Gittiğim zaman bir sorayım teşekkürler birde hergün sağlık ocağına ya da hastaneye gidip gelmekte zor hadi şimdi gidiyorum da transfer sonrası ya bişey olursa diye korkuyorum.Ben göbekten kendim yapıyorum çok rahat bu şeklinden kullanın istersenz doktora bi sorun
Fitil de kullanıyorum günde 3 taneProgestani fitil formunda kullanin cok daha rahat. Hem de igneden cok daha fazla emildigi icin daha etkiliymis
Ben sonucu doktorumdan telefonla öğrendim. Bana da hemen tekrar başlayacağız demedi, ben sordum, bu ay hemen tekrar başlanabilir mi diye o da genelde başlanabiliyor ama önce regl olduğunuzda tekrar görüp durumu ve neden olumsuz olduğunu değerlendirmemiz gerekiyor dedi. Şimdi regl olmayı bekliyorumDoktor bana hemen tekrar baslicaz demediBen suan kimyasal gebelik gecirdigim icin beta degerlerim hala yuksek cikiyo reglim de hala sökülmedi Diyorum acaba direk negatif ciksa daha mi iyiydi boyle kimyasal gebelik olmasindansa Bana doktor sadece pihtilasma testi yapicaz dedi. Hsg falan cekmicek misiniz dedim gerek yok dedi. Sizin doktorunuz ek tetkik istedi mi sonuc negatif olunca?
Benim sonuc once pozitifti sonradan gelisimi durdu. Pozitif sonucu gorene kadarki surecte kasik agrisi ve akinti haricinde baska bir belirtim olmadiHanımlar olumlu sonucu olanlar bir belirti yaşadınızmı hiç mesela yerleşme kanaması olan oldumu bu gün benim 6 cı günüm hiç belirti yok
Ben de dun kestim ilaclari bakalim ne zaman gelecek reglimizBen sonucu doktorumdan telefonla öğrendim. Bana da hemen tekrar başlayacağız demedi, ben sordum, bu ay hemen tekrar başlanabilir mi diye o da genelde başlanabiliyor ama önce regl olduğunuzda tekrar görüp durumu ve neden olumsuz olduğunu değerlendirmemiz gerekiyor dedi. Şimdi regl olmayı bekliyorum
Kasım ağrımda pek yok yanlız inanılmaz gaz problemim varBenim sonuc once pozitifti sonradan gelisimi durdu. Pozitif sonucu gorene kadarki surecte kasik agrisi ve akinti haricinde baska bir belirtim olmadi
Umudu kaybetmeden bekleyeceğiz artıkBen de dun kestim ilaclari bakalim ne zaman gelecek reglimiz
Rabbim hayırla sonuçlandırsın benim de dondurulmuş tutmadı sonra taze tuttu çok şükürBeklediğim gibi negatif ne yazık ki
Dondurulmuş embriyom kalmadı herşey sıfırdan başlayacak
Yerleşme kanaması olabilirBugun transferden sonraki 8.gunum ve biraz once 6 7 damla pembemsi bi akintim oldu. Endiselenmeli miyim acaba regle de daha 5 gun var
Bunun icin biraz gec degil mi o transferden sonraki 3 4 gunde olmuyor muYerleşme kanaması olabilir
İnşallah Allah yardımcımız olsunRabbim hayırla sonuçlandırsın benim de dondurulmuş tutmadı sonra taze tuttu çok şükür
Rabbim tez zamanda isteyen herkese içinde de size bu mutluluğu tattırır. Sabırlar diliyorumİnşallah Allah yardımcımız olsun
Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
En erken 6 bün olur benim bildiğimBunun icin biraz gec degil mi o transferden sonraki 3 4 gunde olmuyor mu
Benimde o günlerde sabahları 2 gün leke gelmişti az az. Pozitif oldu yerleşme kanamasıymış yani sizinde öyle olsun inşallahBugun transferden sonraki 8.gunum ve biraz once 6 7 damla pembemsi bi akintim oldu. Endiselenmeli miyim acaba regle de daha 5 gun var
Canım benim bugün 9.gün kanama oldu. Hemşirem yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. İdrarda silik çizgi varBunun icin biraz gec degil mi o transferden sonraki 3 4 gunde olmuyor mu
Benimde o günlerde sabahları 2 gün leke gelmişti az az. Pozitif oldu yerleşme kanamasıymış yani sizinde öyle olsun inşallah
Yaa ne guzel soylediniz oyle insallah oyledir. Rabbim isteyen herkese saglikli ve hayirlisini nasip etsin insallah, normalde 16 eylul test gunum ama yarin kan vermeyi dusunuyorumCanım benim bugün 9.gün kanama oldu. Hemşirem yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. İdrarda silik çizgi var
Aynı durumdayız canım benimde test günü 16sı ama dürtülüyorum resmen yarın kan vermek içinYaa ne guzel soylediniz oyle insallah oyledir. Rabbim isteyen herkese saglikli ve hayirlisini nasip etsin insallah, normalde 16 eylul test gunum ama yarin kan vermeyi dusunuyorum
Ben bugun vercektim esim vazgecirdi bi gun daha bekleyelim diye ama bugun byle bsy olunca yarin kesin veririm heralde. Sagliklisini hayirlisini versin insallah. Seni de merak ediyorum her seyimiz ayniAynı durumdayız canım benimde test günü 16sı ama dürtülüyorum resmen yarın kan vermek için
Kendimi pozitif yada negatif durumuna göre hazırlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?