaptik memorialde olmadi. Ama esim takviyeleri bıraktı degerler düzeldi diye halen olmadığı için tup bebek yapmaya geldik yeniden test verdi ve malesef degerler cok düşmüş hız özellikle gördüğümüz en düşük hali suanda morf 2 kalmis neysek..
Esimin üroloji doktoru Ege can şerefoglu bunun sebebinin sigara ve antidepresan kullanımı oldugunu soyledi bunlar birakilmadan olmaz dogal yoldan dedi. Esimde sigarayı bırakamıyor ama cok azalttı mucizemiz belki bu merkezin vesilesi ile gelir Rabbim bizim yüzümüzü guldursun..

Bu arada erkek inferlite konusunda cok iddialilar Beril hocaya ne dersem diyim sorun değil zaten en iyisini seciyoruz dedi oyuzden rahatladım insallah en en iyilerini seçerler bebeklerimiz bize tutunur.

Esin sigara içiyor mu ?
Canım aynen benim eşime de bi sürü takviye kullandırdım morfoloji 2 yükselmişti en son şimdi memorialda tekrar test yaptırdık onun sonucunu merak ediyorum açıkçası bıgün yarın öğrenicez🤗🙏🏼 Benim eşim normalde kullanmıyor evde de içmez ama bazen sohbet esnasında eşlik etmek için kullanıyor maalesef keyif niyetine

İnşallah dediğin gibi bu tedavimiz vesile olur da kavuşuruz yavrularımıza🙏🏼🥰

Back