2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ayy oyle mii sevindim ben de canim ayni yerdeyiz demek irtibatta olalim hep rabbim vesilemiz etsin insallah
, Beril hoca ile baslamak istedim ben daha once ona ve semra hocaya muayene olmustum. Sen hangi doktorlasin ? Belirli bir sorununuz var mi peki ?

Evet ben de sevindim canım aynen irtibatta olalım inşallahBen yücel hoca ile görüşmüştüm onunla devam edeceğim ama gerçekten bütün doktorlar iyi bence debizde eşimin değerleri değişken çıkıyor sayı bazen düşük, ileri hızı yok ve morf düşük canım sizin belirli bir sorununuz var mıydı?

Son düzenleme:
Kızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Kızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Canim gözün aydınnn masallah hayirli olsun inşallah güzel bir kan değeri de görürsün:)
Taze transfer miydi canim seninkisi

Canim ayni sorun bizde de bir cok takviye ile yükselmiştik sayi ve hızı morfoloji 1 den 2 olmustu o değerlerle nisan ayında asilama yaptik memorialde olmadi. Ama esim takviyeleri bıraktı degerler düzeldi diye halen olmadığı için tup bebek yapmaya geldik yeniden test verdi ve malesef degerler cok düşmüş hız özellikle gördüğümüz en düşük hali suanda morf 2 kalmis neysek..
Esimin üroloji doktoru Ege can şerefoglu bunun sebebinin sigara ve antidepresan kullanımı oldugunu soyledi bunlar birakilmadan olmaz dogal yoldan dedi. Esimde sigarayı bırakamıyor ama cok azalttı mucizemiz belki bu merkezin vesilesi ile gelir Rabbim bizim yüzümüzü guldursun..

Bu arada erkek inferlite konusunda cok iddialilar Beril hocaya ne dersem diyim sorun değil zaten en iyisini seciyoruz dedi oyuzden rahatladım insallah en en iyilerini seçerler bebeklerimiz bize tutunur.

Esin sigara içiyor mu ?

Kızlar benim testim de bu şekilde yedinci günüm 4. Gün embriyosu kan verdim nolur benim için dua edin ikinci denememiz

Eklentiler

• 98D49EAE-CAFF-48B7-8296-B0E389769209.jpeg
    124,7 KB · Görüntüleme: 76
Canim gözün aydınnn masallah hayirli olsun inşallah güzel bir kan değeri de görürsün:)
Taze transfer miydi canim seninkisi
Evet taze transfer 3. Gün embriyosuydu şuan hastanedeyim kan verdim bekliyorum kalbim güm güm atıyor inşaAllah doğrudur testler Kendi merkezimi aradım ama cuma günü gel dediler bekleyemedim acile geldim

Am8n inşallah canım hayırlı olsun kaçıncı günün bugün test yaptin
11. Gün transferden sonra ama transfer gününü saymassam 10. Gün kendi merkezimi aradım cuma gel dediler pek sallamadılar tabi ben dayanamadım hastanedeyim şuan kan verdim bekliyorum

Evet taze transfer 3. Gün embriyosuydu şuan hastanedeyim kan verdim bekliyorum kalbim güm güm atıyor inşaAllah doğrudur testler Kendi merkezimi aradım ama cuma günü gel dediler bekleyemedim acile geldim
Biraz erken davranmissin canı yani merkez onun için cuma demiş kan değerin düşük çıkarsa hiç kafana takma çünkü daha erken masalalh ama bak idrar da çıktığına göre erken tutunmuş beta da salgılar 2 gün arayla

Yaaa inşaAllah ne güzel konuştuuun hiç üzülmücem azcık değer cıksın yeter erken oldugunun farkındayım bende ama çizgiler baya belirgin olunca dayanamadım Yarım saate cıkcak sonuç buraya atarım yine Allah bozmasın şuanki mutluluğumu içim içme sığmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…