Amiiiin inşallah arka arkaya iyi haberler alalımmmİnşallah pozitif sonuçlar alırız test yaptırınca yazın mutlaka meraktayim :)
Ayy oyle mii sevindim ben de canim ayni yerdeyiz demek irtibatta olalim hep rabbim vesilemiz etsin insallahBen de Şişli Memorialda başlıyorum canım kısmetse sevindim gerçekten aynı merkezde olmamıza dademek ki arka arkaya başlayacağız inşallah hayırlısıyla da güzel sonuçlar alır yavrularımıza kavuşurz Hangi doktora gidiyordun canım?
Evet ben de sevindim canım aynen irtibatta olalım inşallahAyy oyle mii sevindim ben de canim ayni yerdeyiz demek irtibatta olalim hep rabbim vesilemiz etsin insallah
, Beril hoca ile baslamak istedim ben daha once ona ve semra hocaya muayene olmustum. Sen hangi doktorlasin ? Belirli bir sorununuz var mi peki ?
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahKızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten Allah şu gruptaki herkesi sevindirsin inşAllahHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Canim gözün aydınnn masallah hayirli olsun inşallah güzel bir kan değeri de görürsün:)Kızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Am8n inşallah canım hayırlı olsun kaçıncı günün bugün test yaptinÇok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten Allah şu gruptaki herkesi sevindirsin inşAllahGüzel haberlerinizi bekliyorum
Kan sonucu belli oldu mu caninAyy ne güzel çok tebrik ediyorumsağlıkla gelsin bebiş canım sen hangi merkezde tedavi olmuştun darısı bizlere inşallah
Kan sonucu aldı miHayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Canim ayni sorun bizde de bir cok takviye ile yükselmiştik sayi ve hızı morfoloji 1 den 2 olmustu o değerlerle nisan ayında asilama yaptik memorialde olmadi. Ama esim takviyeleri bıraktı degerler düzeldi diye halen olmadığı için tup bebek yapmaya geldik yeniden test verdi ve malesef degerler cok düşmüş hız özellikle gördüğümüz en düşük hali suanda morf 2 kalmis neysek..Evet ben de sevindim canım aynen irtibatta olalım inşallahBen yücel hoca ile görüşmüştüm onunla devam edeceğim ama gerçekten bütün doktorlar iyi bence de bizde eşimin değerleri değişken çıkıyor sayı bazen düşük, ileri hızı yok ve morf düşük canım sizin belirli bir sorununuz var mıydı?
Çoook şükürKızlaaaaarr gerçekmi bunlar o kadar şaşkınımki anlatamam şuan hala inanamıyorum yanılma payı olamaz dimi vallahi kalbim duracak ya yinemi test aldam napsam
Canim taze transfermiydi ?Çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten Allah şu gruptaki herkesi sevindirsin inşAllahGüzel haberlerinizi bekliyorum
Evet taze transfer 3. Gün embriyosuydu şuan hastanedeyim kan verdim bekliyorum kalbim güm güm atıyor inşaAllah doğrudur testlerCanim gözün aydınnn masallah hayirli olsun inşallah güzel bir kan değeri de görürsün:)
Taze transfer miydi canim seninkisi
Evet canım taze transfer 3. Gün embriyosu 10. GünündeyimCanim taze transfermiydi ?
Günaydın,hayat2828 nasılsınız? Aynı gün transfer olmuştuk siz bir şey hissediyor musunuz?Nasıl geçiyor
Allahım inşallah gönlündeki i versin sana hayırlısıylaKızlar benim testim de bu şekilde yedinci günüm 4. Gün embriyosu kan verdim nolur benim için dua edin ikinci denememiz
11. Gün transferden sonra ama transfer gününü saymassam 10. Gün kendi merkezimi aradım cuma gel dediler pek sallamadılarAm8n inşallah canım hayırlı olsun kaçıncı günün bugün test yaptin
Biraz erken davranmissin canı yani merkez onun için cuma demiş kan değerin düşük çıkarsa hiç kafana takma çünkü daha erken masalalh ama bak idrar da çıktığına göre erken tutunmuş beta da salgılar 2 gün araylaEvet taze transfer 3. Gün embriyosuydu şuan hastanedeyim kan verdim bekliyorum kalbim güm güm atıyor inşaAllah doğrudur testlerKendi merkezimi aradım ama cuma günü gel dediler bekleyemedim acile geldim
Yaaa inşaAllah ne güzel konuştuuun hiç üzülmücem azcık değer cıksın yeter erken oldugunun farkındayım bende ama çizgiler baya belirgin olunca dayanamadımBiraz erken davranmissin canı yani merkez onun için cuma demiş kan değerin düşük çıkarsa hiç kafana takma çünkü daha erken masalalh ama bak idrar da çıktığına göre erken tutunmuş beta da salgılar 2 gün arayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?