Yaaa maşallaaahhhhh bence doğruu Bende bugün kan verdim 12. Günüm de ve 211 çıktıKızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Amin canım inşallah Rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci kimseyi mahrum bırakmasınHayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Çok sağol canım amin inşallahAyy ne güzel çok tebrik ediyorumsağlıkla gelsin bebiş canım sen hangi merkezde tedavi olmuştun darısı bizlere inşallah
Maşallah gözün aydın canımKızlar benim testim de bu şekilde yedinci günüm 4. Gün embriyosu kan verdim nolur benim için dua edin ikinci denememiz
150 cıktıııı 150 ayyyyyy ağzım kulaklarımda 10. Günüm ya Allahım şükürler şükürler şükürler olsun elhamdülillahYaaa maşallaaahhhhh bence doğruu Bende bugün kan verdim 12. Günüm de ve 211 çıktıçıktı mı senin sonucun ne zaman çıkar
Masallah canim cok güzel çıkmış Allahim sevincini daim etsin150 cıktıııı 150 ayyyyyy ağzım kulaklarımda 10. Günüm ya Allahım şükürler şükürler şükürler olsun elhamdülillah
Normal canim işlem sonrası oluyorMerhabalar opu işlemim oldu .
10 tane yumurtam toplanmış.
Sperm aldilar esimden bekliyoruz ne kadar çıkmış diye
Opu sonrası kanamam olmuş .
Hafif Açık pembe kan gelmiş. normal mi kızlar ?
Benim transferden sonra öyle oldu bi kaç gün içinde iner karnın çok zor biliyorum Allah yardımcın olsunKızlar selamm bu progestan iğneleri beni mahvetti kalcam davul gibi oldu valla biz koydum kolonya sürdüm naptim gecmedi oturmuyorum bilesizinde öyle mi
Vallahi canim pek iyi değil moralim çok bozuk aradılar. Geriden gelen embriyolarimin hepsi durmuş..M Mucizelereinanin55 canım Embriyolar için aradılar mı ne durumdaLAR
Canım hiç canını sıkma bak .Şu an 3 tane embriyon var inşallah hepsi 6, güne kalacak moralini bozmaVallahi canim pek iyi değil moralim çok bozuk aradılar. Geriden gelen embriyolarimin hepsi durmuş..
Suan 3 tane kaldı biri geriden gelenlerden hala geriden geliyor diğer 2 side Normal gününde gidenlerden ama istediğimiz boyutta değil hepsi için 6. Günü yani yarını bekleyeceğiz dediler..
o kadar çok üzüldüm ki bi baktım adet olmuşum
Gözün aydın maşallah çoook sevindim150 cıktıııı 150 ayyyyyy ağzım kulaklarımda 10. Günüm ya Allahım şükürler şükürler şükürler olsun elhamdülillah
Öyle onlar canım iğneyi yapan hemşireye söyle yavaş yavaş enjekte etsin o zaman çok ağrı olmuyo bende 3 günde bir vuruluyordum bir sonraki iğne günü gelene kadar öncekinin üzerine oturup yatamıyordumKızlar selamm bu progestan iğneleri beni mahvetti kalcam davul gibi oldu valla biz koydum kolonya sürdüm naptim gecmedi oturmuyorum bilesizinde öyle mi
Canim 3. Gun araldiklarında gününde gelenlerden de duran var 3. Günden sonra sperm etkili demişti doktor. Istedigi boyutta değil dedi henüz ne bileyim canim vallahi çok üzüldüm.. çok emek verdik..Canım hiç canını sıkma bak .Şu an 3 tane embriyon var inşallah hepsi 6, güne kalacak moralini bozma
Canim 3. Gun araldiklarında gününde gelenlerden de duran var 3. Günden sonra sperm etkili demişti doktor. Istedigi boyutta değil dedi henüz ne bileyim canim vallahi çok üzüldüm.. çok emek verdik..
Nasil telefonu kapattım bir baktım ıslaklık hissediyorum bayağı kanamali adet görüyorum..
Allah yardımcımız olsun . Elimizden bisey gelmiyor
Canım üzülme, biz elimizden geleni yapıyoruz.Sen iyi düşün iyi olsun inşallah.Esin takviye kullandı değil mi tedaviden önceCanim 3. Gun araldiklarında gününde gelenlerden de duran var 3. Günden sonra sperm etkili demişti doktor. Istedigi boyutta değil dedi henüz ne bileyim canim vallahi çok üzüldüm.. çok emek verdik..
Nasil telefonu kapattım bir baktım ıslaklık hissediyorum bayağı kanamali adet görüyorum..
Allah yardımcımız olsun . Elimizden bisey gelmiyor
Aminn inşallah canim . Rabbim umdugumuzdan mahrum etmesin bizi.Canım üzülme, biz elimizden geleni yapıyoruz.Sen iyi düşün iyi olsun inşallah.Esin takviye kullandı değil mi tedaviden önce
Canım aynen benim eşime de bi sürü takviye kullandırdım morfoloji 2 yükselmişti en son şimdi memorialda tekrar test yaptırdık onun sonucunu merak ediyorum açıkçası bıgün yarın öğrenicezCanim ayni sorun bizde de bir cok takviye ile yükselmiştik sayi ve hızı morfoloji 1 den 2 olmustu o değerlerle nisan ayında asilama yaptik memorialde olmadi. Ama esim takviyeleri bıraktı degerler düzeldi diye halen olmadığı için tup bebek yapmaya geldik yeniden test verdi ve malesef degerler cok düşmüş hız özellikle gördüğümüz en düşük hali suanda morf 2 kalmis neysek..
Esimin üroloji doktoru Ege can şerefoglu bunun sebebinin sigara ve antidepresan kullanımı oldugunu soyledi bunlar birakilmadan olmaz dogal yoldan dedi. Esimde sigarayı bırakamıyor ama cok azalttı mucizemiz belki bu merkezin vesilesi ile gelir Rabbim bizim yüzümüzü guldursun..
Bu arada erkek inferlite konusunda cok iddialilar Beril hocaya ne dersem diyim sorun değil zaten en iyisini seciyoruz dedi oyuzden rahatladım insallah en en iyilerini seçerler bebeklerimiz bize tutunur.
Esin sigara içiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?