• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Bu gonal f vb iğneler reçetesiz alınabiliyor mu acaba?
Bunlar özel ilaçlar devlet karşılamıyor zaten reçetesiz de alınıyor diye biliyorum. İlk deneyiminizse eğer kar marjı yüksek olduğu için indirim payı çok eczacınızdan olabildiğince indirim almaya çalışın direk söyledikleri fiyatı vermeyin. En az 100-150 TL lik bir indirim yaparlar bu tarz iğnelerin hepsi için geçerli bu ısrarcı olun sonuçta tonlarca para saçıyoruz bu işlemler için 10 TL bile bazen kıymetli oluyor

Bu arada Çarşamba günü transferim olacak inşallah, Embriyolar 5, güne kadar gelirse tabi, birde o gün muayene olacağım tekrardan herhangi bir sıkıntı yoksa transfer olacak.Bugünden itibaren ilaçlarıma başladım.5 gün prednol, gün aşırı bir tane Progestan dex , günde 3 kere duphaston ve günde bir estrofem birde ekstra vitaminler var tabi.Bu sefer fitil vermedi , onun yerine duphaston verdi, belki transfer günü verir bilmiyorum
Benim de ilk denemede fitil vermemişti canim doktorum taze transferdi duphaston günde 3 kez vermişti ben sorduğumda fitilin görevini görüyor dedi yani progesteron görevi

Benim de ilk denemede fitil vermemişti canim doktorum taze transferdi duphaston günde 3 kez vermişti ben sorduğumda fitilin görevini görüyor dedi yani progesteron görevi
Benim geçen sefer vermişti canım.Acaba hangisi daha iyi bilemedim, bakalım belki transfer günü ekleme yapar.

Aminn inşallah canım aynen benim de tek duam o 🙏🙏
Bizim birde nasip olursa inşallah embriyolarimiz 5. Güne gelirse pgt ye göndereceğiz benim birde o var 😐
Bize de doktor öneri olarak sundu ama biz istemedik.Cok maliyetli ve her sağlıklı gelen embriyo da tutmuyor malasef.Esimde ve bende genetik sorun yok, doktor öneri olarak sundu tabi daha önce kaliteli embriyolarım düşük olduğu için, ama bu başarıyı artırmaz sadece embriyo sağlıksızsa transfer yapılmaz dedi ama biz istemedik canım, sağlıklı embriyoyu bulana kadar kendimiz deneyeceğiz

Bize de doktor öneri olarak sundu ama biz istemedik.Cok maliyetli ve her sağlıklı gelen embriyo da tutmuyor malasef.Esimde ve bende genetik sorun yok, doktor öneri olarak sundu tabi daha önce kaliteli embriyolarım düşük olduğu için, ama bu başarıyı artırmaz sadece embriyo sağlıksızsa transfer yapılmaz dedi ama biz istemedik canım, sağlıklı embriyoyu bulana kadar kendimiz deneyeceğiz
Tedavilerimiz ve biz yani hasta profillerimiz çok benziyor :))
Bize de seçenek olarak sundu canim bizimde çok şükür genetik testlerimiz normal bir sorun yok. Ama doktor 3. Deneme olacağı için sonrasında aklınızda kalmasin ve doldurulan embriyolarda sonrasında çözdurulmeden biyopsi alınamadığı için baştan karar vermeniz gerekiyor dedi. Dondurulmadan biyopsi alınmiyor bizde kabul ettik aklımızda kalmasın istedik . Bakalım hayırlısı inşallah canim .
Sağlıklı embriyonun tutmaması da nasip tabi hepsinde başta nasip olacak ama embriyo sağlıklı gelirse ise. Transfer oncesi anneyi hazırlıyorlar. İşte rahim gerekirse histersokopi çizik, gebelik serumu gibi bir çok şeyler...

