• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ben bugun vercektim esim vazgecirdi bi gun daha bekleyelim diye ama bugun byle bsy olunca yarin kesin veririm heralde. Sagliklisini hayirlisini versin insallah. Seni de merak ediyorum her seyimiz ayni
Haberleşiriz canım inşallah pozitif haberler alırız. Sen nerde tedavi görüyosun?

Efolis Efolis ne yaptınız bir gelişme var mı doktorla iletişime geçtiniz mi? Ben yarına randevu aldım bakalım
Evet canım doktor bana büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi ama yine de emin olmak için salı gün de beta hcg vermemi istedi. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım. Bu arada ilaçları cuma bırakmıştım bugün hemen regl oldum. Sen ne durumdasın?

Evet canım doktor bana büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi ama yine de emin olmak için salı gün de beta hcg vermemi istedi. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım. Bu arada ilaçları cuma bırakmıştım bugün hemen regl oldum. Sen ne durumdasın?
Ben de cuma son kez almıştım ilaçları, bugün regl oldum. Yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek

10 gun boyunca agrilar cekerken simdi ne gogus hassasiyeti kaldi ne kasik bel agrisi hic bsy hissetmiyorum. 2 gun sonra test gunum hayir olsun insallah

Doktora gittiniz mi
Merhaba gittim ama hemen tekrardan tedaviye baslqmayacağımızı 2 ay ara önerdiğini söyledi. Bu iki ay doğal yolu deneyebilirsiniz dedi. 11 adet folikül gördü, (tüp bebek denerken 8 idi ama 5 yumurta oluşmuştu) transferden sonraki 4. Gün progesteron değerim 26 çıkmıştı, o düşüktü dedi. durumlar böyle. Siz gitmek için adet bitimi bekliyorsunuz değil mi?

Merhaba gittim ama hemen tekrardan tedaviye baslqmayacağımızı 2 ay ara önerdiğini söyledi. Bu iki ay doğal yolu deneyebilirsiniz dedi. 11 adet folikül gördü, (tüp bebek denerken 8 idi ama 5 yumurta oluşmuştu) transferden sonraki 4. Gün progesteron değerim 26 çıkmıştı, o düşüktü dedi. durumlar böyle. Siz gitmek için adet bitimi bekliyorsunuz değil mi?
Evet adet bitimi gidecegim. Ben burda basarisiz tup bebek sonrasi hemen ertesi ay tekrar ignelere baslayanlari gordum ama bizimki kimyasal oldugu icin mi hemen baslayamiyoruz acaba?

Back