2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Maşallah çok sevindim canım bende bugün tranfer oldum hayirlisi oldun insallah

Mrb kızlar:) 2 si geçen yıl 1 i iki ay önce olmak üzere toplam 3 negatifim var.. aslında bi 6 ay dinlenmek istiyodum ancak doktorum bekletmek istemediğini söyledi ve bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım. İnşallah busefer olacak inanıyorum. Banada dua ederseniz çok sevinirim

Sağol canım, Senden de diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız inşallah çok dikkat et teste kadar, kendini yorgun hisseder hissetmez hemen dinlen ve ilaçlarına bir saat koy düzenli kullan canım inşallah güzel haberlerini takip edicem buradan

Kaç gün de test yap dedi doktor

Kaçtın bekle dedi doktor test icin

Yaaa çok sevindim adına canım inşallah sağlıkla devam etsin tüm sürecin. Çizgide gayet net değernde gayet iyi bence :))

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Yaaa çok sevindim adına canım inşallah sağlıkla devam etsin tüm sürecin. Çizgide gayet net değernde gayet iyi bence :))
Çok sağol canımm ay inşallah öyledir pazartesiyi iple çekiyorum :) Amin canım hepimizin süreci kolay ve sonucu güzel olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız haftaya

Herkesin hakkında hayırlısı olsun bende Perşembe günü oldum transferimi açıkçası biraz korkuyodum nasi bı işlem diye ama hiç korkulcak bişey yokmuş sağolsun doktorumda hemşirelerde çok sakinleştirdi kolaylıkla oldu inşallah pozitif sonuçta alırız bende 4 ay bekledim transfer için zor bı süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…