2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ben göbekten kendim yapıyorum çok rahat bu şeklinden kullanın istersenz doktora bi sorun
Gittiğim zaman bir sorayım teşekkürler birde hergün sağlık ocağına ya da hastaneye gidip gelmekte zor hadi şimdi gidiyorum da transfer sonrası ya bişey olursa diye korkuyorum.

Ben sonucu doktorumdan telefonla öğrendim. Bana da hemen tekrar başlayacağız demedi, ben sordum, bu ay hemen tekrar başlanabilir mi diye o da genelde başlanabiliyor ama önce regl olduğunuzda tekrar görüp durumu ve neden olumsuz olduğunu değerlendirmemiz gerekiyor dedi. Şimdi regl olmayı bekliyorum

Hanımlar olumlu sonucu olanlar bir belirti yaşadınızmı hiç mesela yerleşme kanaması olan oldumu bu gün benim 6 cı günüm hiç belirti yok

Hanımlar olumlu sonucu olanlar bir belirti yaşadınızmı hiç mesela yerleşme kanaması olan oldumu bu gün benim 6 cı günüm hiç belirti yok
Benim sonuc once pozitifti sonradan gelisimi durdu. Pozitif sonucu gorene kadarki surecte kasik agrisi ve akinti haricinde baska bir belirtim olmadi

Ben de dun kestim ilaclari bakalim ne zaman gelecek reglimiz

Bugun transferden sonraki 8.gunum ve biraz once 6 7 damla pembemsi bi akintim oldu. Endiselenmeli miyim acaba regle de daha 5 gun var

Benimde o günlerde sabahları 2 gün leke gelmişti az az. Pozitif oldu yerleşme kanamasıymış yani sizinde öyle olsun inşallah
Canım benim bugün 9.gün kanama oldu. Hemşirem yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. İdrarda silik çizgi var
Yaa ne guzel soylediniz oyle insallah oyledir. Rabbim isteyen herkese saglikli ve hayirlisini nasip etsin insallah, normalde 16 eylul test gunum ama yarin kan vermeyi dusunuyorum

Yaa ne guzel soylediniz oyle insallah oyledir. Rabbim isteyen herkese saglikli ve hayirlisini nasip etsin insallah, normalde 16 eylul test gunum ama yarin kan vermeyi dusunuyorum
Aynı durumdayız canım benimde test günü 16sı ama dürtülüyorum resmen yarın kan vermek için
Kendimi pozitif yada negatif durumuna göre hazırlamak istiyorum

Aynı durumdayız canım benimde test günü 16sı ama dürtülüyorum resmen yarın kan vermek için
Kendimi pozitif yada negatif durumuna göre hazırlamak istiyorum
Ben bugun vercektim esim vazgecirdi bi gun daha bekleyelim diye ama bugun byle bsy olunca yarin kesin veririm heralde. Sagliklisini hayirlisini versin insallah. Seni de merak ediyorum her seyimiz ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…