Bu gece 1 de gonapeğtyl yapıcam yarında son cetrotide yapıcam. Kafam karıştı. Çatlatma iğnesini bu gece yaptıktan sonra niye çatlamaması için iğne yapıyorum acaba. Bir bildikleri vardır heralde diye düşünüyorum.Pazartesi ben de opu olacağım
Normalde çatlama iğnesi sondur diye biliyorum. Acaba tarihlerde bu hata yapmış olmasınlar arayıp sormanı tavsiye ederimBu gece 1 de gonapeğtyl yapıcam yarında son cetrotide yapıcam. Kafam karıştı. Çatlatma iğnesini bu gece yaptıktan sonra niye çatlamaması için iğne yapıyorum acaba. Bir bildikleri vardır heralde diye düşünüyorum.
Bu gece 1 de gonapeğtyl yapıcam yarında son cetrotide yapıcam. Kafam karıştı. Çatlatma iğnesini bu gece yaptıktan sonra niye çatlamaması için iğne yapıyorum acaba. Bir bildikleri vardır heralde diye düşünüyorum.
Hemşire gonapeptyl hatırlatmak için aradı sordum. Evet yarında yapacakmışım.Benim bugün son iğnelerim .
4 de vuracağım iğneleri normalde 8 de vuruluyordum .
Bir bildikleri vardir diye tahmin ediyorum çatlatma iğnemi 22.10 da vurulacağım
Aklınıza takiliyorsa tekrar arayın ?
Simdi benimde aklima takildi ben de bugün son diye biliyorum iğnelerimi
Tabi herkesin tedavisi farkli uygulaniyor
Selam ben tranfer oldum şükür 2 hafta so ra kanda baktır dedilerAmiiiin canım inşallah. İyi haberler alalım 10 gün sonra. Merakla seninde haberini bekliyor olacağım:)
Canım tüp bebekte çatlatma iğnesinin amacı çatlaması değil foliküllerin olgunlaşmasını sağlamak.Zaten 36 saat dolmadan topluyorlar ki çatlamadan alabilsinler.Ben bütün tedavilerimde son gün cetrotide vuruldum, merak etme yanlış giden birşey yokBu gece 1 de gonapeğtyl yapıcam yarında son cetrotide yapıcam. Kafam karıştı. Çatlatma iğnesini bu gece yaptıktan sonra niye çatlamaması için iğne yapıyorum acaba. Bir bildikleri vardır heralde diye düşünüyorum.
Zor günler geride kaldı şimdi sırada daha zor günler varSelam ben tranfer oldum şükür 2 hafta so ra kanda baktır dediler
Aynen valla bir sürü ilaç var kullanmam gereken zaman nasıl geçecek bilmiyorumZor günler geride kaldı şimdi sırada daha zor günler varbu beklemek çok kötü ya zaman geçmiyor resmen
Benim 1 hafta oldu şimdiye kadar 2 kere test yaptım dayanamayıp tabii negatif çıktı. Umarım bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsunlarAynen valla bir sürü ilaç var kullanmam gereken zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Çok erken yapmissin canım ben sataşabilirsem gününde test yapmayı dusunuyorumBenim 1 hafta oldu şimdiye kadar 2 kere test yaptım dayanamayıp tabii negatif çıktı. Umarım bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsunlar
Kaçıncı gün embriyosuÇok erken yapmissin canım ben sataşabilirsem gününde test yapmayı dusunuyorum
Transfer olduktan so ra catlatma ıgnesi verildini sizeCanım tüp bebekte çatlatma iğnesinin amacı çatlaması değil foliküllerin olgunlaşmasını sağlamak.Zaten 36 saat dolmadan topluyorlar ki çatlamadan alabilsinler.Ben bütün tedavilerimde son gün cetrotide vuruldum, merak etme yanlış giden birşey yokHer doktorun tedavisi farklı
Tedavilerimiz farkli o yüzdendir vardir bildikleriHemşire gonapeptyl hatırlatmak için aradı sordum. Evet yarında yapacakmışım.
Canım tüp bebekte çatlatma iğnesinin amacı çatlaması değil foliküllerin olgunlaşmasını sağlamak.Zaten 36 saat dolmadan topluyorlar ki çatlamadan alabilsinler.Ben bütün tedavilerimde son gün cetrotide vuruldum, merak etme yanlış giden birşey yokHer doktorun tedavisi farklı
İnşallah canım benimSağol canım içimi rahatlattın. İlk tedavide en son çatlatma iğnesi yapmıştım. Bi tedirgin oldum açıkçası. İnşallah Aygül hocada vesile olacak. Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız.
Hayır transferden sonra kullanılmıyor diye biliyorumTransfer olduktan so ra catlatma ıgnesi verildini size
Bana veriler 1 hafta sonra başlıyacam dediği zamanlardaHayır transferden sonra kullanılmıyor diye biliyorum
Ben8mde 3gun donmus embriyo2tane3. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?