Sağlıklı embriyonun tutulmaması durumunda da başka sebepleri arastiliyorlardir. Ne bileyim bende korkuyorum zaten embriyo zor oluşuyor inşallah olursa eğer birde sağlıksız denmez :(

Yani bizim yolumuz pgt açısından biraz daha uzun canim :))
Hepimiz sonunda güzel haberi alalım inşallah:))

Benim geçen sefer vermişti canım.Acaba hangisi daha iyi bilemedim, bakalım belki transfer günü ekleme yapar.
Yani canim doktor daha iyi bilir tabi
Ama ben marttan beri takip ediyorum çoğu hatta hemen herkes fitil kullanıyor bende ilkinde kullanmamistim ama bizim embriyomuz da çok geç bölünmüştü. Yani kaliteli değildi. Ama sen ilaçi fitil olup olmaması yönünden doktoruna sor yine de .
Vallahi ben bazen baskalarinin kullandığı ilaçları okuyordum kendi ilaclarim bana çok az geliyordu:)

Yani canim doktor daha iyi bilir tabi
Ama ben marttan beri takip ediyorum çoğu hatta hemen herkes fitil kullanıyor bende ilkinde kullanmamistim ama bizim embriyomuz da çok geç bölünmüştü. Yani kaliteli değildi. Ama sen ilaçi fitil olup olmaması yönünden doktoruna sor yine de .
Vallahi ben bazen baskalarinin kullandığı ilaçları okuyordum kendi ilaclarim bana çok az geliyordu:)
Bakalım canım eğer transfer günü vermezse soracağım bakalım, Bugün hemşireye sordum fitil yerine duphaston verildi dedi

Tedavilerimiz ve biz yani hasta profillerimiz çok benziyor :))
Bize de seçenek olarak sundu canim bizimde çok şükür genetik testlerimiz normal bir sorun yok. Ama doktor 3. Deneme olacağı için sonrasında aklınızda kalmasin ve doldurulan embriyolarda sonrasında çözdurulmeden biyopsi alınamadığı için baştan karar vermeniz gerekiyor dedi. Dondurulmadan biyopsi alınmiyor bizde kabul ettik aklımızda kalmasın istedik . Bakalım hayırlısı inşallah canim .
Sağlıklı embriyonun tutmaması da nasip tabi hepsinde başta nasip olacak ama embriyo sağlıklı gelirse ise. Transfer oncesi anneyi hazırlıyorlar. İşte rahim gerekirse histersokopi çizik, gebelik serumu gibi bir çok şeyler...

Sağlıklı embriyonun tutulmaması durumunda da başka sebepleri arastiliyorlardir. Ne bileyim bende korkuyorum zaten embriyo zor oluşuyor inşallah olursa eğer birde sağlıksız denmez :KK43:

Yani bizim yolumuz pgt açısından biraz daha uzun canim :))
Hepimiz sonunda güzel haberi alalım inşallah:))
İnşallah canım benimde en kaliteli embriyolarım düşük olunca aklıma genetikleri bozuk olarak geliyor.Cunku Histereskopı yapıldı rahimde Herhangi bir sorun Yok

Bu arada Çarşamba günü transferim olacak inşallah, Embriyolar 5, güne kadar gelirse tabi, birde o gün muayene olacağım tekrardan herhangi bir sıkıntı yoksa transfer olacak.Bugünden itibaren ilaçlarıma başladım.5 gün prednol, gün aşırı bir tane Progestan dex , günde 3 kere duphaston ve günde bir estrofem birde ekstra vitaminler var tabi.Bu sefer fitil vermedi , onun yerine duphaston verdi, belki transfer günü verir bilmiyorum
İnşallah güzel olur herşey canım benim embriyoların dondurulacak gibi görünüyor. Opudan sonra ağrın oldu mu anestezi etkisi nasıl oldu?

Kızlar selaam, malum yazmıştı bugün transferim oldu sabah. Az önce lekenlenmem olmuş. Kahve rengi ve az tabi. İlkinde böyle bir durum yaşamamıştım. Doktorum zaten böylr birşey olabileceğini söylemişti. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kızlar selaam, malum yazmıştı bugün transferim oldu sabah. Az önce lekenlenmem olmuş. Kahve rengi ve az tabi. İlkinde böyle bir durum yaşamamıştım. Doktorum zaten böylr birşey olabileceğini söylemişti. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Hayırlı olsun transferin canım. İnşallah sağlıkla tutunur sana bebişin. Ben yaşamamıştım ilkinde lekelenme. Doktorun normal dediyse sorun yoktur. Kötü düşünme Allahın izniyle pozitif göreceksin inşallah.

İnşallah canım , inşallah güzel günler görürüz 🥰Bu sefer içime doğuyor olacak gibi, içim çok rahat ama kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum 🤗
Olacak canım inşallah. Güzel düşün. Tabiki çok düşünmemeye çalış Allahın izniyle mutluluğun yakındır. Hem benim içime doğuyor senin kızın olacak
😍😍

Back