Ben pazartesi yaptıracağım olduğunu düşünmüyorum kısmet ikinci transferimdiÇarşamba test yaptırmayı düşünüyorum beklemek çok zor geliyor
Ben pazartesi yaptıracağım olduğunu düşünmüyorum kısmet ikinci transferimd
Ben pazartesi yaptıracağım olduğunu düşünmüyorum kısmet ikinci transferimdi
Vardır inşallah ikimizindr allahtan Ümit kesilmezBen pazartesi yaptıracağım olduğunu düşünmüyorum kısmet ikinci transferimdi
İnşallah canımVardır inşallah ikimizindr allahtan Ümit kesilmez
Canım sağlıkla kucağına al inşallahMrb kızlar:) 2 si geçen yıl 1 i iki ay önce olmak üzere toplam 3 negatifim var.. aslında bi 6 ay dinlenmek istiyodum ancak doktorum bekletmek istemediğini söyledi ve bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım. İnşallah busefer olacak inanıyorum. Banada dua ederseniz çok sevinirim
Ayyy amiiin amiiin inşallah :) bende Cumartesiyi bekliyorum kan testi için. Pazartesi test yaptırırsan sonucunu yaz mutlaka :)Çok sağol canımmay inşallah öyledir pazartesiyi iple çekiyorum :) Amin canım hepimizin süreci kolay ve sonucu güzel olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız haftaya
Bende cuma günü oldu transfer. Umarım sizinde herkesinde güzel haberler vereceği bir grup olsun burası:) tesr gününüz ne zaman?Herkesin hakkında hayırlısı olsun bende Perşembe günü oldum transferimi açıkçası biraz korkuyodum nasi bı işlem diye ama hiç korkulcak bişey yokmuş sağolsun doktorumda hemşirelerde çok sakinleştirdi kolaylıkla oldu inşallah pozitif sonuçta alırız bende 4 ay bekledim transfer için zor bı süreç
İnşallah inşallahBende cuma günü oldu transfer. Umarım sizinde herkesinde güzel haberler vereceği bir grup olsun burası:) tesr gününüz ne zaman?
Neden 4 ay beklemistiniz acaba? İnsallah tutar bu sefer transferinizHerkesin hakkında hayırlısı olsun bende Perşembe günü oldum transferimi açıkçası biraz korkuyodum nasi bı işlem diye ama hiç korkulcak bişey yokmuş sağolsun doktorumda hemşirelerde çok sakinleştirdi kolaylıkla oldu inşallah pozitif sonuçta alırız bende 4 ay bekledim transfer için zor bı süreç
25 Ağustos dediler bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı kaçıncı gündü sizinkiBende cuma günü oldu transfer. Umarım sizinde herkesinde güzel haberler vereceği bir grup olsun burası:) tesr gününüz ne zaman?
Hsg yapıldı yumurta toplandı Histereskopi yapıldı sora kist vardı onun için doğum kontrol hapı kullandım ertesi ayda erkenden yumurtam büyümüştü doktorum hormonların yüksektir bu ay yapmayalım dedi tekrar hap kullandım ve sonunda bu ay oldu şükür :)Neden 4 ay beklemistiniz acaba? İnsallah tutar bu sefer transferiniz
Canım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun bnm de bat 19 biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallahCanim kizlar, nasil gidiyor tedaviler insallah bu ay bize bebegimize kavustururbenim bat 15 agustos baslayacagiz insallah yaptiginiz ozel seyler var mi ? Ben aylardir omega 3 ve Co 200 iciyorum buna ek olarak tedaviye baslarken C life macun ve Beeo propolis kudret narli ginsengli shotu da icecegim vesile olsunlar amin
Ayy ne güzel çok tebrik ediyorumEvde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorumbugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin
21 ağustos benim test günümde25 Ağustos dediler bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı kaçıncı gündü sizinki
İnşallah pozitif sonuçlar alırız test yaptırınca yazın mutlaka meraktayim :)21 ağustos benim test günümde
Hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallahEvde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorumbugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin
Test yaptırınca bizimlede paylaşınHayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Haberleselim tabiki canimmCanım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun bnm de bat 19 biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallahsen hangi merkezdesin canım haberleşelim inşallah
çok sevindim senin adına yaEvde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorumbugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin
Ben de Şişli Memorialda başlıyorum canım kısmetse sevindim gerçekten aynı merkezde olmamıza daHaberleselim tabiki canimm. Benim bat bugundu fakat henüz olmadım muhtemelen aksama ya da yarina olurum. Ben sisli memorial de başlıyorum tedaviye kismetse sen nerede başlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?