- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Benim de 2 tane ama dondurulmuş değildiBen8mde 3gun donmus embriyo2tane
Maşallah çok sevindim canım bende bugün tranfer oldum hayirlisi oldun insallahEvde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorumbugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin
Hayirlisi bacımBenim de 2 tane ama dondurulmuş değildi
Kaç gün beklemen gerekliydi bana 29 ağustos test günü dediMaşallah çok sevindim canım bende bugün tranfer oldum hayirlisi oldun insallah
Sağol canım, Senden de diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız inşallahMaşallah çok sevindim canım bende bugün tranfer oldum hayirlisi oldun insallah
Mrb kızlar:) 2 si geçen yıl 1 i iki ay önce olmak üzere toplam 3 negatifim var.. aslında bi 6 ay dinlenmek istiyodum ancak doktorum bekletmek istemediğini söyledi ve bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım. İnşallah busefer olacak inanıyorum. Banada dua ederseniz çok sevinirim
Kaç gün de test yap dedi doktorMaşallah çok sevindim canım bende bugün tranfer oldum hayirlisi oldun insallah
Kaçtın bekle dedi doktor test icinSağol canım, Senden de diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız inşallahçok dikkat et teste kadar, kendini yorgun hisseder hissetmez hemen dinlen ve ilaçlarına bir saat koy düzenli kullan canım inşallah güzel haberlerini takip edicem buradan
Hadi sağlıkla gelsin inşallah bebiiş canım :) benim doktorum 9.Gün baktırabilirsin dedi. Haftaya Cumartesi baktıracağım benSelam ben tranfer oldum şükür 2 hafta so ra kanda baktır dediler
Yaaa çok sevindim adına canımEvde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorumbugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorumbugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin
12.gün test istedi doktorum ben 10.gün evde yaptım pazartesi kanda baktıracağım inşallahKaçtın bekle dedi doktor test icin
Amin teşekkür ederim hepimiz alırız inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok sağol canımmYaaa çok sevindim adına canıminşallah sağlıkla devam etsin tüm sürecin. Çizgide gayet net değernde gayet iyi bence :))
İnşallah sağlıklı olur canım. Kalp atışını da duymak nasip olsun. Benimde yarın belli olacak opu günü heyecanlıyım allah hakkımızda hayırlısını versin.
Canım benim de aynı öyle 3.gun dondurulmuş embriyo pazartesi transer olacak ins iki tane yerleştireceklerBen8mde 3gun donmus embriyo2tane
Günaydın,hayat2828 nasılsınız? Aynı gün transfer olmuştuk siz bir şey hissediyor musunuz?Nasıl geçiyorBen diğerinde çok fazla kullanmıştım bunda Protestan fitil 3 tane 1 tane oksopar folik asit bir de iğne siz
Merhaba hayır hiç birşey hissetmiyorum sanırım negatif sen pekşGünaydın,hayat2828 nasılsınız? Aynı gün transfer olmuştuk siz bir şey hissediyor musunuz?Nasıl geçiyor
Bende hiçbir şey hissetmiyorumMerhaba hayır hiç birşey hissetmiyorum sanırım negatif sen pekş
Çarşamba test yaptırmayı düşünüyorum beklemek çok zor geliyorMerhaba hayır hiç birşey hissetmiyorum sanırım negatif sen pekş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?