• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Pazartesi ben de opu olacağım 🤲🌸
Bu gece 1 de gonapeğtyl yapıcam yarında son cetrotide yapıcam. Kafam karıştı. Çatlatma iğnesini bu gece yaptıktan sonra niye çatlamaması için iğne yapıyorum acaba. Bir bildikleri vardır heralde diye düşünüyorum.

Bu gece 1 de gonapeğtyl yapıcam yarında son cetrotide yapıcam. Kafam karıştı. Çatlatma iğnesini bu gece yaptıktan sonra niye çatlamaması için iğne yapıyorum acaba. Bir bildikleri vardır heralde diye düşünüyorum.
Normalde çatlama iğnesi sondur diye biliyorum. Acaba tarihlerde bu hata yapmış olmasınlar arayıp sormanı tavsiye ederim

Benim bugün son iğnelerim .
4 de vuracağım iğneleri normalde 8 de vuruluyordum .
Bir bildikleri vardir diye tahmin ediyorum çatlatma iğnemi 22.10 da vurulacağım 🤷‍♀️

Aklınıza takiliyorsa tekrar arayın ?
Simdi benimde aklima takildi ben de bugün son diye biliyorum iğnelerimi 🤷‍♀️

Tabi herkesin tedavisi farkli uygulaniyor

Benim bugün son iğnelerim .
4 de vuracağım iğneleri normalde 8 de vuruluyordum .
Bir bildikleri vardir diye tahmin ediyorum çatlatma iğnemi 22.10 da vurulacağım 🤷‍♀️

Aklınıza takiliyorsa tekrar arayın ?
Simdi benimde aklima takildi ben de bugün son diye biliyorum iğnelerimi 🤷‍♀️

Tabi herkesin tedavisi farkli uygulaniyor
Hemşire gonapeptyl hatırlatmak için aradı sordum. Evet yarında yapacakmışım.

Canım tüp bebekte çatlatma iğnesinin amacı çatlaması değil foliküllerin olgunlaşmasını sağlamak.Zaten 36 saat dolmadan topluyorlar ki çatlamadan alabilsinler.Ben bütün tedavilerimde son gün cetrotide vuruldum, merak etme yanlış giden birşey yok 🥰Her doktorun tedavisi farklı 🙂

Canım tüp bebekte çatlatma iğnesinin amacı çatlaması değil foliküllerin olgunlaşmasını sağlamak.Zaten 36 saat dolmadan topluyorlar ki çatlamadan alabilsinler.Ben bütün tedavilerimde son gün cetrotide vuruldum, merak etme yanlış giden birşey yok 🥰Her doktorun tedavisi farklı 🙂
Transfer olduktan so ra catlatma ıgnesi verildini size

Sağol canım içimi rahatlattın. İlk tedavide en son çatlatma iğnesi yapmıştım. Bi tedirgin oldum açıkçası. İnşallah Aygül hocada vesile olacak. Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız.

Evde test yaptım çift çizgiyi gördüm ilk defa 1 saattir ağlıyorum 😄 bugün 10.günümdü dayanamadım daha fazla. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah aynı mutluluğu o zamanda yaşarım 🤲 inşallah herkes beklediği mutluluğa ulaşır Allah'm Amin 🤲

Eklentiler

• IMG_20210814_212859.jpg
    IMG_20210814_212859.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 53
Back