• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Mrb kızlar:) 2 si geçen yıl 1 i iki ay önce olmak üzere toplam 3 negatifim var.. aslında bi 6 ay dinlenmek istiyodum ancak doktorum bekletmek istemediğini söyledi ve bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım. İnşallah busefer olacak inanıyorum. Banada dua ederseniz çok sevinirim
Canım sağlıkla kucağına al inşallah 🌸

Çok sağol canımm 🤗 ay inşallah öyledir pazartesiyi iple çekiyorum :) Amin canım hepimizin süreci kolay ve sonucu güzel olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız haftaya 🤲
Ayyy amiiin amiiin inşallah :) bende Cumartesiyi bekliyorum kan testi için. Pazartesi test yaptırırsan sonucunu yaz mutlaka :)

Herkesin hakkında hayırlısı olsun bende Perşembe günü oldum transferimi açıkçası biraz korkuyodum nasi bı işlem diye ama hiç korkulcak bişey yokmuş sağolsun doktorumda hemşirelerde çok sakinleştirdi kolaylıkla oldu inşallah pozitif sonuçta alırız bende 4 ay bekledim transfer için zor bı süreç🙏
Bende cuma günü oldu transfer. Umarım sizinde herkesinde güzel haberler vereceği bir grup olsun burası:) tesr gününüz ne zaman?

Herkesin hakkında hayırlısı olsun bende Perşembe günü oldum transferimi açıkçası biraz korkuyodum nasi bı işlem diye ama hiç korkulcak bişey yokmuş sağolsun doktorumda hemşirelerde çok sakinleştirdi kolaylıkla oldu inşallah pozitif sonuçta alırız bende 4 ay bekledim transfer için zor bı süreç🙏
Neden 4 ay beklemistiniz acaba? İnsallah tutar bu sefer transferiniz 🙏

Neden 4 ay beklemistiniz acaba? İnsallah tutar bu sefer transferiniz 🙏
Hsg yapıldı yumurta toplandı Histereskopi yapıldı sora kist vardı onun için doğum kontrol hapı kullandım ertesi ayda erkenden yumurtam büyümüştü doktorum hormonların yüksektir bu ay yapmayalım dedi tekrar hap kullandım ve sonunda bu ay oldu şükür :)

Canim kizlar, nasil gidiyor tedaviler insallah bu ay bize bebegimize kavusturur 🤲🏻 benim bat 15 agustos baslayacagiz insallah yaptiginiz ozel seyler var mi ? Ben aylardir omega 3 ve Co 200 iciyorum buna ek olarak tedaviye baslarken C life macun ve Beeo propolis kudret narli ginsengli shotu da icecegim vesile olsunlar amin 💕
Canım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun bnm de bat 19 biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallah🤗sen hangi merkezdesin canım haberleşelim inşallah

Selam arkadaşlar, dün kontrole gitmistim ilaclara baslayali 7 gun olmustu, kontrolde dr yumurtalara bakti ve 1 doz daha devam Salı günü opu yaparız dedi. Eve geldikten sonra Dr. aradı ve hormon tahlilerimden dolayı öne çekmesi gerektiğini Pazartesi opu yapacagını söyledi. Dün sabah çatlama önleyici, öğlen yumurta geliştiricileri akşamda saat 22:00 da çatlatma iğneleri olmak üzere tam 6 igne yaptik 🤓 göbekte yer bulmakta zorlandım biraz ;)) Öne almasinin sebebi tahlil sonuçlarıma göre E2 hormonum 1900 olmuş, progestron 1.9. telas yapacak bisi yok gayet güzel falan dedi ama biraz şaşırdım. Bisiler ters gidiyor hissiyati var :( ters mi gidiyor sizce…

Evde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorum 😄 bugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım 🤲 inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin 🤲
Ayy ne güzel çok tebrik ediyorum😍😍😍sağlıkla gelsin bebiş canım sen hangi merkezde tedavi olmuştun darısı bizlere inşallah🤲🏻🤗

Evde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorum 😄 bugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım 🤲 inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin 🤲
Hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲

Canım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun bnm de bat 19 biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallah🤗sen hangi merkezdesin canım haberleşelim inşallah
Haberleselim tabiki canimm 🤲. Benim bat bugundu fakat henüz olmadım muhtemelen aksama ya da yarina olurum. Ben sisli memorial de başlıyorum tedaviye kismetse sen nerede başlıyorsun?

çok sevindim senin adına ya 🥰🥰🥰🥰🥰 çok şükür darısı başımıza inşaAllah yarın benimde 10. Gün test yapsammı diye düşünüyorum ama korkuyorum :(

Haberleselim tabiki canimm 🤲. Benim bat bugundu fakat henüz olmadım muhtemelen aksama ya da yarina olurum. Ben sisli memorial de başlıyorum tedaviye kismetse sen nerede başlıyorsun?
Ben de Şişli Memorialda başlıyorum canım kısmetse sevindim gerçekten aynı merkezde olmamıza da🤗🥰demek ki arka arkaya başlayacağız inşallah hayırlısıyla da güzel sonuçlar alır yavrularımıza kavuşurz🤲🏻Hangi doktora gidiyordun canım?

Back