- 15 Mart 2021
- 1.763
- 2.907
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl rahat ediyorsan canım :) önemli olan senin ne hisettiğin.Canim araştırmalarima gore yumurtalar en kaliteli olsun diye kullanmislar burada forumda ki arkadaşlardan da tecrubelilerden öyle tavsiyeler okumuştum.
Hakkımızda hayırlısı olsun tedavimiz vesile olsun ❣
Neden dönmesin herşey mümkün dönebilir. Sen canını sıkmadan ilaçlarını kullan canım. Mümkün olmasa doktorlar 7. Gün test yaptırırlardı neden fazladan ilaç kullandırsınlar. İnşallah güzel haber alırsınKızlar normal gebelik testinde negatif gördüm bugün 7. Gün transferin burdan pozitife dönmez dimi
Evet olmamış galiba hastanede ün yapmıştım evet canım pco var. Gonal-f kullandım 5 gün, 5. Günden sonra ek olarak primolut, merional, fostimon, çatlatma iğnesi olarak gonapeptyl43 müüüü daha önce hiç bu kadar yumurtlayan duymaıştım maşallah :) pco falan mı vardı sizde? Hangi ilaçları kullanmıştınız yumurta gelişimi sürecinde acaba?
İnşallah teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsunNeden dönmesin herşey mümkün dönebilir. Sen canını sıkmadan ilaçlarını kullan canım. Mümkün olmasa doktorlar 7. Gün test yaptırırlardı neden fazladan ilaç kullandırsınlar. İnşallah güzel haber alırsın
Haftaya cumartesi güzel haberlerini de okuruz inşallah buradan çok geçmiş olsunMerhabalar herkeseeee:) bende bugün 11.30 da transfer oldum. Haftaya Cumartesi test günüm. Umarım iyi olur herşey
Amiiiin umuyorum öyle olur. Herkesin iyi haberler alacağı bir ay olsun umarımHaftaya cumartesi güzel haberlerini de okuruz inşallah buradan çok geçmiş olsun
Kaliteli olsunlar inşallah.Kızlar 8 yumurtam toplandı.Zaten ultrasonda da böyle saymıştı doktor,aynen saydığı gibi çıktı.muhtemelen 5 ya da 6 tanesi olgun tahminimce
İnşaallah canım ama kaliteli olması da birşeyi değiştirmiyor malasef öncekinde 2 tane 5aa embriyom ikisi de tuttu ama düşük oldu, önemli olan sağlıklı embriyoya Denk gelmekKaliteli olsunlar inşallah.
Hadi inşallah canım güzel haberler gelir inşallah 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün ☺Kızlar 8 yumurtam toplandı.Zaten ultrasonda da böyle saymıştı doktor,aynen saydığı gibi çıktı.muhtemelen 5 ya da 6 tanesi olgun tahminimce
İnşallah canım artık sayılara takılmıyorum.İnsallsh bir tanesi bana evlat olurHadi inşallah canım güzel haberler gelir inşallah 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün ☺
İnşallah sağlıklı olur canım. Kalp atışını da duymak nasip olsun. Benimde yarın belli olacak opu günü heyecanlıyım allah hakkımızda hayırlısını versin.İnşaallah canım ama kaliteli olması da birşeyi değiştirmiyor malasef öncekinde 2 tane 5aa embriyom ikisi de tuttu ama düşük oldu, önemli olan sağlıklı embriyoya Denk gelmek
İnşallah canım , inşallah güzel günler görürüz Bu sefer içime doğuyor olacak gibi, içim çok rahat ama kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorumİnşallah sağlıklı olur canım. Kalp atışını da duymak nasip olsun. Benimde yarın belli olacak opu günü heyecanlıyım allah hakkımızda hayırlısını versin.
Hayır canım alınamıyorBu gonal f vb iğneler reçetesiz alınabiliyor mu acaba?