2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Canım sağlıkla kucağına al inşallah

Çok sağol canımm ay inşallah öyledir pazartesiyi iple çekiyorum :) Amin canım hepimizin süreci kolay ve sonucu güzel olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız haftaya
Ayyy amiiin amiiin inşallah :) bende Cumartesiyi bekliyorum kan testi için. Pazartesi test yaptırırsan sonucunu yaz mutlaka :)

Bende cuma günü oldu transfer. Umarım sizinde herkesinde güzel haberler vereceği bir grup olsun burası:) tesr gününüz ne zaman?

Neden 4 ay beklemistiniz acaba? İnsallah tutar bu sefer transferiniz

Neden 4 ay beklemistiniz acaba? İnsallah tutar bu sefer transferiniz
Hsg yapıldı yumurta toplandı Histereskopi yapıldı sora kist vardı onun için doğum kontrol hapı kullandım ertesi ayda erkenden yumurtam büyümüştü doktorum hormonların yüksektir bu ay yapmayalım dedi tekrar hap kullandım ve sonunda bu ay oldu şükür :)

Canım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun bnm de bat 19 biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallahsen hangi merkezdesin canım haberleşelim inşallah

Selam arkadaşlar, dün kontrole gitmistim ilaclara baslayali 7 gun olmustu, kontrolde dr yumurtalara bakti ve 1 doz daha devam Salı günü opu yaparız dedi. Eve geldikten sonra Dr. aradı ve hormon tahlilerimden dolayı öne çekmesi gerektiğini Pazartesi opu yapacagını söyledi. Dün sabah çatlama önleyici, öğlen yumurta geliştiricileri akşamda saat 22:00 da çatlatma iğneleri olmak üzere tam 6 igne yaptik göbekte yer bulmakta zorlandım biraz ) Öne almasinin sebebi tahlil sonuçlarıma göre E2 hormonum 1900 olmuş, progestron 1.9. telas yapacak bisi yok gayet güzel falan dedi ama biraz şaşırdım. Bisiler ters gidiyor hissiyati var ters mi gidiyor sizce…

Ayy ne güzel çok tebrik ediyorumsağlıkla gelsin bebiş canım sen hangi merkezde tedavi olmuştun darısı bizlere inşallah

Hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah

Canım merhaba tedavin şimdiden hayırlı olsun bnm de bat 19 biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallahsen hangi merkezdesin canım haberleşelim inşallah
Haberleselim tabiki canimm . Benim bat bugundu fakat henüz olmadım muhtemelen aksama ya da yarina olurum. Ben sisli memorial de başlıyorum tedaviye kismetse sen nerede başlıyorsun?

çok sevindim senin adına ya çok şükür darısı başımıza inşaAllah yarın benimde 10. Gün test yapsammı diye düşünüyorum ama korkuyorum

Haberleselim tabiki canimm . Benim bat bugundu fakat henüz olmadım muhtemelen aksama ya da yarina olurum. Ben sisli memorial de başlıyorum tedaviye kismetse sen nerede başlıyorsun?
Ben de Şişli Memorialda başlıyorum canım kısmetse sevindim gerçekten aynı merkezde olmamıza dademek ki arka arkaya başlayacağız inşallah hayırlısıyla da güzel sonuçlar alır yavrularımıza kavuşurzHangi doktora gidiyordun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…